Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Terrassevasker

Terrassevasker til effektiv rensning af din terrasse, eller fliser. Bruger hårdt vandtryk til at fjerne skidt, snavs og alger effektivt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Terrassevasker

Kärcher PCL 3-18 Akku Terrassevasker (18V) uden batteri
2089 DKK
Læg i kurv
Kärcher PCL 3-18 Akku Terrassevasker (18V) uden batteri

Grundig rengøring på udendørs overflader
Roterende børster + integreret vanddistribution

Læs mere Fjernlager
Levering: 7-11 hverdage
Senest 5. august 2024
Kärcher T7 Plus T-Racer Overfladerenser til K4-K7 Højttryk.
Kärcher T7 Plus T-Racer Overfladerenser til K4-K7 Højttryk.

Kompatibel med: K4-K7 højtryksrensere
Hovercraft-effekt, og lodret funktion

Læs mere Fjernlager
Levering: 3-5 hverdage
Senest 26. juli 2024

Terrassevasker - Hurtig og nem rengøring af terrassen

Ejer du et hus med en terrasse, så kan du komme ud for at dens overflade trænger til at blive renset.

Det er især hvis der er fugle der klatter den til ind imellem, eller hvis der er mos og alger der har sat sig mellem fliserne.

Løsningen på den slags problemer fås i form af en terrassevasker.

Vi har et bredt udvalg af forskellige terrassevaskere på vores side, så du har en god chance for at få fat i en ny terrassevasker til at gøre din terrasse ren igen.

6 ting du bør overveje inden du køber en terrassevasker

Er det første gang i noget tid at du skal på udkig efter en terrassevasker til din terrasse og aner ikke hvad der findes af forskellige terrassevaskere, så skal vi nok hjælpe dig.

Herunder kommer vi på de forskellige terrassevaskere og har konkrete oplysninger om deres nyttige egenskaber.

Vi kommer ind på andre ting der er forbundet med terrassevaskere som fx strømforbrug, tryk, kapacitet og om det tilbehør der findes til terrassevaskere.

#1 - Typer af terrassevaskere og deres egenskaber

Der findes forskellige udgaver af terrassevaskere ude på markedet.

Har du bare behov for at kunne rense din terrasse i ny og næ, så er det bare med at gå efter en almindelig terrassevasker.

Men har du behov for at din kommende terrassevasker skal kunne gøre det ekstra på overfladen af din terrassevasker, så overvej en model der har nogle ekstra egenskaber til at ordne noget mellem fliserne.

Der findes også en komplet løsning til både dit hus og din terrasse i form af en højtryksrenser, der kan bruges til at ordne andre overflader som fx dine vinduer eller dit stakit.

Her er nogle eksempler på de egenskaber der ofte går igen i terrassevaskere:

 • Hjul og håndtag. De fleste terrassevaskere er med tilhørende hjul og håndtag som gør det nemmere for dig at transportere den. Det kan være en fordel, så den er lige til at trække ud fra din garage, når terrassen der skal renses.
 • Indbygget tromle. Der findes de terrassevaskere der er med en indbygget tromle, så du kan have bedre styr på den tilhørende lange ledning. Når du er færdig med at bruge din terrassevasker, så er det nemt at rulle ledningen sammen med håndtaget på tromlen.
 • Display med trykmåler. De fleste nyere udgaver af terrassevaskere er med et digitalt display, så du kan se vigtige ting på det som fx tryk, kapacitet og vandtemperatur og dermed ved hvad du skal forholde dig.
 • Skrueknap. Der sidder en skrueknap ofte på toppen af en terrassevasker, så du kan skrue op på trykken, hvis der skal ekstra tryk på rensningen.
 • Mundstykker. En terrassevasker kommer med forskellige mundstykker der varierer med deres forme, og dermed giver dig frit valg at vælge imellem dem.
 • Højtryksslange. En terrassevasker er ikke komplet uden en højtryksslange, og de findes i flere længder.
 • Vaskebørste. En terrassevasker er tit med en tilhørende vaskebørste der kan bruges til at håndtere de hårde pletter på din terrasse.
 • Skumsprayer med dunk. Med de store terrassevasker-sæt er der tit en skumsprayer med dunk, som du fylder op med skum. Derefter giver du fx et vindue et lag af skum og vasker det af bagefter.

Det kan anbefales at du bruger tid på at kigge på de forskellige terrassevaskere der er på vores side og bliver klogere på de tekniske specifikationer.

#2 - Størrelser af terrassevaskere

Terrassevaskere findes i mange forskellige størrelser.

Hvis du er interesseret i at få fat i en terrassevasker der fx kan indeholde meget vand i sig, så er det med at gå efter en stor udgave af en terrassevasker.

Er du mere efter en terrassevasker der er i en mere kompakt størrelse, så er det naturligvis bare det du går efter.

#3 - Strøm i terrassevaskere

Der er forskel på strømforbrug i de forskellige terrassevaskere.

Der findes de tradionelle terrassevaskere der er med ledning, og det kan være en god idé for dig at gå efter en terrassevasker der har en lang ledning og med en indbygget tromle til at holde ledningen bedre samlet.

Ønsker du at kunne bruge en terrassevasker der er noget mere fleksibel, så findes der de terrassevaskere der er med et indbygget genopladeligt batteri.

Efter noget skal terrassevaskeren oplades, og noget tid efter kan du bruge den igen.

#4 - Tryk, kapacitet og vandtemperatur i terrassevaskere

Tryk og kapacitet hører til blandt de vigtige ting der er forbundet med terrassevaskere.

Ønsker du at have nok tryk og kapacitet på din kommende terrassevasker, så er med at gå efter en terrassevasker der kan tilbyde dig dette, så du kan ordne din terrasse på effektiv vis.

Hvis du har en lille terrasse der ikke kræver ret meget vedligeholdelse, så kan du bare gå efter en terrassevasker med et tilpas tryk og en mindre kapacitet.

Med hensyn til vandtemperatur i forbindelse med terrassevaskere, er det vigtigt at se efter hvad de forskellige udgaver kan håndtere af maksimal vandtemperatur.

Jo højere vandtemperaturen er, jo bedre kan resultatet blive, da skidt og snavs nemmere kan fjernes med højt temperaturer.

#5 - Valg af farve til terrassevaskere

Terrassevaskere findes i forskellige farver, og valget af farve til din kommende terrassevasker har selvfølgelig intet med en terrassevaskers funktioner at gøre med.

Der kan være en fordel at gå efter en terrassevasker der er med en klar farve som blå eller gul, så du har det nemmere med at spotte den ude i din garage.

Her er eksempler på de farver der ofte findes til terrassevaskere:

 • Blå
 • Gul
 • Multifarvet
 • Sort
 • Rød
 • Grøn

#6 - Tilbehør til terrassevaskere

Har du købt dig en terrassevasker fra vores side, så kan du komme ud for at skulle bruge noget ekstra tilbehør til den.

Her er eksempler på det tilbehør der findes til terrassevaskere:

 • Mundstykker
 • Højtryksslanger
 • Skum
 • Rensningsmidler
 • Vaskebørster
Produkttype
0
0
0
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
Vælg alle
Leveringstid
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007