avXperten

Rejseadapter DK til UK (Hvid) Flad - Goobay

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Goobay rejseadapter der passer i stikdåser i England og virker som adapter for danske og europæiske stik.

Hvid rejseadapter for flade danske stik Type-C til UK Type-G sokkel med jord.

Med denne rejseadapter kan rejsende enkelt og sikkert tilslutte et fladt 2-polet Schuko stik af Type-C til en Type-G sokkel i England.

Rejseadapter til England, Irland mange andre lande
Denne rejseadapter kan bruges i rigtig mange lande verden over, der bruger den britiske stiktype G. Det er et Type-G (Han) stik, som også kaldes BS 1363, britisk 3-polet. Stikkene har 2 flade vandrette ben og et lodret ben til jordforbindelse.

Type-G bruges ud over England i de andre britiske lande som Skotland og Irland samt Hong Kong, Gibraltar, Malaysia, Singapore, Cypern og Malta. Desuden bruges Type G i Dubai.

Rejseadapter i kompakt design
Denne kompakte rejseadapter gør det muligt bruge dit almindelige flade 2-benede stik af Type-C fra Danmark på rejser til England.

Den flade danske sokkel er Type-C (Hun) Schuko, der også kaldes Type C CEE 7/16. Type-C stikket bruges i hovedparten af Europa, så det er en adapter, der virker til danske og europæiske stik, der er flade af Typen C.

Tjek på spændingen
BEMÆRK: Denne rejseadapter gør det muligt at tilslutte stikkene. Den omdanner IKKE spændingen.

I Danmark og resten af Europa bruger vi 230 V. I andre verdensdele varierer spændingen og i USA bruger man fx 110 V.

Hvis du skal rejse til et land med en anden spænding skal du derfor kigge på, hvad der står bag på den enhed du vil have strøm til (mobiloplader eller lignende). Mange moderne strømforsyninger har en stor variabel spænding og kan tåle input fra AC 110 - 250 V, og så er spændingen ikke et problem.

Har du en enhed, som kræver præcis 230 V, og du tilslutter den til en 110 V stikkontakt sker der ingenting. Enheden vil blot ikke virke.

Har du derimod en 110 V enhed købt i udlandet, som du gerne vil benytte i en dansk stikkontakt, skal du være sikker på, at den kan tåle 230 V. Hvis du tilslutter en 110 V enhed med fast spænding til en 230 V stikkontakt vil enheden brænde af på grund af overspænding.

Men som sagt kan mange opladere i dag tåle 110 V – 250 V. Kig bag på din enhed hvilken input den tåler.

Har du en enhed der ikke tåler variabel spænding og du gerne vil have den med til udlandet skal du bruge både en rejseadapter og en Power Converter.

Produktinfo:
Sokkel type: Euro Hun (Type-C CEE 7/16)
Stiktype: Britisk 3-pin Han (Type-G, BS 1363)
Farve: Hvid

Varenummer: 15544

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg