Powerstation

Powerstation

Filtrér
Sortering

Læs mere om Powerstation

Denver PPS-42000 Powerstation 42000mAh (155Wh)
2009 DKK
Læg i kurv
Denver PPS-42000 Powerstation 42000mAh (155Wh)

Med tilhørende solcellepanel
Flere muligheder for opladning af enheder

Læs mere Fjernlager
Levering: 11-19 hverdage
Senest 20. juni 2024

Powerstation til udendørsbrug

I denne kategori finder du vores powerstationer, som er perfekt til at tage med på f.eks. campingture og andre udendørs aktiviteter.

Med en powerstation kan du hurtigt og effektivt oplade dine elektroniske enheder, uden at være i nærheden af en stikkontakt.

Hos avXperten kan du derudover finde et stort udvalg af produkter indenfor opladning. Tjek f.eks. vores store udvalg af ladestationer, powerbanks og diverse opladere.

Gode grunde til at købe en powerstation

Der er mange gode gode grunde til at købe en powerstation. Det er en universel oplader som kan bruges til at oplade flere ting ad gangen.

Hvis du stadig er i tvivl om du kan bruge powerstationen eller ej, så er der herunder listet et par gode grunde til netop hvorfor du skal købe en powerstation.

#1 Oplad flere enheder på en gang

Med en powerstation kan du let oplade dine elektroniske enheder uden at skulle koble forskellige opladere til.

Powerstationerne er egnet til at oplade flere enheder ad gangen uden at miste effektiviteten, imens den gør det.

Derfor er den perfekt til at tage med på udendørs ture, hvor stikkontakten ikke altid er let tilgængeligt.

Med en af de større powerstationer kan du oplade op til 36 forskellige enheder ad gangen, hvilket er perfekt hvis man skal oplade bærbare computere eller kameraer, så de er klar til næste arbejdsdag.

På de større powerstationer er det oftest AC-stikket, som man oplader enhederne med, hvorimod de mindre powerstationer oftest har USB-outputs til at oplade enhederne med.

#2 Hurtig og kraftfuld opladning

Powerstationerne kan oplade dine enheder i løbet af kort tid, da de forskellige outputs kan levere strøm til dine med meget effektivitet.

Du kan derfor let og hurtigt få opladt alle dine enheder på samme tid, uden at skulle vente på at enhederne bliver færdigopladt en efter en.

På den måde sparer du også en masse tid, så du kan bruge mere af tiden ude i naturen.

Når powerstationen skal genoplades så er der mange muligheder for at genoplade den. Den kan f.eks. genoplades via solpaneler, DC-stik, USB-C og via cigarstik i bilen.

#3 Kan oplade mange forskellige enheder

Med en powerstation har du mulighed for at oplade mange forskellige enheder på samme tid, da der er flere forskellige udgange i powerstationerne.

Disse udgange kan du bl.a. finde på powerstationerne:

  • AC-stik
  • USB-A
  • USB-C
  • DC-stik
  • Cigarstik i bilen

Nogle af stikkene på listen foroven er mere repræsentant end andre. Der er f.eks. ofte flere USB-A outputs end cigarstikket, da mange enheder bliver opladt med USB-A.

#4 Praktisk at tage med sig rundt

De fleste powerstationer er beregnet til at blive flyttet rundt med, uanset om det er de helt store powerstationer eller om det er de mindre transportable powerstationer.

De større power stationer minder om et skab, hvor der bag lågerne gemmer sig en masse stikkontakter til at oplade diverse enheder.

De mindre powerstationer minderne mere om en boks med et håndtag, så man kan løfte med sig rundt.

Den lille powerstation passer perfekt til udendørsaktiviteter, hvor man ikke altid har mulighed for at komme til en stikkontakt.

#5 Perfekt til camping og andre udendørsaktiviteter

De fleste powerstationer er robuste og kan klare til meget under turen. Derfor kan man også forvente at have powerstationen i mange år, når man først har købt en.

Da de mindre powerstationer er beregnet til at blive transporteret med på campingture osv. Så er de også lavet af et materiale som kan tåle det meste på udendørs ture.

Derudover har de også indbygget faner der sørger for at de ikke overopheder når de arbejder på fuld kraft, hvilket er med til at holde levetiden på dem.

Disse power stationer kan klare temperaturer mellem -20 grader til 50 grader, så de kan uden tvivl klare udendørs brug de fleste steder.

De større power stationer som kan oplade op til 36 enheder ad gangen bruges oftere til indendørs brug og er derfor ikke beregnet til at tage med udendørs.

#6 Stor batteri

Powerstationerne er kendt for de store batterier, som kan holde til at oplade mange forskellige enheder ad gangen.

Powerstationerne kan holde helt op til 83.300 mAh, hvilket svarer sig til ca. 10 forholdsvis gode powerbanks.

Derfor er powerstationerne en god enhed at have med på ture, hvis det er man ikke ønsker

at sine elektroniske enheder løber tør for strøm under turen.

Du kan læse meget mere om mAh her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en powerstation?

En powerstation er en enhed eller genstand der bruges til at oplade andre elektroniske enheder. Med et kraftigt indbygget batteri, kan det bruges til at oplade andre mindre enheder.

Hvor mange år kan en powerstation holde?

Powerstationens levetid afhænger at to faktorer. Hvordan man behandler den og hvor ofte man bruger den. Da det er primært er et batteri, så vil det også blive opbrugt på et tidspunkt. Dog kan det tage mange år, før at det bliver opbrugt.

Er der forskel på powerbank og powerstation?

Hvad man bruger de to produkter til er ikke så forskelligt, dog er der en stor forskel på indholdet. Powerbanken har som regel et meget mindre batteri end powerstationen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007