avXperten

Strøm og Batterier

Hos avXperten har vi et stort udvalg af batterier og strømudstyr til både private og professionelle. I hjemmet er der et hav af apparater, der bruger batterier - og strøm. Her er især genopladelige batterier og Alkaline batterier gode at have. Er det en batterioplader du mangler, så har vi også dette til dine genopladelige batterier. Har man brug for mere professionelt udstyr inden for kategorien, så finder du her også som voltmeter eller infrarødt termometer. Ligeledes har vi også strømkabler og andre produkter - både til privatbrug og til dig, som skal bruge noget til et mere professionelt øjemed.

Strømkabler

Her finder du forskellige typer strømkabler til computere, printere, scannere, bærbare, tablets, skærme og meget mere. Du kan få nut kabler, Mickey Mouse kabler, Sonos kabler, almindelige kabler med og uden stik, og vinklede kabler, der virker pladsbesparende, i forskellige længder.

Forlængerkabler

Hvis du har brug for at flytte dit udstyr, kan kablet godt blive for kort til at nå. Her kan du finde forlængerkabler, både almindelige CEE kabler, kabler til bilen og kabler til udendørs brug. Alle kablerne fås i forskellige længder.

Batterier

Skal du bruge almindelige batterier, eller blybatterier til en havetraktor eller en el-scooter, så kan du finde dem her. Vi fører både genopladelige, almindelige, knapcelle, samt batterier til GoPro, Siemens og Samsung mobiltelefoner, plus Powerbank USB batterier.

Strøm i bilen

Skal du bruge ekstra strøm i bilen eller campingvognen, eller tilslutte flere enheder til cigarstikket i bilen, så kan du finde alt hvad du behøver her. Du kan også få invertere, der omdanner 12/24 volt til 230 vekselstrøm, og meget mere.

Målere & testere

Her finder du batteritestere, der kan fortælle dig hvor meget strøm der er tilbage i dine batterier, eller en energimåler, der kan fortælle dig hvor meget energi et apparat bruger. Du kan få en laser afstandsmåler, der beregner nøjagtig afstand og meget mere.

Transformere

Vil du have LED pærer i hjemmet eller virksomheden, så skal du bruge en LED transformer. Skal de dæmpes, kræver det at du har LED pærer der kan dæmpes. Disse transformere må ikke bruges sammen med halogenpærer.

Omformere

Skal du bruge europæisk/dansk elektronik (f.eks. en hårtørrer) på ferien i USA, så skal du bruge en omformer, der kan sikre dig den rigtige spænding. En omformer kan bruges til mange forskellige ting, bl.a. til at omforme 220V til 12V.

Andet

Her finder du mange forskellige ting såsom IEC adaptere, rejseadaptere der sikre at du kan bruge dine apparater når du rejser udenlands, eller tænd og sluk ure, der kan bruges til at tænde og slukke lyset mens du ikke er hjemme.

Strøm og batterier

Hos os kan du finde et hav af strømkabler og batterier til privat eller professionelt brug. Vi byder også på adaptere, polsøger, multimeter og PSU tester og andre professionelle værktøjer. Endelig kan vi tilbyde et flot udvalg af startkabler til bilen. Her er opladere, målere og stik og batterier for enhver smag.

De mest almindelige batterier vi bruger i husholdningen, er de små runde og aflange AA batterier. Det er ofte dem, vi benytter i vække- og vægure, radio og en lang række andre apparater. De lidt mindre AAA batterier benytter vi i apparater såsom eksempelvis fjernbetjeninger. Hjemmets røgalarm har brug for de firkantede E-batterier. Lommelygter bruger alt fra AA, AAA og de store D batterier. Der er altså mange steder, vi bruger batterier i det daglige. Er du til gengæld professionel håndværker, har du nok nogle lidt andre behov. Det er derfor, vi også har et stort udvalg af specialbatterier.

Strømkabler

For det meste benytter vi strøm, der føres via strømkabler. Vi har et stort udvalg af alskens typer af strømkabler. Skal du have strøm til din computer er det nok et double nut kabel du leder efter. Uanset hvor god din computer er, fungerer den næppe, hvis den ikke tilføres strøm. Du kan Se det store udvalg af double nut kabler i denne kategori.
Du kan også finde et udvalg af forlængerkabler. Det sker ofte, at vi har brug for strøm, men kablet simpelthen er for kort. I stedet for at hive og slide og flytte rundt på tingene, kan du bruge et forlængerkabel. - Eksempelvis vores CEE forlængerkabel, der virker til stationære computere, skære, spillekonsoller og guitarforstærkere.

Startkabler til bilen

Vi har masser af udstyr til bilen. Noget af det vigtigste, du altid skal have i bilen er startkabler. Bilen løber altid tør for strøm på et ubelejligt tidspunkt. Mange kender det fra kør-selv ferier, hvor batteriet er blevet brugt op i forbindelse med madlavning eller ved afspilning af musik. Selvom batterier kan trække meget, skal man huske, at have et startkabel ved hånden.

Vi sælger også cigarstikforlængere, cigarstik, 12V splittere og inverters. Så kan du både høre musik, koge kaffe og sikre dig, at ferien ikke bliver ødelagt af flade batterier. Men husk nu, at det er smartest at bruge batterikrævende enheder, imens du kører bilen, hvor batteriet oplader sig selv.

Strøm i bilen

Når du er på bilferie - eller en anden type ferie - er der også andre ting, du kan få brug for. Et eksempel er en USB powerbank. Med en USB powerbank kan du oplade din telefon og bruge USB drevne enheder, også selvom du ikke er nær en stikkontakt. Det kan være praktisk for den rejsende forretningsmand eller skabe stor glæde i lejren på Roskilde Festival. Du kan bruge en USB powerbank til at oplade mp3 afspillere, tablets og kameraer. Faktisk alle enheder, der kan oplades via USB indgang.

Vi fører også batterier til en række forskellige populære telefoner. Ved at have flere batterier med, er du ikke afhængig af stikkontakter i lang tid. Det er super smart at have ekstra telefonbatterier med i tasken, når du skal ud at rejse eller bare ud på en længere tur. Man kan hurtigt streame, snakke og game så meget, at batteriet hurtigt bliver fladt. En anden løsning kan være, at benytte dit cigarstik i bilen til at oplade din telefon. Det er en utroligt effektiv og nem måde at sikre, at du altid kan oplade din telefon, når du er ude at køre. Husk at oplade mens du kører, og ikke når du parkere - og husk for en sikkerheds skyld altid at have et startkabel i bilen.

Genopladelige batterier og batteriopladere til privatpersoner

Vi ved alle, at det er utroligt irriterende, at løbe tør for strøm på batterierne i eksempelvis køkkenuret derhjemme. Hvis du har mange batteridrevne apparater derhjemme, kan det godt blive en dyr fornøjelse, at skifte dem ud løbende. Vi ved også at det ikke er det mest miljøvenlige i verden at bruge og smide batterier ud hele tiden. Det er derfor vi har sørget for at have et stort udvalg af genopladelige batterier.

Med vores udstyr kan du både oplade AA, AAA, C og D batterier. I længden er det en rigtigt god investering at genoplade dine batterier - og så sparer du tid på at skulle aflevere dem på miljøstationer og købe nye. Vi fører flere forskellige mærker af genopladelige batterier og opladere. Du kan se dem allesammen her på siden. Når du vælger at benytte genopladelige batterier, har du altid de batterier du skal bruge ved hånden. Det er et bevidst valg, der både sparer pengepung, tid og miljø for besvær og gener.

Batterier til håndværkere

Når du har brug for at benytte eksempelvis et voltmeter, er det vigtigt, at du har det rette batteri. Der er ikke noget ved at have et apparat til at måle volt, hvis det ikke selv har strøm. Der er også mange maskiner og redskaber, hvor det giver mening at bruge genopladelige batterier.

Det kan hurtigt blive dyrt at være på arbejde, hvis man hele tiden skal købe nye batterier. Håndværkere har ofte brug for en lang række forskellige batterier, lige fra de små 6, 9 og 12 volts batterier til de helt store 12 volts blybatterier. De store blybatterier er blandt andet handy, når du skal ud og arbejde i et hus, hvor strømmen er gået. Her kan blybatterierne give dig den strøm, du har brug for.

Billige knapcellebatterier og specialbatterier

Specialbatterier af alle slags kan være dyre. Det er derfor vi har besluttet os for, at føre gode og billige knapcellebatterier og specialbatterier. Uanset om du er urmager eller privatperson, får du lejlighedsvis brug for knapcellebatterier. Det er dem, vi i daglig tale kalder urbatterier. Vi bruger dog ikke kun knapcellebatterier til ure, men til en lang række hverdagsgenstande, der er små og ikke kræver alt for meget strøm. Vores udvalg af specialbatterier er stort, og her er rigtig mange penge at spare.

Find dine batterier og strømforsyninger hos avXperten

avXperten fører et stort udvalg af alle typer af batterier til konkurrencedygtige priser. Her kan du finde batterier til hjemmet, til jobbet og til ferien. Både private og professionelle har brug for batterier til dagligt. Vores mobiler, tablets, ure, elcykler og specialredskaber er alle batteridrevne.

Vi har nøje udvalgt de bedste produkter til vores kunder. Vores professionelle og engagerede team står altid klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig. Det kan godt være forvirrende og svært at gennemskue hvilket batteri man har brug for til hvad. Det er derfor, vi er her. Hvis du allerede nu ved, hvad du leder efter, foreslår vi, at du ser de fordelagtige priser her på siden og bestiller allerede i dag. Vi sender dit batteri til hjemmet, jobbet eller posthuset.

E-mærket

 

Betalingskort