avXperten

Ultra Slim vægbeslag

Med et ultra slim vægbeslag til dit TV får du den mest elegante ophængning af dit TV. Det ultra slim vægbeslag sørger for at dit fjernsyn kommer til at ligne en del af væggen. Der findes et ultra slim vægbeslag til mange forskellige størrelser af skærme, hvilket sørger for at uanset hvilken type og mærke fjernsyn du har hjemme i stuen kan få glade af det ultra slim vægbeslag, som får dit fjernsyn til at falde i et med væggen.

Ultra Slim vægbeslag til TV - Vægbeslag man ikke lægger mærke til

Har du lige købt dit nye fladskærms TV, men kan ikke finde ud af hvordan du skal hænge det mest elegant op. Det er en problematik, som de flest støder på når de køber et større, mindre eller bare anderledes fjernsyn. Det kommer aldrig til at ligne det gamle, derfor skal man være kreativ når man skal finde den mest elegante måde at sætte sit fjernsyn op på. Du kan med fordel vælge det populære ultra slim vægbeslag som tv ophæng, hvis du ønsker et ekstra elegant ophængning af dit TV.

Et TV er et af de mest populære underholdningsmuligheder lige nu, og storset alle husstande i Danmark ejer et TV. Det sværeste når du skal købe et nyt fjernsyn, er dog at finde et tv beslag og vægophæng, som passer til fjernsyn og væg, samt få det til at se mest elegant og naturligt ud i stuen eller hvor fjernsynet bliver placeret. Fjernsynet har udviklet sig til at være en indretningsgenstand, hvilket også har medgjort at der findes hundredvis af forskellige skærm ophæng til væggene, for at give forskellige muligheder til ophængning af dit TV. Efterhånden som skærm beslag har udviklet sig er det blevet mere, og mere populært at der er en kort afstand fra væggen til skærmen, men samtidig skal der være så meget luft at der er plads til at alle stik kan komme ud bagpå skærmen.

VESA-målet

Når du søger efter vægopslag på internettet, støder du helt sikkert tit på et ordet VESA. VESA er en forkortelse for Video Electronics Standards Association, og er en slags standardmål til montering af vægopslag. Monterings beskrivelserne kommer på baggrund af afstanden på monteringshullerne på bagsiden af skærmen, hvor stikkene skal sidde og hvilke skruer der skal benyttes. Det første standard VESA-mål var VESA 75, som var 75mm x 75mm, men i takt med en udvikling og forstørrelsen af skærmene er standarden nu rykket til VESA 100 og VESA 200-100, som måler 100mm x 100mm og 200mm x 100mm. Den fortsatte udvikling har sørget for, at der nu findes VESA-mål i op til VESA 400 og VESA 800. VESA- målet blev opfundet for at sørge for nogle standard mål, man kunne lave tv vægopslag til. Det har medgjort at der findes mange forskellige muligheder til netop dit fjernsyn og der ikke skal laves specifikke tv vægopslag. Det er derfor vigtigt at i finder ud af hvilket VESA-mål der passer til jeres fjernsyn når i skal ud og investere i jeres vægophæng.

Guide til ophængning af dit fjernsyn

Udover at finde jeres VESA-mål og sørge for, at der er luft og plads nok til alle stikkene bag på skærmen, samt kort afstand fra væg til fjernsyn er der også andre metoder, i kan benytte jer af for at få den mest elegante ophængning af jeres fjernsyn. Det kan eksempelvis være en god ide at finde ud af om i skal benytte jer af et vinklet beslag, så du kan gemme skærmen lidt væk og flytte den frem samt skifte vinkel på skærmophængningen - det kan være medvirkende til at du kan ”gemme” skærmen lidt væk. En anden ting der skal tages højde for er højden af placering, af skærmen - højden af skærmen er en personlig præference, og er anderles alt efter hvilke øjne der kigger. Det er dog vigtigt at tage højde for, at fjernsynet ikke hænger i en højde, som kræver, at du skal hovedet skal bukkes bagover eller forover for at se skærmen.

Sikkerheden må ikke undervurderes når det kommer til vægbeslaget. Et fjernsyn er tungt og hænger ofte i positioner, som kan være farlige for specielt kæledyr og til dels menneskerne i husstanden. Derfor sælges de fleste beslag i dag med en slags sikkerhedslås, som er medvirkende til at sikre imod skub og slag til skærmen - den er også medvirkende til at holde tyve på afstand, da sikringen gør skærmen meget svær at tage ned.

E-mærket

 

Betalingskort