Pool cover & -overdækning

Pool cover til at sikre dit badebassin mod skidt og snavs, samt mulighed for at holde det varmt i løbet af natten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Pool cover & -overdækning

Pool cover - Hold vandet i din pool rent og varmt

Der findes meget tilbehør til pool og en af de mest vigtige ting til den, er et pool cover.

Et pool cover er som navnet antyder, noget overdækning til din pool eller dit svømmebassin som du kan bruge til den, når du og familien er færdig med at bade i den.

Med brugen af et pool cover kan du undgå risikoen for at vandet bliver snavset eller koldt når mørket falder på.

Du kan også undgå at poolvandet bliver fyldt af blade, kviste, osv og kan dermed sparer dig selv det helt store rengøringsarbejde.

Lyder det som en løsning du kunne bruge til din pool, så se endelig på vores brede udvalg af pool cover- og overdækning og få fat i det der måtte passe til det, du har.

3 ting du bør overveje inden du køber et pool cover

Er det første gang inden for den senere tid at du er blevet ejer af en pool eller et svømmebassin, og har derfor ikke det fulde overblik over markedet af pool cover og -overdækning, så læs videre herunder.

Vi har skabt her en nyttig guide til at hjælpe dig godt på vej, så du kan være sikker på at købe den helt rigtige pool cover og -overdækning til den type pool eller svømmebassin, du måtte have ude i din have.

Vi kommer ind på de forskellige typer af pool cover og -overdækning der findes inden for det store marked af tilbehør til pool og gør dig klogere på deres gode egenskaber.

Du bliver også gjort klogere på de varierende størrelser der findes i pool cover og -overdækning.

#1 - Typer af pool covers og deres egenskaber

Valget af pool cover og -overdækning kommer fuldstændig an på hvad du har af pool eller svømmebassin i hjemmet.

For der er forskel på hvordan de forskellige pool covers ser ud på, men grundlæggende bruges de alle sammen til det selvsamme formål og gør deres arbejde på forskellige måder.

Har du fx børn eller dyr så findes der sikkerhedscovers der er med til at forhindre at de skulle være uheldige at falde i poolen ved et uheld.

Et sikkerhedscover er nemt at både montere og afmontere på fx din pool uden problemer.

Der er mange andre muligheder inden for pool cover og -overdækning som du kan se nogle flere eksempler på herunder:

 • Pooltag. Det er overdækning der kan bruges til at forlænge badesæsonen derhjemme. Et pooltag kan nemlig bruges til at holde på varmen og gør det muligt for dig og din familie at bade i jeres pool, mens det blæser og regner. Der findes mange forskellige udgaver af et pooltag som er værd for dig at tage højde for alt afhængigt af hvad type af pool du måtte eje. Med brug af et pooltag kan gennemsnitstemperaturen i poolvandet bliver fx 5-6 grader højere.
 • Cover til sommerpool. Et sommerovertræk der både er med til at holde din pool fri for snavs og til at holde på varmen i poolvandet. Bruger du et sommerovertræk til din pool har du gode muligheder for at holde poolvandet renere, undgå stor rengøring og bevare en højere vandtemperatur. 
 • Vintercover. Med brug af et vintercover til din pool kan du undgå at der falder sne, blade, gerne, osv ned i den, hvis dig og familien ikke bruger poolen i vinteren. Hvis du bruger et vintercover til din pool i de kolde måneder, så kan du være sikker på den bliver klar igen, når den varme sommertid melder sin ankomst. Du kan også spare meget tid på rengøring til den tid.
 • Termocover. Et termocover til din pool kan sørge for at der kommer god isolering og kan minimere fordampning. Med brugen af et termocover kan du reducere varmetabet med op til fx 80 procent. Et termocover ville være oplagt at bruge til at holde din pool varm om natten, hvor vandtemperaturen normalt ville falde.
 • Lamelcover. Med et lamelcover til rådighed kan du tilføre din pool et flot look, når du ikke er ved at benytte dig af den. Du kan forme et lamelcover nøjagtigt, så det kan passe til den størrelse, din pool måtte have. På den måde er der garanti for at du får dækket alle områder af poolen. Ligesom med de andre typer af pool covers kan et lamelcover isolere vandoverfladen, formindske vandfordampningen og holde på varmen i poolvandet. De fleste lamelcovers kan køre automatisk af eller på din pool. Du kan enten styre det med hjælp af en medfølgende fjernbetjening eller ved at trykke på en kontant.

Vi kan kun anbefale at du sætter dig godt ind i vores udvalg af pool cover og -overdækning på siden her, så du kan være meget sikker på at købe det, du måtte have behov for til din pool eller dit svømmebassin.

#2 - Størrelser og tykkelser af pool covers

Der findes ingen pool eller svømmebassiner der ser ens ud, og det er også med det hensyn at de forskellige producenter af pool cover og -overdækninger har skabt mange varierende størrelser og tykkelser af dem.

Som et udgangspunkt vil det være smart på forhånd at du får målt størrelsen af din pool eller dit svømmebassin, så du kan være sikker på du får i noget pool cover og -overdækning der matcher, så du kan undgå at begå et fejlkøb.

De fleste pool covers der er runde i deres former, har deres størrelser opgjort i forskellige diameter-mål.

Har du fx en pool i en firkantet form så skal du tage højde for de forskellige mål inden for højder og bredder.

På vores udvalg af pool cover og -overdækning kan du klikke på de forskellige udgaver af dem og se nærmere på deres forskellige størrelser og tykkelser.

#3 - Valg af farve til pool covers

Der findes forskellige farvemuligheder til pool cover og -overdækning, så du kan nemt finde noget der stilmæssigt måtte passe til din pool eller sin svømmebassin.

De fleste udgaver af pool cover og -overdækning er ofte i en klar farve som enten blå eller mørkeblå, da de er farver der er nemme at spotte på forhånd.

Der findes også de poolcovers der er gennemsigtige, så du har muligheden for at se på vandet i din pool.

Her er de farver du kan finde pool cover og -overdækning i:

 • Blå
 • Mørkeblå
 • Grå
 • Sort
 • Grøn
 • Gennemsigtig


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007