Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

Stikdåse 3 udtag

En stikdåse med tre udtag er en smart mulighed for dig for at få flere stik. Det giver dig mulighed for at sætte flere elektriske apparater til på en gang.

Læs mere om Stikdåse 3 udtag

Med en stikdåse med tre udtag kan du nemt få sat alle dine apparater til

Der er mange boliger, særligt ældre boliger, hvor der ikke er lavet nok stikkontakter i forhold til, hvad vores behov er i dag. Vi har rigtig mange apparater, som vi har brug for at sætte i stik. Det er både mobiltelefonen, der skal lades op, computeren og TVet, der skal have strøm, vores elapparater ude i køkkenet og alle vores lamper. Det kan derfor godt blive svært at finde et stik til det hele. Med en stikdåse med tre udtag, kan du nemt koble tre ting til den samme stikkontakt. Det gør det meget nemmere for dig at få strøm til det hele.

Stikdåserne har alle tre runde udtag, hvor du kan sætte en ledning til. De har ikke jordstik, men der er et blindhul, hvilket gør, at du godt kan bruge sætte et stik med jordstik i. Det er en god og fleksibel mulighed for dig.

Trestikdåse giver flere stik i køkkenet

Du kan aldrig få for mange stikkontakter i køkkenet. Hvis du ofte oplever at have problemer med at finde en ledig stikkontakt i køkkenet, er det en god ide, at du køber en stikdåse med tre udtag. På den måde kan du nemt koble nogle flere apparater til.

Mange af os har rigtig mange apparater ude i køkkenet, der kræver strøm. Mange af dem bruger vi så meget, at vi har dem stående fremme på køkkenbordet, hvor de altid er koblet til en stikkontakt. Det er for eksempel mikroovnen, kaffemaskinen, brødristeren, blenderen og mange andre apparater. Det kan godt gøre det svært at finde en plads til de øvrige apparater. Med en eller flere stikdåser med tre udtag er det intet problem.

Nemt at få strøm til både TV, Playstation og meget andet i stuen med en stikdåse

Inde i stuen kan tingene også hurtigt komme til at kæmpe om at kunne bruge stikkontakten. Der har du både TV, Playstation, DVD afspiller, musikanlæg og en række andre ting, der skal bruge strøm. Det er irriterende, hvis du skal gå og bytte om på stikkene, når du vil bruge det ene apparat frem for det andet. Derfor er det en god ide, at du har en stikdåse med tre udtag. På den måde kan alle apparaterne være tilkoblet strøm på en gang.

Sørg for at have nok strøm til computeren med en trestikdåse

Hvis du er under uddannelse og bruger din computer i forbindelse med det, har du sikkert oplevet, at der kan være kamp om at sætte computeren i stik. Der er nemlig mange uddannelsesinstitutioner, der slet ikke er gearet til, at alle har en computer med. Hvis du gerne vil være sikker på, at du kan få strøm til din computer, når du har brug for det, er det en god ide, at du har en stikdåse med tre udtag med. Så er I tre, der kan deles om den samme stikkontakt.

Når du skal til eksamen, er det også altid en god ide, at du har en trestikdåse med. Til eksamen er det virkelig vigtigt, at du har strøm på computeren hele tiden. Det er så ærgerligt, at du ikke kan gå til eksamen, fordi du ikke har nok strøm på computeren. Med en stikdåse med tre udtag kan du være sikker på, at du kan komme til at få strøm på din computer under eksamen.

En stikdåse med tre udtag giver dig mulighed for at sætte mange lamper i et stik

En stor del af året er der meget mørkt her i Danmark. Der er det rigtig rart at have mange lamper indenfor, så du kan tænde masser af lys i dit hjem. Det er med til at gøre, at dit hjem ikke kommer til at virke så mørkt og trist, som det ellers ville gøre. Men igen kræver det mange stikkontakter at have mange stik sat til. Det er derfor en god ide, at du sørger for at have en trestikdåse. På den måde kan du sætte tre lamper til den samme stikkontakt.

Få mulighed for at sætte alt til ude på badeværelset

Traditionelt set er badeværelset ikke et sted, hvor vi plejer at have mange stik. I dag er der dog mange elektriske apparater, der kæmper om pladsen derude. Det er både hårtørrere, barbermaskiner, elektriske tandbørster og meget andet. Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne bruge det hele, er det en god ide, at du har en stikkontakt med tre udtag derude. På den måde bliver det muligt at bruge de forskellige apparater – også selvom der er et andet, der er ved at lade op eller bliver brugt af en anden. Det er en rigtig god og smart løsning for dig.

En stikdåse med tre udtag er en smart mulighed for dig for at få flere stik, end der egentlig er i rummet. Det giver dig mulighed for at sætte flere elektriske apparater til på en gang. Det kan være i køkkenet, i stuen, på badeværelset eller på din uddannelsesinstitution. Disse stikdåser med tre stik har ikke jordforbindelse, men har et blindhul, så du også kan bruge stik med jordstik. Det er en god og fleksibel løsning for dig for at kunne bruge den med stort set alle stik.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007