Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2018 - Bestil senest d. 21. December og modtag pakken før jul!
avXperten

Segboard

Med segboards er du godt kørende lige fra start. Du kender dem måske også under navne som ’airboard’ eller ’hoverboard’. Navnene kommer sig af, at det føles næsten som at flyve derudaf, når man står på disse segboards. Du skal ikke trykke på en speeder, styre et rat eller noget som helst, alt du bruger er balancen og så kan du suse derudaf med op til 15 km/t. Hos os finder du kun CE og RoHS mærkede segboards, da vi ønsker både at tilbyde de bedste produkter, men også en sikker handel for vores kunder.

Segboard

Hvad end du har prøvet kræfter med det populære segway-koncept eller om du er helt ny inden for området, så vil du med garanti blive imponeret over vores store og varierede udvalg af segboards. Segboards kender du måske også under navnene airboard og hooverboard. Segboards er produktet for dig, som ønsker at bringe sjov og fart ind i din hverdag. Disse boards bygger nemlig på den samme teknologi som de større segways, men de er små og handy nok til, at du kan have dem med på farten og opbevare dem derhjemme. Man kan dermed godt sige, at segboards er den nye og opdaterede model af det klassiske skateboard eller waveboard – en form for segway board.

Med en række supersmarte produkter af forskellige art på markedet, så skal de nyeste tiltag inden for boards kunne meget for at hamle op med den lynhurtigt voksende teknologi. Her har segboardet dog ingen problemer med at følge med. Alle segboards er udstyret med en vedholdende motor, der driver boardet frem. For at aktivere motoren skal du blot læne dig en smule frem. Alle vores boards er udstyret med gyrostabilisator, og er derfor utrolig nemme at bruge. Dette gør dem velegnede til både leg og sjov og reel transport fra a til b.

Teknikken bag segboards

Alle segboards har batteridrevne motorer. Ofte er disse batterier litiumdrevne. I forhold til boardenes størrelse er disse motorer forholdsvis kraftige, hvilket vil sige, at langt størstedelen af alle seboards inden for vores udvalg kan nå en imponerende tophastighed på hele 15 kilometer i timen. Med en sådan hastighed kunne man frygte, at et segboard kan være svært at benytte. Som forælder vil du måske betvivle, at dine børn vil kunne benytte boardet uden fare for deres sikkerhed. Men på grund af den avancerede stabiliseringsteknologi er der ingen grund til bekymring.

Gyroteknikken er et forholdsvist nyt tiltag inden for denne genre af teknologisk udstyr. Teknikken medfører her, at et segboard altid vil holde sig ret og balancere sig selv, imens det bliver brugt. Der er altså ingen fare for, at boardet tipper over, hvis man læner sig for meget frem. Desuden er den klassiske segboard-model designet med to fodstande, der afbalancerer hinanden. Dette betyder, at det bliver meget sværere at miste balancen og falde af. Bekymrer du dig yderligere for sikkerheden kan vi berolige dig med, at alle vores produkter, segboards inklusive, er både CE og RoHS-mærkede.

Dette skal du være opmærksom på, når du bruger dit segboard

Vi har nu allerede slået fast, at segboards på ingen måde er farlige. Ligesom alt andet legetøj og elektronisk udstyr, skal de selvfølgelig bruges med forbehold og fornuft. Er du en voksen bruger, kommer dette nok som en selvfølge. Er du forælder, så er det vigtigt at du taler med dit barn om, hvordan man skal bruge et segboard. Er barnet ungt, er det en god idé at holde opsyn med brugen af segboard – i hvert fald de første par gange. Dette skyldes ikke kun fysiske risici, men også den gældende danske lovgivning.

Fra og med 2015 har trafikstyrelsen indbefattet segboards i deres lovgivning omkring køretøjer og færdsel. Dette skyldes både, at et segboard er motordreven, og at det kan nå en fart på 15 kilometer i timen. Dette begrænser desværre brugen af segboards en smule. Det er nemlig ikke tilladt at bruge dit board på offentlige veje. Til gengæld er du frit stillet til at bruge dit board på private grunde og i specielle parker og områder, for eksempel skaterparker. Husk derfor altid at tjekke op på om et område er godkendt til skating, før du trækker dit segboard frem.

Hos os får du den bedste kvalitet inden for segboards

Et segboard er ikke bare et stykke sjovt legetøj, det er en investering. Bruger du tid og energi på at lære dit board at kende, kan det give dig mange timers sjov. Vi er derfor hos os helt med på, at det segboard du køber skal være af den ypperste kvalitet og skal kunne holde længe. Vi bestræber os derfor hele tiden på kun at forhandle det bedste af det bedste. Vi kvalitetssikrer derfor hele tiden, og vi vælger de nyeste og de bedste produkter, så du kan blive tilfreds.

Et stort kvalitetsstempel for vores produkter er, at de alle er godkendt af arbejdstilsynet. At blive godkendt af arbejdstilsynet kræver både en høj standard og en samvittighedsfuld produktion. Med denne godkendelse i ryggen kan vi derfor med sikkerhed sige, at du hos os kan få nogle af de bedste løsninger inden for segboards overhovedet. Her har du noget at vælge imellem med hensyn til både pris, design, farve og teknologi.

Derfor er et segboard ikke en segway

Vi har allerede berørt at segboard minder om en segway, men uden at være helt det samme. Dette virker måske en smule mærkeligt for dig, som ser på produkterne udefra. Teknologien er nemlig i bund og grund den samme; et motordrevet bræt som man aktiverer ved at læne sig frem. Godt nok har en segway et styrebræt, og det har et segboard ikke – men er det ikke en lille og ligegyldig forskel? Bestemt ikke! Den ekstra tilføjelse på en segway er faktisk det, der gør hele forskellen. At en segway har et håndtag gør den nemlig til et langt mere stabilt og pladskrævende køretøj. Dette er både godt og skidt.

En segway er generelt lettere at betjene og nemmere at styre, og dette har medført, at den modsat segboardet faktisk er godkendt til kørsel på offentlige veje. Til gengæld er en segway også langt mere voldsom end et segboard. Den fylder mere, og den kræver en større motor. Forskellen på et segboard og en segway ligger derfor i høj grad i funktionerne. Som vi ser stadig flere eksempler på, bliver segways brugt til transport og anses som et køretøj. Et segboard er i langt højere grad underholdning, et lille og adræt produkt som man kan bruge til leg derhjemme eller i den lokale park.

E-mærket

 

Betalingskort