Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Tegne- & Skriveredskaber

Mangler du redskaber til at tegne eller skrive, så har vi en løsning her på siden. Vi har et kæmpe udvalg af alt hvad hjertet begærer, når det gælder skrivning eller tegning, både derhjemme, på kontoret eller i skolen.

Læs mere om Tegne- & Skriveredskaber

Tegne- & Skriveredskaber - Find gode redskaber til kontoret og hjemmet

Driver du fx en arbejdsplads der er med mange kontorer, så kan du uden tvivl komme ud for perioder hvor du kommer til at mangle flere skriveredskaber som fx kuglepenne eller markere, hvis lageret med dem er ved at blive tømt ud.

Det kan måske også være at du arbejder som professionel illustrator til hverdag eller er hobbykunstner i din fritid, så kan du komme ud for at mangle fx nye farveblyanter eller fineliners, så du kan komme videre med dine tegninger.

Uanset hvad situationen måtte være, så har du muligheden for at finde nye tegne- og skriveredskaber i vores store udvalg af dem på siden her.

Gør dig på forhånd nogle konkrete tanker om hvad du måtte mangle af tegne- og skriveredskaber, inden du går hen og laver dig et afgørende køb.

10 typer af tegne- & skriveredskaber du kan købe til hjemmet eller arbejdspladsen

I første omgang kan vores udvalg af diverse tegne- og skriveredskaber virke noget omfattende, og du er måske usikker på hvad de kan bruges til i forbindelse med skrivning eller tegning.

Det mest fornuftige for dig vil være at tænke på netop de tegne- og skriveredskaber, du måtte mangle til kontoret eller til dit arsenal af kunstnerartikler.

Vi har mange muligheder og vi har herunder gjort det nemmere og overskueligt for dig at få et præcist overblik over de tegne- og skriveredskaber, vi har på vores side.   

#1 - Kuglepenne

En kuglepen hører til et de vigtigste redskaber til kontoret, da der selv i de her digitaliserede tider, vil være behov at bruge en kuglepen til fx notatskrivning under et vigtigt møde.

Selve navnet kuglepen kommer af at der førhen var en kugle i den, der gør det muligt at overføre blæk til fx papir, når du bruger den.

Kuglepenne fås i flere varianter med fx forskellige blækfarver som blå eller rød og kan købes i et stort antal pr. pakke.

#2 - Blyanter

En blyant er en af de ældste skriveredskaber på markedet, og den består ofte af en hærdet ler-grafit-stift støttet af et træhylster eller et metalhylster.

De fleste blyanter ude på markedet har deres hårdhed indikeret direkte på sig med et H der står for hård, mens B står for black (sort).

Blyanterne varierer med deres forskellige hårdhedsgrader, og hvis du er en illustrator, så er det noget du skal være opmærksom, da det kan have en effekt på dine værker.

Blyanter kan købes i pakker der indeholder en lang række blyanter, så du altid har nok.

#3 - Markere

En marker er en slags tusch som du fx kan bruge til at farvelægge dine skitser med.

Markere bliver tit brugt af forskellige fagfolk indenfor de kreative fag som fx reklametegnere, designere og arkitekter som ofte har brug for at lægge noget hurtigt farve på deres tegninger.

De fleste markere er alkoholbaserede, og de forskellige producenter af dem har fjernet lugten på mange af dem.

En marker er ikke dækkende, så du vil stadig have mulighed for at se dine sorte streger gennem en fx gul marker.

#4 - Fyldepenne

En fyldepen er et skriveredskab med et hult skaft, hvori du fylder den op med blæk og blev tænkt som en moderne erstatning for den klassiske metode, hvor man brugte fjer og blækhus.

En fyldepen har en stift med en indsnævret åbning som udvider sig, mens du bruger den.

Den udvidelse er med til at der kommer blæk til spidsen, der så kommer ned på papiret.

#5 - Skriveunderlag

Du kan beskytte dit skrivebord med et solidt skriveunderlag, som du fx kan have liggende under dit tastatur.

Der findes skriveunderlag i mange forskellige størrelser, så har du fx et stort skrivebord, så er det med at gå efter et skriveunderlag der kan fylde meget af overfladen på dit skrivebord.

De fleste af nutidens skriveunderlag er med en skridsikker bagside, så det ikke flytter sig når du fx bruger dit tastatur eller skriver oven på skriveunderlaget.

#6 - Tuscher

Tuscher indeholder en væske der ofte indeholder forskellige pigmenter som giver dig mulighed for at farve en overflade i forbindelse med tegning eller skrivning.

Farven i en tusch siver ud fra en beholder gennem en filt- eller fiberspids ud på papiret.

Der findes tuscher i mange forskellige farver og toner, og de bliver brugt af både børn og voksne der fx arbejder som en illustrator eller en grafiker.

#7 - Viskelæder & Korrektur

Ingen der bruger tegne- og skriveredskaber kommer udenom at skulle bruge et viskelæder eller rettelak i forbindelse med fx skoleopgaver.

Arbejder du meget med tegning, så kan det anbefales at du går efter et klassisk gummi viskelæder der bedre kan fjerne de uønskede streger uden problemer i forhold til det viskelæder, du finder på toppen af en blyant.

Vi har smarte redskaber som fx en korrektionstape, korrekturlak eller en viskelæderpen.

#8 - Overstregningstuscher

En overstregningstusch der også er kendt som en highlighter, er en nyttig makker at have på sig, hvis du arbejder med skoleopgaver der kræver at holde fokus på de vigtige punkter af en opgave.

En overstregningstusch findes i mange forskellige udgaver der alle varierer med deres former, bredder og farver.

Hvis du fx får brug at highlighte et helt vigtigt afsnit af en tekst, så er det med at gå en overstregningstusch med en bred streg.

#9 - Fineliners

En fineliner er en tynd tusch med en fin streg der egner sig til både skrivning, tegning, skitsering og farvning.

Der findes mange varianter af fineliners på baggrund af deres forskellige stregtyper, hvilket er værd at tage højde for.

Tegner du tit tegninger der kræver en meget fin og tynd streg, så er det med at gå efter de fineliners der med garanti kan give dig den streg, du ønsker til dine tegninger.

#10 - Farveblyanter

En farveblyant er den kulørte slægtning til en blyant, og modsat en almindelig blyant, er en farveblyant konstrueret af en smal og pigmenteret kerne der er indkapslet i en cylindrisk træform.

Farveblyanter kan ligesom blyanter købes i pakker der er med et vis antal, og som byder på mange forskellige farver og toner, der kan være med til at gøre dine tegninger til nogle farvestrålende værker.

Der findes også de farveblyanter der kan bruges i samspil med vandfarver der kan være til at skabe spændende effekter i dine tegninger.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007