Tuscher

Tuscher til mange formål, både til skole, kontor eller hjemme i privaten. Smarte Tuscher der fx kan bruges til at tegne, eller til at fremhæve vigtige ting på papirdokumenter m.m.

Læs mere om Tuscher

Tuscher - Til Skole, Kontor eller hjemmet

Her på siden finder du vores udvalg af tuscher til alle behov.

I den moderne tidsalder, hvor alt er digitalt, fanger eller registrerer de fleste deres information ved hjælp af mobiltelefoner, tablets eller computere; men tuschen er stadig populært, da det giver det personlige præg.

Tuschen er et af de skrive medier, der kan være ret nyttige, uanset om du er studerende, husmor, kontormedarbejder eller kunstner.

Problemet er at finde den bedste tusch, der passer til dine behov.

Kært barn har mange navne, og der er mange forskellige versioner af en standard tusch.

Nogle omtaler eller kender dem som filtpen, andre kalder det en tusch eller en fineliner, og nogle kalder det en marker.

Bortset fra de mange forskellige titler og versioner, er tuschen en pen-type, der har en speciel spids, eller nib, der er lavet af presset fiberfilt.

Pennen består desuden af et hylster, der er lavet af plastik eller metal, og det er her blækket opbevares.

Hætten bruges typisk til at beskytte blækket mod at tørre ud samt beskytte filtspidsen mod at flosse.

Tuscher er typisk meget alsidige, og du kan skifte fra at tegne til at skrive på et øjeblik, hvilket kan give dig fremragende resultater hver gang.

I modsætning til enheder såsom akrylmalings-tuscher eller fyldepennen, som kræver, at du først primer dem (ryster dem eller trykker dem gentagne gange mod papiret), før du kan bruge dem, giver tuscherne straks blæk, og er derfor øjeblikkeligt klar til brug.

Dette er meget lig markeren, som fungerer på samme måde, den eneste forskel mellem disse to penne er, at tuschen har en fin eller mellemstor spids, og markeren eller spidsen er meget bredere eller tykkere.

3 ting du skal overveje når du kigger på tuscher

Tuschen er et meget alsidigt skriveværktøj og er populær blandt mange.

Den dag, hvor bullet journaling blev utrolig populært, købte folk tuschpenne i et dusin, så de kunne dekorere deres journaler.

Tuschen bruges ofte til dette formål, da de er meget nyttige til at sætte mål, organisere opgaver, markere kalendere og diagrammer samt til kalligrafi.

For studerende kan tuscher bruges til at understrege vigtig information i lærebøger, tage noter under forelæsninger og mange flere skoleprojekter.

Hvis du er kontormedarbejder, er tuscher ideelle til opgaver som mind-mapping eller brainstorming.

Til forældre derhjemme kan tuscher bruges til at mærke bestemte beholdere, lave noter, journalføre og markere kalendere for vigtige datoer.

De kunstneriske tuscher er perfekte til den kreative person, da de giver pæne og glatte linjer.

Disse kuglepenne kommer i forskellige spidsstørrelser, så de kan bruges til at farve såvel som til at tegne streger eller finere detaljer.

#1 - Typer af Tuscher

Tuscher er porøs, hvilket er det, der gør dem unikke.

Disse tuscher kan falde i samme kategori som markere, men med en finere spids.

Tuscher og markers kommer i forskellige farver såvel som blæksammensætninger, hvilket gør dem til ideelle både tegne- og skriveredskaber.

Tuscherne bruges normalt til skrivning, skitsering, dokumentsignering, men kan også bruges til farvelægning eller stregkunst.

Medium-Point tuscher

Med en medium-point tusch vil du være i stand til at tegne en linje på omkring 1 mm.

Dette kan bruges til mellemstore til store håndskrifter, der ikke har nogen fine detaljer, og også når du skriver på et alfabetsprog som engelsk, men er ikke egnet til kinesisk skrift.

De fine tuscher har en spids fra 0,7 mm til 1 mm og bruges til de finere detaljer.

Tuscherne bør bruges på papir, der er porøst og lettere absorberer blækket.

Den er perfekt til skitsering, tegning, håndskrift, diagrammer og farvelægning og kan bruges flittigt af studerende, kontoransatte og kunstnere.

De fine tuscher bruges også, når du skriver symboler som kinesiske tegn, da nogle af tegnene er meget indviklede og har brug for en pen med fin spids.

Fineliner tuscher

En tusch med fineliner kan have en nålespids af plast eller fin-fiber, hvor tykkelsen kan variere fra 0.7 mm til 1 mm.

Fineliner tuscher er meget alsidige og kan bruges til at skrive, hvilket giver dig sprøde tynde linjer, og er især nyttig til kinesiske tegn, der kræver stor præcision.

Disse tuscher er typisk velegnet til alle typer håndskrift; det er også det ideelle værktøj til at skitsere eller tegne, hvilket kan give dit arbejde noget karakter.

Tuscherne er også perfekte til arkitekten eller grafikeren, såvel som alle typer journalisering, når du laver illustrationer, layout og farvekodning.

Det er dog vigtigt at huske på at, når du bruger en fineliner tusch, må du ikke trykke for meget, da spidsen er specielt designet til let brug og skrivning på skrå uden at bruge for stort tryk.

Hvis du trykker for meget, kan du risikere at beskadige spidsen, hvilket får den til at flosse.

Brush tuscher

Tuscher med pensel-lignende effekter bruges hovedsageligt af kunstnere, da de ikke er ideelle at skrive med.

Så hvad bruger du brush tuscher til? Navnet kommer fra den pensel, som kunstnere bruger, men hvor penslen kræver, at du manuelt dypper den i maling, indeholder tuschen automatisk pigmentet i pennen, som fører den direkte til spidsen.

Materialet på spidsen kan variere, da nogle brush tuscher er lavet af naturlige hårbørster og de opfører sig på samme måde som en rigtig pensel gør, mens andre er lavet af syntetiske fibre eller nylon og opfører sig på samme måde som en rigtig pensel, men er en meget nemmere at håndtere.

Så er nogle lavet af filt eller plastik og er meget fastere og producerer ensartede linjer, hvilket gør dem nemme at kontrollere uden rod.

En væsentlig fordel ved penselspidsen er dens bærbarhed, da du nemt og bekvemt kan bære den med dig i marken uden at skulle bekymre dig om flasker med blæk eller maling, som du skal have med dig.

#2 - Tuschens størrelse

Når du køber blyanter, kuglepenne, tuscher eller markere, er de typisk alle tilgængelige i en række forskellige størrelser.

Du bør sikre dig, at den tusch, du køber, passer til din skrive- eller tegnestil; oftest kan du blot bekræfte størrelsen i beskrivelsen på æsken.

Det er også vigtigt at bemærke, at størrelsen af spidsen bestemmer tykkelsen af den linje, du tegner, som også er styret af mængden af tryk, du påfører pennen, mens du laver slaget.

Det betyder, at jo mere tryk du påfører, jo tykkere er stregen.

Spids-størrelsen bestemmer, hvad du kan gøre med tuschen, såsom fremhævning, punkttegn eller skitsering.

Hvis du vil bruge tuschen til farvning eller udfyldning af store rum, skal størrelsen på den spids, du skal bruge, ofte være omkring 1 mm.

Hvis du derimod vil lave stregkunst eller mindre skrift, bør du ofte bruge en spids med en størrelse på omkring 0.3 mm til 0.4 mm.

De større spidser er ideelle til at designe tegninger, kunstprojekter eller lignende aktiviteter; jo større spidsen er, jo mindre kontrol har du over de linjer, du laver.

Hvis du er interesseret i kalligrafi, så er pennen med en spids-størrelse på 0.2 mm til 0.5 mm den, du skal vælge.

På den anden side, hvis du er kunstner, og du vil have samme effekt som en malerpensel, så er brush tuschen det rigtige valg.

#3 - Tuschens blæk

Producenter af tuscher bruger typisk en række forskellige typer blæk til deres produkter; nogle tuscher har oliebaseret eller alkoholbaseret blæk, mens andre har syrefri blæk, men størstedelen af de ​​tuscher du kan finde er lavet med vandbaseret blæk.

Den anvendte type blæk vil bestemme kvaliteten af tuscherne, da alkohol- eller oliebaseret blæk normalt er tykt og kan være svært at skrive eller tegne med.

Den vandbaserede blæk er perfekt til alle slags applikationer, men du skal sikre dig, at den også er syrefri.

En anden vigtig faktor vedrørende blækket, der bruges i tuscher, er den tid, det tager blækket at tørre; for en ideel tusch til hverdagsbrug bør blækket tørre i det øjeblik, det rører papiret.

Dette vil forhindre enhver form for udtværing af dine bogstaver eller linjer.

Kunstneriske tuscher er normalt langsomttørrende blæk, da de har levende og strålende farver, mens de generelle tuscher og markers tørrer næsten med det samme, hvilket forhindrer enhver form for rod.

Bløder blækket gennem din skriveflade? Dette er vigtigt at overveje, da de færreste ønsker, at dit blæk skal trænge igennem til arket nedenunder; dette sker mere, når du bruger tyndere papir til dit projekt.

Du bør også sikre dig, at farven angivet på pennens hætte eller krop er nøjagtig og samme farve som blækket i pennen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007