Rensemidler

Kæmpeudvalg af kvalitetsrensemidler til glas og keramik. Håndrens til olie og antifedt spray. Rengøring af grill og ovn. Du finder det hele her

Filtrér
Sortering

Læs mere om Rensemidler

Skraber til keramisk kogeplade (4 blade) Nedis
4 Anmeldelser
Skraber til keramisk kogeplade (4 blade) Nedis
4 Anmeldelser

Fjerner fastbrændt mad uden at beskadige overfladen
Passer også til induktions kogeplader

Læs mere På lager
Royal Series Komfurskraber
Royal Series Komfurskraber

Fjerner snavs uden at beskadige eller ridse kogepladen
Med blad der kan skubbes ind og ud

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Royal Series Blade t/Komfurskraber (5pk)
Royal Series Blade t/Komfurskraber (5pk)

Fjerner snavs uden at beskadige eller ridse kogepladen
Kommer i en praktisk pakke med 5 stk.

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 29. maj 2024
Skraber til induktionskogeplader (Metal) Champion
1 Anmeldelser
Skraber til induktionskogeplader (Metal) Champion
1 Anmeldelser

Fjerner let madrester
Til induktion, eller glaskeramisk

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 30. maj 2024

Rensemidler til hurtig og effektiv rengøring af overflader

Her på siden finder du vores udvalg af rensemidler, som kan hjælpe til en hurtig og effektiv rengøring af forskellige overflader.

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du skulle rense en overflade af for meget gensidigt skidt eller pletter, og manglet det helt rette værktøj eller rensemiddel?

Så er du kommet til den rigtige side, for her finder du en lang række forskellige rensemidler til forskellige typer af overflader.

Nogle gange skal der blot det rigtige værktøj eller det rigtige rensemiddel til, for at en overflade igen står helt ren og fin.

Er du i tvivl om hvilket rensemiddel du skal bruge til din opgave, så læs med herunder, hvor vi har samlet lidt information om de forskellige måder hvorpå du kan fjerne genstridigt skidt, fra en lang række overflader.

5 ting du bør vide om rensemidler inden du køber

Der findes rigtig mange forskellige rensemidler til forskellige opgaver, og det er ikke alle der er lige velegnede til alle typer af opgaver.

Herunder finder du lidt information om de forskellige typer af rensemidler, som du bør kende til, inden du køber midlet til din specifikke opgave.

#1 - Rensemidler til Keramiske kogeplader/overflader

Keramiske overflader er ofte sarte i forhold til hvilke rensemidler du kan bruge, og de keramiske overflader er ikke kun at finde på din kogeplade.

Keramiske overflader kan også findes som bordplader og coating på mange forskellige materialer, som for eksempel i gryder, pander og andre metalgenstande.

Den keramiske overflade laves af ler, som brændes på en helt speciel måde, og dermed bliver utrolig hårdt og modstandsdygtigt overfor mange ting.

Men samtidig er denne overflade meget sårbar overfor ridser, og det er derfor værd at have for øje, når du skal vælge rensemidler til keramiske overflader.

Din kogeplade kan være af materialet glaskeramik og det er egentlig meget det samme, men her er det øverste lag lavet af glas.

Når du for eksempel skal rengøre din glaskeramiske kogeplade, skal du stadig være forsigtig, med hvilke rensemidler du bruger.

Til rengøring af din kogeplade og andre keramiske overflader, kan du med fordel bruge en rengøringsklud, der er specielt udviklet til lige netop keramiske overflader, og blot bruge kluden opvredet i noget varmt vand.

Dette vil ofte være nok til at fjerne skidt og snavs efter madlavning eller andre opgaver, men hvis du skal fjerne mere genstridigt snavs, for eksempel madrester der er brændt fast på din kogeplade, så kan du få brug for en anden tilgang.

Da den glaskeramiske kogeplade eller induktionsplade ofte har en glasplade som øverste lag, kan du bruge en skraber til at skrabe det meste af snavset af pladen, men denne metode bør ikke bruges til for eksempel gryder og pander.

Skraberen består af en barberblads lignende kniv, sat fast i en holder, og denne bruges ved at lægge knivbladet fladt mod overfladen og forsigtigt skrabe resterne af kogepladen.

Forsøg aldrig at skrabe med hjørnerne af skraberen, da dette kan give store ridser.

Når du har skrabet det værste af pladen, kan du gå tilbage til at bruge kluden til at tage resten med.

#2 - Rensemidler til Stål

Stål overflader er populære, fordi denne typer overflader er meget rengøringsvenlige og samtidig kan bakterier ikke så let leve på overfladerne.

Oftest bruges rustfrit ståloverflader til mange forskellige apparater, som for eksempel:

  • Emhætter
  • Køleskabe
  • Opvaskemaskiner
  • Vaske
  • Skabs- og skuffefronter
  • Borde

De rustfri stål overflader er flotte at se på og giver et stilrent udtryk, men samtidig samler overflader af rustfrit stål ofte rigtig meget skidt i form af fedt fra madlavning, fedtfingre, støv og andet snavs.

Har du tabt et glas med for eksempel marmelade, som er sprøjtet op på en rustfri overflade, så kan det være rigtig svært at få af, da det kan føles som om stålet nærmest suger platten til sig.

Der er heldigvis masser af muligheder for at gøre stål rent og modstandsdygtigt overfor snavs og fedt.

Rensemidler specielt lavet til brug på ståloverflader kan spare dig for meget arbejde, da mange af rensemidlerne efterlader en beskyttet overflade, som ikke så let tager imod nye fedtfingre, snavs og støv.

Du kan finde specielle klude der må bruges til overflader der er i kontakt med fødevarer, og som i øvrigt efterlader overfladen skinnende ren, og disse klude er perfekte at have liggende i køkkenet, hvis du har overflader af stål.

Hvis kluden i nogle tilfælde ikke helt er nok til at få overfladen helt ren, kan du finde rensemidler, som renser i dybden og samtidig polerer overfladen, så den opnår maksimal glans og samtidig er mere afvisende overfor skidt og snavs.

Brug aldrig en skraber til rustfrit stål, da dette kan efterlade nogle meget grimme ridser i stålet.

#3 - Rensemidler til fuger og revner

Nogle gange er det nødvendigt at give fuger, revner eller mellemrum en ekstra grundig rengøring, det er nemlig ofte her at bakterier trives særdeles godt.

Det er ikke altid lige nemt at komme ind i alle kroge med en klud eller en blød børste, og her er der i nogle situationer brug for andre rensemidler.

Du kan selvfølgelig bruge vand og sæbe og håbe at det kan oplæse de plette eller det snavs du ikke kan nå at fjerne, men det er ikke altid nok, derfor kan du få brug for rensemidler i form af rensebørster eller stålbørster.

Der fås mange forskellige modeller af stålbørstesæt og det kan anbefales at du overvejer at købe et sæt med tre eller flere forskellige børstetyper i.

Det er nemlig ikke alle overflader der kan holde til en stålbørste og derfor kan det være en fordel også at have en børste af messing, som er noget blødere end stålet, eller en nylonbørste, som ikke ridser sarte overflader.

Børste sættene er velegnet til at rense fuger, revner, mellemrummet mellem komfur og bord, samt mange andre sprækker, der har brug for en ekstra grundig rengøring.

#4 - Rensemidler til Hænder

Har du været i haven og fjerne for eksempel mælkebøtter eller arbejdet på værkstedet med olie og fedt på hænderne til følge, så ved du sikkert hvor genstridigt disse ting kan være at få af hænderne igen.

Olie, fedt og tjære binder rigtig godt til huden og kan være utrolig svære at få helt væk, men mindre du vasker og slider det af, så hænderne næsten bliver hudløse.

Der findes rensemidler som er skånsomme mod huden på hænderne og samtidig er yderst effektive til at fjerne både Olie, tjære og fedt fra hænderne.

Disse rensemidler betyder at du ikke behøver at vaske og skrubbe dine hænder i timevis for at få skidtet vasket af, men derimod kan vaske hænderne en enkelt gang eller to med disse rensemidler, og herefter have helt rene hænder igen.

Rensemidler til hænder og hud findes i mange varianter fra både en sæbe og en sæbe med små korn i, som hjælper til at gnubbe snavset løs.

#5 - Rensemidler til kontoret

Der findes mange overflader på et kontor, der kan kræve specielle rensemidler, for ikke at skade elektronik eller andet tilbehør.

Som eksempel kan nævnes PC skærme, der bør rengøres med specielle klude og evt. rensevæske til skærme, når disse er meget beskidte.

Herudover findes specielle rensemidler til tastaturer, printere og mange andre elektroniske dele og disse enheder bør rengøres med de tilpassede rensemidler, da midlerne er udviklet til ikke at ødelægge elektronikken, som for eksempel kan ske hvis du bruger vand og sæbe.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007