BLACK WEEK: Se tilbud, klik her! - Alle varer købt i 2020 kan byttes indtil d. 15. marts 2021

Ring Doorbell

Ring Doorbell Wi-Fi video dørklokker fra Ring. Med Ring Video Doorbell kan du svare via telefonen, når det ringer på din døren uanset hvor du befinder dig.

Læs mere om Ring Doorbell

Ring Video Doorbell 2: Verdens mest populære dørklokke

Med over en million naboer, der stoler på Ring for at holde deres hjem sikre og deres familier sikre, er Ring den næste generation af dørklokken.

Hvordan installerer man Ring Chime Pro?

Se hvor let det er at bruge Ring Chime Pro, så du kan høre dørklokken i den anden ende af huset.

Se hvem der ringer på din dør

Når det ringer på døren får du en meddelelse i realtid på din smartphone eller tablet, og du kan se, hvem der har ringet på døren med video på din Smartphone. Med den gratis Ring App, der er tilgængelig til Apple, Android og Windows 10 enheder, kan du se en HD Video stream af personen ved din dør og tale med dem ved hjælp af tovejskommunikation over telefonen.

Du kan både sætte Wi-Fi dørklokken til at underrette dig, når nogen ringer på døren eller blot når den registrerer bevægelse foran ringeklokken. På den måde fungerer Ring Doorbell også som et smart overvågningskamera, så du har styr på, hvem der befinder sig på din grund.

I denne kategori finder du Wi-Fi video dørklokker fra Ring. En Ring Video Doorbell giver dig mulighed for at svare på din smartphone, når det ringer på din hoveddør - uanset hvor du befinder dig i verden. Ring Doorbell dørklokken forbindes til dit Wi-Fi hjemmenetværk og fungerer sammen med både Apple iOS, Google Android-enheder. Når det ringer på døren får du en meddelelse i realtid på din smartphone.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007