avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Component (Y-Cb/Cp-Cr/Pr) han til scart han 2 meter

Dette component til scart adapterkabel kan benyttes til at tilslutte to apparater hvoraf det ene ikke har scart eller component.
Med dette component til scart adapterkabel kan du tilslutte ethvert apparat med en scart udgang til et apparat med en component indgang.

Component video bruges primært til High-end udstyr, som dyrere DVD afspillere og projektorer. Component kabel standarden er derfor også det absolut ypperste inden for videooverførsel. Component kabel standarden kommer fra USA og svarer til den europæriske RGB video standard, som bliver brugt i scart kabler, men må ikke forveksles med den.
Component kabel signalet er et komprimeret RGB signal (uden synligt tab) og benytter 3 ledere med sync signalet integreret, hvor RGB har seperat sync.

Component kabel video overførsler giver et synligt mere farverigt og roligt billede, med mindre støj end både Composit- og S-Videooverførsler og kan klart anbefales hvis man har muligheden for det.

Dette component til scart kabel er et koaxial kabel med en impedans på 75 Ohm hvilket giver optimal kvalitet, og forhindrer skygger på billedet. Component kabler overfører ikke lydsignaler, det trækkes der normalvis et separat kabel til. (se venligst vore øvrige varer)

Varenummer: 8577

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg