Støvsuger og VVS

Tilbehør til emhætter og vaskemaskiner. Stort udvalg af alt fra duftkugler til filtre til emhætter, støvsugere, tilløbsslanger og mundstykker.

Læs mere om Støvsuger og VVS

Støvsugere og VVS

I denne kategori finder du forskelligt udstyr til din støvsuger og dine øvrige maskiner i hjemmet. Uanset hvilken slags maskine du benytter, så kan de godt gå hen og gå i stykker, og i mange tilfælde er det et spørgsmål om at udskifte en enkelt del eller to.
Det kan du i mange tilfælde gøre selv, selv om det måske umiddelbart virker som den bedste løsning at købe nyt i stedet for at erstatte hvad der er gået i stykker.

Støvsuger

Under denne kategori kan du finde duftkugler, filtre, håndtag, kabler, mundstykker, slanger og rør til din støvsuger.

Duftkugler benyttes til at suge op i en ren pose før du går i gang med at støvsuge. Så står posen ikke og lugter grimt indtil den er fyldt op og skal smides ud. Duftkuglerne kan fås med forskellige typer dufte, så du kan sprede en liflig duft af lavendel eller citron når du går og støvsuger. Det fjerne den til tider støvede og indelukkede lugt, som en støvsuger godt kan få når den står med en halvfuld pose.

Det er en god ide at skifte filtre i den støvsuger med jævne mellemrum. De fleste støvsugere har et filter imellem indsugningsrummet og motoren, for at der ikke skal komme støv ind i motoren, som potentielt kan ødelægge den.

Et sådan filter holder ikke evigt og skal udskiftes af og til. Har din støvsuger også et Hepa filter, skal dette også udskiftes for at virker optimalt. Hepa filtre bruges for ekstra beskyttelse og fanger det meste støv, og kan hjælpe med til at modvirker astma og allergi.

Er håndtaget på din støvsuger gået i stykker, så kan du nemt udskifte det selv med et magen til. Håndtaget er den del af slangen, der stikkes ind i røret, og er som regel udstyret med en lille klap, som du kan skubbe op og i for at forstærke eller sænke støvsugerens sugeevne manuelt.

El-kablet til dit strygejern eller din støvsuger kan gå i stykker, og det kan du mange gange selv skifte. Vær sikker på at du vælger det rigtige kabel når du skal udskifte det på dit strygejern, da det skal kunne tåle høj varme. Derfor er kabler til strygejern gerne beklædt med stof eller neopren.

Mundstykket på din støvsuger bliver brugt meget, og da de fleste mundstykker i dag er lavet af en kombination af metal og plastik, kan de gå i stykker. I det tilfælde kan du bestille det hos os.

Du kan få mange forskellige typer mundstykker, både med og uden hjul, og med og uden børster der kan trækkes tilbage. Børsterne kan godt være besværlige, hvis du støvsuger et gulvtæppe, og der er det godt have et mundstykke, der kan klare både bare gulve og gulvtæpper ved at du kan klappe børsterne væk, så de ikke hænger i gulvtæppet.

Du kan også få mundstykker, specielt beregnet til dyrehår

Der er også forskellige typer møbelmundstykker, som du kan sætte direkte på håndtaget, så du kan fjerne støv og hår fra møbler uden de store problemer. Et fnug mundstykke er også smart, så du ikke skal stå og bakse med det store mundstykke du bruger på gulvene. Du kan også få radiatormundstykker, som er lange og flade, og kan komme ind imellem lamellerne på de gammeldags radiatorer for effektivt at fjerne støv og spindelvæv.
Røret til din støvsuger kan også godt gå i stykker, især hvis det er et teleskoprør, og det kan du naturligvis også udskifte. Eller du kan væge at udskifte et fast rør med et teleskoprør, så du bedre kan støvsuge trappen, eller møblerne. Skal du udskifte din støvsuger, så kan du vælge at købe en poseløs støvsuger i stedet. Det sparer dig for en masse bøvl med at finde de rette poser til din støvsuger.

Beholderen, som alt skidtet samles i, er lige til at tage af og tømme i skraldespanden. Så har du heller ikke problemet med, at støvsugeren står og lugter, hvis den bruger større poser, der tager længere tid at fylde op. Poseløse støvsugere har som regel også et Hepa filter, så de er specielt gode for folk med astma og allergi. Samtidig koster den mindre at bruge, da du ikke skal købe nye poser med jævne mellemrum.

VVS produkter

I denne kategori finder du forskellige reservedele til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og emhætter. Du kan f.eks. få en ny afløbsslange, hvis den fra din opvaskemaskine eller vaskemaskine er ved at være gammel og slidt. Eller Du kan få en ny tilløbsslange til begge dele, da de godt over tid kan blive porøse og dermed lægge.

Du kan også købe spændebånd, så du sikre dig at slangerne sidder hvor de skal. Spændebånd bruges især imellem gummislanger og rør, så du kan spænde gummislangen fast uden at risikere at ødelægge den. Vi fører også filtre til emhætter. De universelle størrelser gør at du ikke behøver at købe en bestemt type. Du kan nøjes med at klippe det til, så det passer til lige netop din emhætte.
Vi har også aktive kul filtre, så du kan være helt sikker på at der ikke danner sig bakterievækster i din emhættes filter, der så bliver spredt ud over huset hver gang du tænder den. Anbefalingen er, at et kul filter skal skiftes hver 3. måned for at være så effektiv som muligt.

Har du en emhætte med ventilationsslange, der leder madosen ud af huset, så kan det også være en god ide at skifte den ud en gang imellem. I sagens natur bliver ventilationsslangen meget beskidt med tiden, og det kan gå ud over din emhættes effektivitet. Derfor er det en god ide at skifte slangen ud.

Det kan også være ventilationsslangen fra din tørretumbler eller udluftningssystemer i badeværelse og opholdsrum. Ventilationsslangerne fås i både plastik og aluminium i forskellige længder.

Hvis din støvsuger har brug for et nyt rør, en ny slange, et nyt kabel, forskellige mundstykker, et nyt filter, eller duftkugler, der kan friske støvsugerposen op så den ikke lugter grimt, så kan du finde forskellige dele til din støvsuger her. Du kan også vælge at udskifte din gamle støvsuger med en poseløs støvsuger, som vil spare dig penge og frustrationer når det gælder indkøb af nye poser. Eller du kan finde filtre, afløbsslanger, tilløbsslanger eller ventilationsslanger til din vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler eller emhætte.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007