Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Samsung Soundbar

Samsung Soundbar til bedre lyd på dit TV. Med en soundbar fra samsung får du en meget bedre lyd, som kan få dit ellers lidt ringe højttalersystem i fjernsynet til at lyde mere fyldende i stuen eller på værelset.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Samsung Soundbar

Samsung Soundbar - Bedre lyd til TV, tablet eller smartphone

Efterhånden som vores TV er blevet tyndere og tyndere er de indbyggede højttalere i skærmen blevet mindre og mindre, og dette betyder at lyden du får ud af de indbyggede højtalere efterhånden og i bedste fald er noget ringe.

Derfor vælger mange at koble en ekstern Samsung soundbar til deres TV, for selvom de indbyggede højttalere i TV´et kan være fine til at se tv-programmer med, så er de ofte lidt flade hvis du vil se en god actionfilm eller høre musik.

Samsung soundbars er en speciel højttaler som du kan koble til både TV, tablets og smartphones, og de bruges primært til at forbedre lyden fra TV´ets indbyggede højttalere.

En soundbar kan både bruges alene og ofte også i kombination med andre højttalere eller subwoofere, og kan let kobles til dine enheder enten via kabel, WiFi eller Bluetooth.

Du kan finde Samsung soundbars i mange forskellige modeller, størrelser og designs, og så er en soundbar ofte mere diskret at have stående i dit TV-setup end større højttalere, der eksempelvis bruges i større surround sound setups.

Men det er ikke helt lige meget hvilke Samsung soundbar du vælger til dit TV setup, da der er stor forskel på hvad de forskellige modeller kan og på mulighederne for tilkobling af andre enheder.

Herunder kan du finde lidt mere information om hvad du med fordel kan overveje inden du sætter jagten ind på en Samsung soundbar, og hvad du kan være opmærksom på.

5 ting du bør vide om Samsung Soundbar

Der findes flere forskellige modeller af Samsung Soundbars og de forskellige modeller kan adskille sig på flere parametre, hvorfor det er vigtigt at du er klar over hvad det er du leder efter.

Det kan derfor være en fordel at gøre dig nogle overvejelser om hvad din nye soundbar skal kunne og hvordan dit TV setup skal være eller allerede er.

Herunder har vi samlet nogle punkter du med fordel kan tage med i dine forberedelser, inden du køber en Samsung soundbar.

#1 - Hvad er dit behov til din Samsung Soundbar?

En af de ting du skal overveje inden du køber en Samsung soundbar er hvad dit behov eller ønsker er til din nye soundbar.

Her kan du med fordel tage dit nuværende TV setup med i overvejelserne, eller hvordan du ønsker dit setup skal se ud, når du tilføjer din nye soundbar.

Det er vigtigt at du har med i dine overvejelser om du skal bruge en Samsung soundbar, hvor du kan koble flere højttalere til eller om du skal kunne bruge soundbaren med andre enheder, eksempelvis telefon eller tablet.

Herudover bør du overveje hvor du ønsker at placere din nye soundbar, for dette er ret vigtigt i forhold til hvilken soundbar du bør vælge.

Hvis du skal bruge din Samsung soundbar som ekstra højttaler til brug for musik, er placeringen ikke helt så vigtig, men skal den bruges sammen med dit TV, er det mest optimale at placere den under TV´et enten på et tv bord eller hængt op på væggen under TV´et.

Hvis du vælger at soundbaren skal hænge på væggen er det væsentligt at du får en soundbar hvor dette er muligt.

Skal du bruge en Samsung soundbar til at høre musik på, som det primære formål, vil du ofte ikke have brug for den samme type soundbar som hvis det primære formål er at se film.

#2 - Design på Samsung Soundbar

Samsung soundbars fås i flere forskellige designs og størrelser, og selvom designet normalt er rimelig stilrent, så kan du også finde soundbars i andre farver end lige sort.

Hvis du ønsker et diskret udseende kan du med fordel vælge en soundbar i samme farve som TV´et og placere soundbaren så tæt på TV´et som muligt.

Størrelsesmæssigt kan du finde helt små soundbars fra Samsung, som ikke fylder så meget under TV´et, men du kan også finde lange og slanke soundbars, som er særlig gode til at fordele lyden ud, så du kan opnå en oplevelse af surround sound.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at du ofte vil får en større og mere rummelig lyd, når du vælger en større soundbar, for ligesom det gør sig gældende for de indbyggede højttalere i TV´et, gælder det også for soundbaren, at jo mindre plads der er jo mindre bliver lyden i højttaleren.

Der er mange muligheder for at finde en Samsung soundbar som kan passe ind i dit hjem og din stil, og uanset om du vil kunne se de enkelte højttalere i soundbaren eller ønsker disse er skjult bag et net eller lignende, så er der modeller der kan matche dine ønsker.

#3 - Samsung Soundbar med Subwoofer

Når du skal vælge en Samsung soundbar vil du ofte blive stillet over for at skulle vælge om du ønsker en soundbar med en indbygget subwoofer eller om du vil have en ekstern subwoofer koblet til soundbaren.

Der vil være mange lyde i de fleste film, som gør sig betydeligt bedre med en god dyb bas i din soundbar, eksempelvis eksplosioner, uvejr og meget mere.

Det er en faktor som er værd at tage højde for, når du træffer valget omkring subwooferen, for har du valgt en mindre Samsung soundbar med indbygget subwoofer, vil lyden være lidt mere spinkel og tynd, end hvis du har valgt en ekstern subwoofer, der kan give en masse dybde og fylde i lyden.

Ser du mest underholdningsprogrammer kan en indbygget subwoofer være fin, da den sagtens kan levere de mellemtoner og diskant som ofte er udpræget i denne type programmer.

Men ser du ofte lidt mere action og drama prægede film, kan det varmt anbefales at vælge en Samsung soundbar med ekstern subwoofer.

#4 - Samsung Soundbar med Surround effekt

De fleste nyere modeller af Samsung Soundbars tilbyder en surround sound effekt, hvor soundbaren bruger væggene til at få kastet lyden rundt, så du får oplevelsen af surround sound.

Hvis du gerne vil have en bedre surround sound men ikke ønsker at opsætte flere højttalere kan du med fordel overveje at vælge en Samsung soundbar med Dolby Atmos, som giver en virkelig god surround effekt, ved at benytte samme teknologi, blot mere effektivt, og her går du ikke alt for meget på kompromis med kvaliteten, i forhold til et stort surround sound anlæg.

Hvis du ønsker ægte surround sound, bør du vælge en Samsung soundbar, som du kan slutte flere højttalere til og derfor kan du være nødt til at undersøge om soundbaren har udgange nok til din ønskede opsætning.

#5 - Kablet eller trådløs Samsung Soundbar

Når du skal vælge din model af Samsung soundbar, kan du med fordel overveje om du ønsker en soundbar der kan fungere trådløst eller om du har det fint med at skulle trække et par kabler i en kabelskjuler.

Der er fordele og ulemper ved både kablede og trådløse Samsung soundbars, derfor handler det ofte om hvor brugervenligt du ønsker at opsætningen af din soundbar skal være.

Fordelene ved en trådløs Samsung soundbar er eksempelvis at den ofte er lettere at sætte op, og er meget brugervenlig.

Trådløse soundbars forbindes typisk til TV´et via enten WiFi eller Bluetooth, så opsætningen er enkel, men du kan dog ofte komme til at opleve en minimal forsinkelse på lyden i forhold til de kablede modeller, men mange vil ikke lægge mærke til denne forsinkelse.

En trådløs soundbar er mere flytbar og kan let rykkes til et andet rum, og du har ikke noget behov for at skulle skjule ledninger i kabelskjulere eller lignede, men de trådløse modeller er ofte en anelse dyrere end de kablede soundbars.

Fordelen ved en kablet Samsung soundbar er at du ofte vil få en mere stabil lyd og en stabil lydforbindelse, samtidig er kablede modeller ofte lidt billigere og denne besparelse i forhold til en trådløs model kan du overveje at investere i en bedre model.

En kablet soundbar kræver selvfølgelig ofte at du skal i gang med at skjule kabler, men med en kabelskjuler kan dette gøres relativt nemt og pænt.

Produkttype
0
0
0
0
Vælg alle
Forbindelsesmuligheder
0
0
Vælg alle
Lyd-output kanaler (kanaler)
0
0
0
0
0
Vælg alle
Lyddekodere
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Effekt (W)
Forbedret lydreturkanal (eARC)
Understøttede lydformater
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007