avXperten

Rapoo T8 - Pro Laser Trådløs mus 5Ghz (Sort)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo Oktober)

Rapoo T8 er en eksklusiv trådløs mus i professionel kvalitet.

Rapoo T8 er en prisvindende og helt igennem stilfuld og strømlinet trådløs mus. Den specielle matte touch overflade giver fremragende greb og komfort. Bunddækslet er lavet i en smuk aluminiumslegering, der fuldender designet. Musen er sort.

Den højtydende laser motor, der yder 1600 DPI HD gør det muligt at bruge T8 på næsten alle overflader, med high-speed respons og uovertruffen nøjagtighed.

Rapoo T8 har en kraftig 5GHz trådløs transmission, der sikrer mod interferens fra andre trådløse enheder.

Selve navigationen foregår også med et strejf af luksus. Musen har en nem og intuitive overflade, der registrerer bevægelser af fingrene. Du har mulighed for 4-vejs rulning, zoom-in, zoom-out osv. Du har selv mulighed for at justere kommandoer og tildele funktioner til forskellige bevægelser.

Med Rapoos ultra strømbesparende R58 processor kan du bruge din mus uden strømafbrydelse i op til 9 måneder før batteriet skal skiftes.

Endelig medfølger der en ultra-mini Nano-modtager, der blot tilsluttes din computer. Den er så lille, at den hurtigt bliver en fast del af din computer.

Følsomheden kan justeres efter ønske. DU kan justere indstillingen mellem 800 dpi (for maksimal præcision) og 1600 dpi (for maksimal hastighed) ved tryk på én enkelt knap.

Rapoo T8 har vundet den prestigefyldte iF Product Design Award. "Industrie Forum Design" (iF) roste T8 for sit unikke og innovative design. Juryen overvejede også kriterier som designkvalitet, håndværk, valg af materialer, graden af innovation, miljøpåvirkning, funktionalitet, ergonomi, visualisering af påtænkte anvendelse, sikkerhed, brandværdi og branding, og aspekter af universelt design.

Specifikation:
- Farve: Sort.
- Pakken indeholder: Trådløs mus, modtager.
- Batteriets levetid: 9 måneder.
- Transmission: 5 GHz trådløs.

Varenummer: 13314

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg