avXperten

Powerbank m/2xUSB - 10000mAh (Streetz PB-817)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Med denne powerbank med 2 USB porte løber du aldrig tør for strøm på din Smartphone, selv når du er væk fra en stikkontakt i længere tid eller ikke lige har fået ladet telefonen op, inden du forlod huset.

PB-817 er en Powerbank med en kapacitet på 10.000mAh. Med denne kapacitet er det muligt at oplade de fleste Smartphones 4-5 gange, eller en tablet 1-2 gange.

Begge porte på dette USB Powerbank batteri giver hele 2.1A, så du kan koble både SmartPhones og Tablets til begge USB portene. Et USB Batteri er det perfekte tilbehør til din smartphone eller tablet.

Powerbanken har LED display så du kan holde styr på opladningen.

Det tilrådes altid at sætte Powerbanken til din enhed før den løber helt tør for strøm, dette sikrer en hurtigere opladning af enheden.

En powerbank er perfekt til at have med på farten, og ikke tungere end at man altid kan have det i en lomme.

Denne powerbank bruger kvalitets Lithium-Ion celler der er kendt i batteribrancen som battericeller af meget høj kvalitet.

Powerbank kan oplades med en helt alm. USB lader som typisk medfølger ved køb af smartphones eller tablets. Opladekablet til denne powerbank er et Micro USB B kabel. Dette kabel medfølger.

Specifikationer:
- Lithium-Ion batteri på 10.000mAh
- Indgang: 1x Lightning / 1x USB Micro B, DC 5V 2A
- Udgang: 2 x USB Type A 1A / 2.1A
- Kapacitet: 37Wh
- Farve: Hvid
- Pakken indeholder: Powerbank, Micro USB ladekabel

Varenummer: 13838

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg