Plastikrens

Plastikrens rengøringsvæske til rengøring af plastoverflader og husholdningsapparater. Fås som spray eller skum til rengøring af plastikoverflader.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Plastikrens

Plastikrens - Hurtigt og nem rengøring af dine plastikprodukter

Hvis du skal have gjort rent, så kan det være at du gerne vil have noget ordentlig rensemiddel, der kan hjælpe dig med at få det hårde fedt og skidt af en række forskellige overflader.

Vil du gerne have rengjort dine plastikoverflader, så kan det være en fordel at investere i noget plastrens i stedet for noget almindeligt vaskemiddel, så du kan få et bedre resultat ud af din rengøring.

Hvis du gerne vil have fjernet skidt fra dine enheder, så kan du også få plastikrens der er anti-statisk, så det hjælper med at forebygge at støv og snavs sætter sig på den pågældende overflade.

Det kan være en fordel ved enheder, som du bruger til hverdagen og dermed hurtigt kan opbygge et lag fedt og snavs på dig, som f.eks et tastatur der bliver brugt til dagligt.

Her kan fedt og sved fra dine fingre hurtigt lave små fedtlag på de forskellige taste, og det kan derfor være godt at rengøre det regelmæssigt.

På den måde kan du få en god og ren overflade på dine mange enheder, så de kan få et flot og rent udseende

3 Ting du bør overveje når du skal købe plastrens

Vil du gerne have mulighed for at kunne gøre dine elektroniske enheder eller plastikoverflader rene nemt og hurtigt, så kan det være at du bør gøre dig nogle overvejelser, så du kan få noget ordentligt plastikrens til formålet.

Så kan du hurtigt få gjort rent på dit kontor eller i boligen, uden at du skal bruge lang til eller meget knofedt på rengøringen.

Du kan herunder finde et par eksempler på overvejelser, som du kan gøre dig for at sikre at du får fat i den rette type plastikrens til dit rengøringsbehov.

#1 - Brug af plastrens

Det kan være mange situationer, hvor det ene rensemiddel er bedre end andet, og det kan derfor være en god ide at overveje, hvilke situationer hvor du bedst har mulighed for at kunne bruge noget plastikrens.

Der er mange forskellige enheder og genstande der bruger plastik i sig, og til dem kan det være en fordel at bruge plastrens, da det er designet til netop at gøre det lettere for dig at kunne rengøre plastikoverflader.

Plastikrens kunne bl.a. være en fordel til hvis du gerne vil rengøre dit tastatur, da det hurtigt kan blive beskidt af generelt brug og støv.

Med plastikrens, så behøver du ikke at skulle til at hive hver eneste tast op for at kunne få dem ordentlig rengjort, men kan i stedet bare give det en god omgang med plastrenset for at få blødgjort alt fedtet på tasterne.

Du kan også bruge det til det til forskelligt kontorudstyr, som din skærm, printer, musen, kopimaskiner osv. da de ofte har store flade plastikoverflader, hvor der hurtigt kan samle sig støv, hvis de ikke bliver ordentlig rengjort.

Hvis du gerne vil bruge rensen til at gøre din skærm ren med, så vær sikker på at undersøge om plastikrensen er beregnet til dette, da mere skrappe rengøringsmidler kan beskadige moderne fladskærmes overflade og dermed forværre billedkvaliteten.

Plastikrensen er også god til at rengøre overflade på f.eks. audioudstyr, hvor der kan være mange plastikdele, som skal rengøres løbende.

Her vil det nok være en god ide at bruge en anti-statisk plastikrens, så du kan være sikker på at det ikke tiltrækker mere støv der kan have en statisk ladning, og dermed går ind og forstyrre den sarte elektronik.

Det kan derfor være vigtigt at overveje, hvilken type rengøring du gerne vil bruge plastikrensen til, da der kan være nogle situationer, hvor den er mere brugbar end andre.

#2 - Typer af plastikrens

Der findes flere forskellige typer af plastrens, og du bør derfor overveje hvilken type du gerne vil bruge til din rengøring, eller om du har brug for flere typer i hjemmet.

Hvis du gerne vil rengøre dine elektroniske enheder med plastikrens, så kan det være en fordel at bruge en skumbaseret plastrens over en vandbaseret type.

Det er fordi at elektronik generelt er meget sart overfor vand, der kan forårsage kortslutninger eller andre skader, hvis det kommer ind i systemet.

Skumbaseret plastikrens reagerer ikke så voldsomt med elektronisk enheder, og er derfor mere passende til at kunne rengøre dem, da der ikke er den samme fare for kortslutninger.

Derudover, så vil skumbaseret rens heller ikke løbe nær så meget, så du kan slippe for striber, som du ellers kan forvente hvis du ikke får tørret hurtigt nok op.

Eksempler på typer af plastikrens:

  • Skumbaseret plastrens
  • Vandbaseret plastikrens
  • Anti-statisk plastikrens

Skal du have rengjort plastikoverflader, hvor der ikke er direkte adgang til elektronik eller hvor at der ikke sidder meget hård skidt, så kan det være fint at bruge vandbaseret plastikrens.

Så kan du hurtigt spraye overfladen med renset, så det kan binde sig med skidtet og hurtigt blive tørret væk med en klud.

Det kan være en fordel til de hurtige rengøringer, hvor du bare lige skal tørre det værste skidt og snavs væk.

#3 - Størrelsen på plastrens

Hvis du skal til at igang med et større rengøringsprojekt, så kan det være at du får brug for en større mængde plastikrens end ellers.

Så kan det være at du gerne vil have mulighed for at kunne få en plastikrens med 1l eller mere væske i sig, så du kan være sikker på at den kan holde i længere tid.

Eksempler på størrelsen af plastikrens:

  • 400 ml
  • 500 ml
  • 1 l

Skal du til gengæld ikke bruge så meget plastrens ad gangen, men blot lige for at kunne rengøre nogle bestemte punkter en gang imellem, så kan det være at du hellere vil have en lidt mindre beholder af plastikrens.

Så kan du være sikker på at have den rette mængde rengøringsmiddel derhjemme til dine behov.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007