Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Strandstol

Strandstole der er lette at transportere. Smarte stole, der er lige til at slå sammen og tage med på strandturen eller på festival.

Læs mere om Strandstol

Læn dig tilbage i strandstolen og nyd solnedgangene

I denne kategori finder du vores udvalg af strandstole som er lette at klappe sammen og have med dig rundt, uanset om det er på stranden eller i blot haven.

Strandstolen passer perfekt til dig hvis du ikke bryder dig om at sidde i sandet eller bare ønsker at sidde mere komfortabelt, når du er på stranden.

Derudover kan du her på siden også finde et stort udvalg af andre produkter som f.eks. badebassin, spillekonsoller og diverse gaming udstyr.

5 gode grunde til at købe en strandstole

Hvis du ikke er sikker på om strandstolen er noget for dig, så er der herunder præsenteret nogle gode grunde til hvorfor du bør købe dem.

De fem punkter forneden kan forhåbentligt hjælpe dig med at træffe et valg om strandstolene er værd for dig at bruge penge på eller ikke.

#1 Undgå at sidde direkte i sandet

Hvis du ikke bryder dig om at sidde eller ligge i sandet efter at du har været i vandet, så er strandstolen lige noget for dig.

Mange af os kender følelsen af hvordan det er at sidde i sandet efter at man har taget en dukkert i vandet og sat sig på håndklædet fyldt med sand.

Sandet sætter sig hurtigt på en og det kan være lidt vanskeligt at børste det af igen.

Med strandstolen behøver du ikke at bekymre dig om det. For med strandstolen kan du sætte dig direkte i den, efter at du har været nede og tage en dukkert og skal ikke længere bekymre dig om sand på kroppen.

#2 Let og praktisk at tage med dig rundt

Strandstole vejer som regel ikke så meget da de skal være lette og praktiske at transportere med sig rundt.

Derfor er de fleste af vores strandstole her på siden også letvægtige og kan let pakkes med på diverse ture uden at fylde for meget.

Det er vigtigt at strandstolene ikke fylder for meget eller er for tunge, da et af dens formål er at være praktisk at have med sig rundt uden, at skulle være en byrde at have med sig.

#3 Justerbar sidde niveauer

De fleste strandstole har en eller flere funktioner som tillader dig at rykke på sædelænet, så du selv kan justere hvor langt du læner dig tilbage i den.

Det er især rart for dig hvis i skal tilbringe flere timer på stranden, så børnene kan plaske sig i vandet eller hvis i skal se solnedgangen.

Med de justerbare sidde niveauer gør det dig nemlig i stand til at kunne sidde længere i strandstolen uden at føle dig ubekvemt.

Du kan f.eks. sætte ryglænet helt tilbage så du nærmest ligger fladt i den. Det er rart at den kan det hvis du f.eks. bare vil ligge og tage sol.

#4 Fås i mange forskellige farver og mønstre

Som du kan se længere oppe, så fås strandstolene i en række af forskellige farver, så der er helt sikkert en farve som vil passe dig.

Farverne gøre det lettere for dig og dine børn at se hvor i sad, inden i sprang i vandet. Ved at vælge en farve som er let at se eller med mønstre, så vil dine børn også have det lettere med at se hvor du sidder, når de er i vandet alene.

Derfor er valget af farven ikke bare for udseendets skyld, men det kan altså også bruges som en base så dine børn altid ved hvor du er.

#5 Slidstærkt materialer

Selvom at vores strandstole er lette, så er de stadig bygget i godt og slidstærkt materialer for at holde dens levetid længst muligt.

De fleste strandstole er lavet i træ eller aluminium for at sikre strandstolenes stabilitet. Med disse materialer kan strandstolene holde en vægt på op til 120 kg.

Du kan på vores strandstole pille stoffet af for at vaske det, ikke bare for at rense den men også for at forlænge stoffets levetid.

Vores strandstole er fremstillet i stærkt bøgetræ fra Polen og med højkvalitets polstring. Rammerne er bygget med tykke lameller med afrundet kanter, som giver et flot finish til looket.

Stoffet er lavet af slidstærkt, vandtæt og UV resistens stof, som gøre den perfekt til at have med på stranden.

Ofte stillede spørgsmål om strandstolen

Hvad er en strandstol?

En strandstol minder meget om en klapstol, som du kan tage med ud på stranden, hvis du ikke bryder dig om at sidde i sandet. Strandstolene er oftest lette og praktiske at have med sig på tur og fylder ikke særligt meget.

Sidder man godt i en strandstol?

Der findes mange forskellige strandstole. Om man sidder behageligt i strandstolen kommer an på hvilke materialer stolen er lavet af og hvor holdbart det er. Køber man f.eks. en af de dyre strandstole af aluminium, så kan man sidde ret godt.

Hvad er strandstole lavet af?

Strandstolene kan fås i forskellige materialer som f.eks. træ og aluminium som bruges til at lave selve stolen, hvor stoffet man så sidder på er af polyester.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007