avXperten

Stikdåse med jord

En stikdåse med jord er en stor nødvendighed i hjemmet. Denne type stikdåse er det oplagte valg til dem, som ønsker optimal beskyttelse af både elektronik og husets beboere. En stikdåse med jord er særligt en nødvendig ting i både køkkenet, kontoret og ikke mindst på værkstedet. Nogle stikdåser fås også uden ledning. Dette sikrer, at du kan få lige præcis den længde ledning som du ønsker. Med en tilpasset stikdåse slipper du for rod og alt for lange ledninger. Stikdåserne kommer i forskellige nuancer og farver, så du kan finde den som passer til dit hjem.

Sikre stikdåser til dig og dit hjem

Stikdåser kommer i mange afskygninger. De udgør en stor del af vores hjem, da flere og flere apparater i vores husstand kræver strøm. Disse stikdåser er udstyret med jordstik, hvilket sikrer at jordforbindelsen bibeholdes gennem stikdåsen. Dette er især vigtigt hvis du eksempelvis ønsker at tilslutte større el-apparater. Det kan også være en fordel, at benytte hvis du tilslutter et musikanlæg. Hvis du også er storforbruger af computerudstyr, er det også ofte nødvendigt at have den helt rette længde ledning, så du undgår uønsket rod og uorden.

Stikdåserne er også udstyret med en børnesikring, så det ikke er muligt for de små pilfingre at få stød. Dette er selvfølgelig vigtigt at vide som børnefamilie da man selvfølgelig ønsker at sikre sit hjem bedst muligt mod sådan nogle ulykker. Dette er også i den grad betryggende at vide hvis man er den heldige ejer af et eller flere husdyr. Husdyr og små børn er ofte meget interesseret i alt hvad der er i gulvhøjde, så den indbyggede sikkerhed gør, at du trygt kan lade husets små beboere færdes frit på gulvet. Sikkerhed, når det drejer sig om elektronik, er ofte en høj prioritering og med de rette stikdåser i sit hjem, behøver det heller ikke længere være en unødvendig bekymring. Vi udbyder kun sikre stikdåser af høj kvalitet.

Stikdåser som passer til dine behov

Stikdåser kommer i mange størrelser og længder med varierende antal af udtag. Du kender det sikkert, man er nødt til at koble flere forlængerledninger, eller måske endda stikdåser, sammen for at opnå den rigtige længde. Ved at vælge en stikdåse med den rette længde og med de rette udtag kan du netop undgå dette. Du skal selvfølgelig vælge den stikdåse med den mængde af udtag, som passer til netop det behov som du har brug – for netop at undgå ledningskaos. Det kan selvfølgelig variere, men man vil oftest kunne forestille sig, at der er et større behov for mange strømudtag i stuen og kontoret end eksempelvis i køkkenet. Selvfølgelig kan dine individuelle behov være helt anderledes, men det er vigtigt at tage højde for hvilke løsninger, som passer ind i din hverdag. Nogle stikdåser vil også komme i forskellige farver, så du kan finde en som passer ind i dit farveskema.

Nogle stikdåser kommer uden en monteret ledning. Dette betyder at du i endnu højere grad har mulighed for at sætte dit personlige præg på din stikdåse. På denne måde er det muligt at få nøjagtig den længde som du har brug for i dit hjem. Ved selv at montere den længde ledning du har brug for, minimere du både den tid du skal bruge på, at få al den ekstra længde ledning til ikke at se rodet og klodset ud. Rodede ledninger kan også i sig selv gøre det besværligt at foretage en ordentlig oprydning, dette kan heldigvis nu være fortid. Alle stikdåserne understøtter op til 2300W. Det eneste du skal være opmærksom på, er hvor mange watt dine el-apparater skal bruge.

Kig i vores store udvalg af kvalitets stikdåser med jord og lad ledningsrodet være fortid.

E-mærket

 

Betalingskort