UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud  -  Spar op til 60%

Segboard

Segboards er uden tvivl en af de fedeste gadget som er set i mange år. Med et Segboard kan du flyve afsted med op til hele 15 km/t.

Læs mere om Segboard

Segboard

Hvad end du har prøvet kræfter med det populære segway-koncept eller om du er helt ny inden for området, så vil du med garanti blive imponeret over vores store og varierede udvalg af segboards. Segboards kender du måske også under navnene airboard og hooverboard. Segboards er produktet for dig, som ønsker at bringe sjov og fart ind i din hverdag. Disse boards bygger nemlig på den samme teknologi som de større segways, men de er små og handy nok til, at du kan have dem med på farten og opbevare dem derhjemme. Man kan dermed godt sige, at segboards er den nye og opdaterede model af det klassiske skateboard eller waveboard – en form for segway board.

Med en række supersmarte produkter af forskellige art på markedet, så skal de nyeste tiltag inden for boards kunne meget for at hamle op med den lynhurtigt voksende teknologi. Her har segboardet dog ingen problemer med at følge med. Alle segboards er udstyret med en vedholdende motor, der driver boardet frem. For at aktivere motoren skal du blot læne dig en smule frem. Alle vores boards er udstyret med gyrostabilisator, og er derfor utrolig nemme at bruge. Dette gør dem velegnede til både leg og sjov og reel transport fra a til b.

Hvordan virker et Segboard?

Se en video med Denver Segboard i aktion.


Teknikken bag segboards

Alle segboards har batteridrevne motorer. Ofte er disse batterier litiumdrevne. I forhold til boardenes størrelse er disse motorer forholdsvis kraftige, hvilket vil sige, at langt størstedelen af alle seboards inden for vores udvalg kan nå en imponerende tophastighed på hele 15 kilometer i timen. Med en sådan hastighed kunne man frygte, at et segboard kan være svært at benytte. Som forælder vil du måske betvivle, at dine børn vil kunne benytte boardet uden fare for deres sikkerhed. Men på grund af den avancerede stabiliseringsteknologi er der ingen grund til bekymring.

Gyroteknikken er et forholdsvist nyt tiltag inden for denne genre af teknologisk udstyr. Teknikken medfører her, at et segboard altid vil holde sig ret og balancere sig selv, imens det bliver brugt. Der er altså ingen fare for, at boardet tipper over, hvis man læner sig for meget frem. Desuden er den klassiske segboard-model designet med to fodstande, der afbalancerer hinanden. Dette betyder, at det bliver meget sværere at miste balancen og falde af. Bekymrer du dig yderligere for sikkerheden kan vi berolige dig med, at alle vores produkter, segboards inklusive, er både CE og RoHS-mærkede.

Dette skal du være opmærksom på, når du bruger dit segboard

Vi har nu allerede slået fast, at segboards på ingen måde er farlige. Ligesom alt andet legetøj og elektronisk udstyr, skal de selvfølgelig bruges med forbehold og fornuft. Er du en voksen bruger, kommer dette nok som en selvfølge. Er du forælder, så er det vigtigt at du taler med dit barn om, hvordan man skal bruge et segboard. Er barnet ungt, er det en god idé at holde opsyn med brugen af segboard – i hvert fald de første par gange. Dette skyldes ikke kun fysiske risici, men også den gældende danske lovgivning.

Fra og med 2015 har trafikstyrelsen indbefattet segboards i deres lovgivning omkring køretøjer og færdsel. Dette skyldes både, at et segboard er motordreven, og at det kan nå en fart på 15 kilometer i timen. Dette begrænser desværre brugen af segboards en smule. Det er nemlig ikke tilladt at bruge dit board på offentlige veje. Til gengæld er du frit stillet til at bruge dit board på private grunde og i specielle parker og områder, for eksempel skaterparker. Husk derfor altid at tjekke op på om et område er godkendt til skating, før du trækker dit segboard frem.

Test af Segboard Denver DBO 6550

Vi har selv testet Denver BDO 6550 segboardet, se vores video her.


Hos os får du den bedste kvalitet inden for segboards

Et segboard er ikke bare et stykke sjovt legetøj, det er en investering. Bruger du tid og energi på at lære dit board at kende, kan det give dig mange timers sjov. Vi er derfor hos os helt med på, at det segboard du køber skal være af den ypperste kvalitet og skal kunne holde længe. Vi bestræber os derfor hele tiden på kun at forhandle det bedste af det bedste. Vi kvalitetssikrer derfor hele tiden, og vi vælger de nyeste og de bedste produkter, så du kan blive tilfreds.

Et stort kvalitetsstempel for vores produkter er, at de alle er godkendt af arbejdstilsynet. At blive godkendt af arbejdstilsynet kræver både en høj standard og en samvittighedsfuld produktion. Med denne godkendelse i ryggen kan vi derfor med sikkerhed sige, at du hos os kan få nogle af de bedste løsninger inden for segboards overhovedet. Her har du noget at vælge imellem med hensyn til både pris, design, farve og teknologi.

Derfor er et segboard ikke en segway

Vi har allerede berørt at segboard minder om en segway, men uden at være helt det samme. Dette virker måske en smule mærkeligt for dig, som ser på produkterne udefra. Teknologien er nemlig i bund og grund den samme; et motordrevet bræt som man aktiverer ved at læne sig frem. Godt nok har en segway et styrebræt, og det har et segboard ikke – men er det ikke en lille og ligegyldig forskel? Bestemt ikke! Den ekstra tilføjelse på en segway er faktisk det, der gør hele forskellen. At en segway har et håndtag gør den nemlig til et langt mere stabilt og pladskrævende køretøj. Dette er både godt og skidt.

En segway er generelt lettere at betjene og nemmere at styre, og dette har medført, at den modsat segboardet faktisk er godkendt til kørsel på offentlige veje. Til gengæld er en segway også langt mere voldsom end et segboard. Den fylder mere, og den kræver en større motor. Forskellen på et segboard og en segway ligger derfor i høj grad i funktionerne. Som vi ser stadig flere eksempler på, bliver segways brugt til transport og anses som et køretøj. Et segboard er i langt højere grad underholdning, et lille og adræt produkt som man kan bruge til leg derhjemme eller i den lokale park.

Hvordan bruges segboardet?

Segboardet bruges som beskrevet ved at læne sig fremover. Jo mere du læner dig frem, des hurtigere kører du og det kræver selvfølgelig lidt træning at finde ud af, hvor meget du skal læne dig fremad for at få det til at køre den hastighed du ønsker. For at bremse skal du tilsvarende læne dig bagover og jo mere du læner dig bagover, jo mere vil segboardet pludselig køre baglæns. Du drejer ved at vippe foden nedad i den side du ønsker at dreje til og hvis du vil dreje skarpt skal modsatte fod løftes en smule opad. På den måde kan du også lave piruetter rundt om dig selv. De to plader hvorpå du placerer dine fødder, er meget tryksensitive, hvilket sikrer dig hurtig kontrol over dit segboard.

Nemmere end du tror

Det lyder måske svært, men det er det altså ikke. Ligesom alt andet, gør øvelse mester og efter kort tid er det ligeså nemt som at køre på cykel. Det er selvfølgelig en god idé at starte blidt ud og koncentrere sig om at lære teknikken før du drøner af sted. Vær tålmodig og prøv dig stille og roligt frem. Hvis uheldet er ude, så fortvivl ej. For de segboards du finder her hos os, er fremstillet i stærke og robuste materialer, der tåler eventuelle stød og almindelig daglig brug. Desuden er hjulene tilsvarende slidstærke og tåler dermed også at køre i kuperet terræn og på ujævnt underlag. Der er altså ingen grund til bekymring i forhold til segboardets holdbarhed.

Segboardet kan både bruges både som transportmiddel og som underholdning. Udover dets praktiske funktion kan det nemlig bruges til at udføre seje tricks på skaterbane, på lige fod med skateboards, løbehjul og BMX-cyklerne. Underholdningsværdien er enorm når det kommer til segboards og der er ingen grænser for, hvordan vennerne kan imponeres, når du kører rundt på segboardet.

Segboards er fremtidens transportform

Der er ingen tvivl om, at segboards både er en sjov og praktisk måde at transportere sig frem og tilbage på. Segboardet fylder ikke ret meget og har en lav vægt, hvilket gør det nemt at have med under armen. Hvis du synes at segboardet er for besværligt at transportere rundt under armen, så finder du også, som en del af vores sortiment, en taske, der passer til segboardets form. Udover segboardets smarte størrelse, så er transport på segboard også en god mulighed for at slå to fluer med ét smæk; at transportere sig selv fra A til B, samtidig med at man vil opleve underholdning.

I dag er verden præget af travle hverdage, hvor det er en absolut fordel at have sit transportmiddel med under armen. Det er en god måde at spare tid på og det er også en rigtig god måde at spare penge på. Du undgår at bruge penge på bus- eller togbilletter, benzin til bilen eller knallerten, og du undgår at bruge al din energi på at træde i pedalerne og cykle i den evige danske modvind. Hvis segboardet vejes op mod andre transportalternativer, som cyklen, bilen, knallert, scooter eller det offentlige, så er segboards både et billigere og mere bæredygtigt alternativ.

De udleder ikke nogle former for miljøskadelige gasser, idet de er batteridrevne. Desuden kan segboards som oftest køre omkring 20 kilometer på en fuld opladning afhængigt af, hvilken type terræn der køres på. Jo stejlere bakker og des mere kuperet terræn, des mere batteri bruger segboardet også.

Miljøvenlig transport på de kortere distancer

En fuld opladning opnås i løbet af to til tre timer og opladeren er også til at have med på farten. Det vil sige, at hvis der for eksempel er 15 kilometer til dit arbejde, så kan du uden problemer køre ud, oplade, og køre hjem igen. De lange køreture uden udledning af miljøfarlige gasser, uden brug af unødig strøm og uden brug af benzin, er endnu én af årsagerne til, at segboards er fremtidens transportform. I disse tider, hvor der er fokus på at passe på miljøet, passer segboards nemlig perfekt ind. Selvfølgelig vil kraftværkernes strømproduktion have en lille forurenende virkning, men det er absolut minimalt i forhold til forureningen fra for eksempel benzin.

Det bæredygtige og miljøvenlige alternativ i form af et segboard, er altså en god måde at slå et slag for miljøet. Hertil kommer den minimale støjbelastning, som segboardet forårsager. Det er både behageligt for dig som bruger, men også for omgivelserne. Trafikstøj er nemlig en evig belastning for både mennesker og dyr og netop derfor er der endnu en fordel at hente i segboardet som transportmiddel.

Også som regulært transportmiddel

Fremtidens transportform er en god blanding af underholdning og miljøvenlighed i en lille og praktisk pakke, som du kan have med på farten i den travle hverdag, der stiller krav til stor fleksibilitet og hurtig omstilling. Du kan være helt sikker på, at segboardet ikke går af mode lige foreløbig. Tværtimod, så er udbredelsen blot stødt stigende og hvis du vil være med på moden og investere i et helt genialt transportmiddel, så finder du en lang række forskellige segboards til formålet, her hos os. Vi forhandler både segboards i børne- og voksenmodeller, så de kan bruges til at transportere børnene i skole, ligeså vel som, at de eksempelvis kan bruges til at fragte de voksne til og fra arbejde.

Sikkerhed frem for alt

Selvfølgelig er sikkerheden et utroligt vigtigt parameter når det kommer til transport på segboards. Da de kom frem for et par år siden var der megen snak om, at det umuligt kunne være sikkert at køre på dem. Udover, at boardet i dag er sikret mod at du kan tippe forover, så har der gennem årene også været nogle uheldige sager, hvor segboards er brudt i brand på grund af overophedning enten under opladning eller under selve kørslen.

De uheldige tilfælde opstod især i forbindelse med kørsel op af stejle bakker. Det skyldes helt sikkert, at der er blevet solgt alt for billige segboards med manglende temperatursikring. Hos os finder du segboards i forskellige variationer og prisklasser og du er derfor garanteret at finde et segboard der passer til dine krav. Der er naturligvis en sammenhæng mellem pris og kvalitet og også her får du hvad du betaler for. Alligevel skal det påpeges, at vi absolut ikke sælger nogle segboards, der går på kompromis med sikkerheden. Så selvom der er variation i priserne og kvaliteten på de segboards vi udbyder, så er de alle CE og RoHS-mærkede, hvilket betyder at de er certificeret som følge af grundig gennemtestning.

Vi står inde for alle vores produkter

Du kan altså være 100 % sikker på, at de segboards du finder her hos os, er absolut sikre og af god kvalitet. Vi sætter pris på høj sikkerhed når det kommer til transportmidler og det gælder selvfølgelig også her. Sikkerheden er i top og du kan være helt tryg, når enten du eller dine børn sendes ud på vejen på segboard. Som nævnt får du selvfølgelig hvad du betaler for og priserne stiger i takt med kvaliteten. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi kun udbyder segboards i den højeste prisklasse. Du finder nemlig alligevel gode segboards til gode priser her hos os, hvor der absolut ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Derfor finder du heller ikke nogle knaldtilbud til super lave priser, fordi vi ikke ønsker at udbyde usikre segboards af dårlig kvalitet.

Hvordan vælger du det rette segboard?

- Overvej dine behov

Når du skal ud og købe et segboard til dig selv eller dine børn, så er der nogle ting du må overveje inden. For der findes et hav af forskellige segboards, der alle imødekommer forskellige behov. Der er ikke nogle segboards der er rigtige eller forkerte, for det afhænger helt af den person der skal køre på det. Jo hurtigere du ønsker at kunne køre, og des længere strækninger du vil kunne køre på en fuld opladning, des højere bliver prisen også. Overvej derfor behovet for disse inden du investerer i et segboard.

- Kontroller belastningsevne

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der er forskellige modeller afhængigt af om segboardet skal bruges til børn eller voksne. De børnemodeller du finder her hos os, kan bære mellem 24 og 80 kilo, mens voksenmodellerne kan bære op til 120 kilo. Det er altså ikke hvem som helst, der kan træde op på et hvilket som helst segboard og det er derfor vigtigt at kontrollere belastningsevnen inden investering.

- Hjulstørrelse

Der er også forskel på hjulenes størrelse. Vi forhandler segboards med hjul på mellem 6 og 10 tommer, så der er også variation heri. Jo større hjul, des bedre vejgreb og bedre kørekomfort. Derfor er det en god idé at investere i et segboard med store hjul, hvis du skal køre langt på det, eller hvis det skal benyttes i kuperet terræn.

Segboards med 10 tommer hjul er ofte dem der benyttes til off-road kørsel og er dermed velegnede til særligt ujævne underlag. Prisen følger også med størrelsen på hjulene og derfor må du overveje, hvorvidt det er nødvendigt. Ved almindelig brug på jævnt underlag er de små hjul som oftest tilstrækkelige.

- Hvilket design er du til?

Designet er selvfølgelig også rigtig vigtigt, for hvis du vælger at investere i et segboard, så vil du bruge det mange år fremadrettet. Derfor er det nødvendigt at finde et design og nogle farver, som passer perfekt til dig. Her hos os fås segboardsene i henholdsvis hvid og sort, så du kan vælge lige det du præfererer.

Tilbehør til segboards

Segboards fås i alverdens forskellige variationer, farver og designs. Derudover opgraderes de allerede eksisterende segboards hele tiden. Så man nu kan få dem med forskellige lysfunktioner, speedometer og Bluetooth højtalere, så det kan spille musik mens du imponerer vennerne med smarte tricks på skatebanen. Udover det indbyggede tilbehør, så findes der også en lang række tilbehør, der kan tilkøbes til segboardet.

Her hos os finder du for eksempel et smart Kart-monteringssæt til Denver Segboards, der kan forvandle dit segboard til en eldrevet trehjulet Go-Kart i stedet. Det er altså et sæde med påsiddende monteringssæt, der kan give dig endnu en sjov oplevelse med segboardet. Her er sikkerheden selvfølgelig også i højsædet og Kart-sættet er derfor konstrueret med en stærk metalramme, der medfører god stabilitet.

Mulighederne er mange og der er næsten ingen grænser for, hvordan du kan komme godt i gang med at komme ud og køre og benytte dit nye segboard. Se vores store udvalg og find lige det segboard der passer til dig.

Med segboards er du godt kørende lige fra start. Du kender dem måske også under navne som ’airboard’ eller ’hoverboard’. Navnene kommer sig af, at det føles næsten som at flyve derudaf, når man står på disse segboards. Du skal ikke trykke på en speeder, styre et rat eller noget som helst, alt du bruger er balancen og så kan du suse derudaf med op til 15 km/t. Hos os finder du kun CE og RoHS mærkede segboards, da vi ønsker både at tilbyde de bedste produkter, men også en sikker handel for vores kunder.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007