Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2019 - Bestil senest d. 20. December og modtag pakken før jul!

Rejse hængelås

En rejsehængelås er smart at have med, når du er ude at rejse. På den måde kan du sikre din bagage mod uvedkommende gæster. Det kan ofte være svært for dig at få din forsikring til at dække, hvis du ikke har haft en rejsehængelås på din taske, og der bliver stjålet noget fra den. Når du skal købe en rejsehængelås, bør du altid gå efter dem, der er mærket TSA. Det er nogle låse, som tolderne har en universalnøgle til at åbne.

Læs mere om Rejse hængelås

Stanley TSA Lås (Kombinationslås) 3 Cifret - Gul
Stanley TSA Lås (Kombinationslås) 3 Cifret - Gul
Stanley TSA Lås (Kombinationslås) 3 Cifret - Gul

TSA godkendt rejsehængelås i zink med 30 mm stålbøjle. Hængelåsen har kombinationslås med 3 cifre og en frisk gul farve. Smart hæn…

Læs mere− Ikke på lager

Med en Rejse hængelås kan du sikre din kuffert, ment og sikkert

Når du skal ud at rejse, er det altid en god ide, at du beskytter dine ting bedst muligt. På den måde kan du undgå, at der er nogle stjæler dine ting og være sikre på, at der ikke er nogen, der lægger noget i din taske, som du ikke vil have i den. Rejsehængelåsene er nogle meget robuste låse, som det er svært at bryde op. Samtidig er de små og lette, hvilket gør dem meget velegnede til rejser.

Når du skal ud at rejse, er det altid en god ide, at du har styr på reglerne i forbindelse med det. I forhold til låse er der to ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest kan det være svært for dig at få et forsikringsselskab til at dække dit tab, hvis der er blevet taget noget fra din kuffert, hvis den ikke var låst.

Derudover skal du være opmærksom på, at tolderne har lov til at kigge i din kuffert lige meget, om den er låst eller ej. Hvis du vil undgå, at de ødelægger din lås, når de vil kigge i din kuffert, er det en god ide, at du køber en TSA mærket lås. Du kan læse mere om det længere nede på siden.

Sikr din kuffert med en rejsehængelås

Når du er ude at rejse, er det altid en god ide, at du sikrer dine ting bedst muligt. Der er mange, der gerne vil prøve at tage noget fra dig, og det kan ske på mange forskellige måder. Med en lås på kufferten, kan du være sikker på, at der ikke er nogen, der kan åbne den, når den ligger på bagagebåndet på vej til eller fra flyet. Det er ellers et sted, hvor den er meget sårbar.

Når du sidder i bussen eller i toget, er det også en god ide, at du har en rejselås på. På langtursbusser kan der være flere stop, hvor der er nogle, der skal ud og have noget bagage i bagagerummet. Hvis din taske ikke er låst, er det nemt for dem at stikke hånden ned i din kuffert. Det samme gælder, når du sidder i toget.

Sørg for, at der ikke er nogen, der tager noget fra rygsækken på backpackerferien

Når du rejser som backpacker med en rygsæk, er det også vigtigt, at du sikrer dine ting bedst muligt. Dels af hensyn til forsikringen, men også fordi at det er virkelig ærgerligt, hvis der er nogen, der tager noget fra dig. Selvom du ikke rejser med noget, der er mange penge værd, vil det være meget irriterende for dig.

Som backpacker bor du ofte på sovesale sammen med mange andre mennesker, som du ikke kender. Det er en del af oplevelsen og noget af det, der gør det rigtig sjovt at være backpacker, men det gør også, at du har sværere ved at styre, hvem der har adgang til dine ting. Selv hvis dem, som du bor på værelse med, er vældig søde, kan de jo komme til at lukke nogle ind, der ikke er. I det tilfælde er det en god ide at have sikret dine ting med en god rejsehængelås.

Hold tyvene ude af teltet på festivalen

En rejsehængelås er også meget praktisk at have med, når du er på festival og ligger i telt. Der er nemlig også mange mennesker, som du ikke kender, og det kan være svært for dig at sikre dig imod, at fremmede kommer i nærheden af dit telt.

Det kan derfor være en god ide, at du enten låser dit telt af, når du går, eller at du låser din taske med dine ting i. På den måde har du i hvert fald gjort det lidt sværere for tyven at komme ind i dit telt.

Hvad er TSA?

TSA står for Transportation Security Administration. Når det står på din lås betyder det, at tolderne kan åbne den med en universalnøgle. Når du rejser ind i USA er det påkrævet, at du har en lås på din kuffert, og tolderne har ret til at kigge i din kuffert uanset, om der er en lås på eller ej. Med en TSA lås kan de åbne låsen selv uden at ødelægge den.

Det er altid nemt at se, om der er tale om en TSA lås eller ej. Låsene fås både som kodelåse og låse med nøgle. Begge er mærket med et sekskantet rødt logo eller et logo med en rød fakkel med flammer. Da der findes mange kopier af TSA låse, er der også lavet en kode nede i bunden af låsen. Det er med til at vise, at det er en ægte TSA lås.

Fordelene ved TSA

Den vigtigste fordel ved at rejse med en TSA lås er, at du slipper for, at din lås eller din kuffert bliver ødelagt, når tolderne vil kigge i den. Hvis tolderne har mistanke om, at der er noget i, der ikke skal være, har de lov til at bryde den op – også selvom de ødelægger låsen eller kufferten. Det er ikke noget, som du kan få erstatning for, og det er derfor rigtig ærgerligt for dig.

Derudover er det selvfølgelig også en stor fordel for dig, fordi TSA låse er låse i en rigtig god kvalitet. De kan holde til rigtig meget, og det er svært for en tyv bare at klippe dem op. I forhold til din forsikring er det derfor også rigtig godt at have en TSA lås, da det kan være svært for dig at få udbetalt erstatning, hvis din kuffert ikke har været låst.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg