USB 3.0 kabel

Få et USB 3.0 kabel, der overfører data 10 gange så hurtigt som USB 2.0 kabel. Smart, når du bruger en ekstern harddisk til back up og fillagring.

Læs mere om USB 3.0 kabel

Lær alt om USB-kabler!

USB-A, USB-B og USB-C - her lærer du om de forskellige stik og datahastighederne USB-kablerne.

USB 3.0 kabel - Kæmpe udvalg af USB 3.0 i flere længder

USB 3.0 har det, som kaldes en superspeed grænseflade, og det giver hastigheder på op imod 4,8 Gbps. Den gennemsnitlige hastighed ligger dog i omegnen af 3,2 Gbps. Det er voldsomt hurtigt og betyder blandt andet, at du med et USB 3.0 kabel kan benytte fuld duplex dataoverførsel.

Det betyder, at USB 3.0 kan modtage og sende data samtidig. Det er helt nyt for USB 3.0 og findes ikke i de tidligere generationer af USB-teknologier. USB superspeed har en overførselshastighed på mel-lem 1,5 og 12 Mbps. USB 2.0 havde en overførselshastighed på op imod 480 Mbps. Med USB su-perspeed kablet, USB 3.0, er der altså endnu en gang blevet taget et kvantespring i forhold til de tidligere generationer.

USB er mest populært

Siden begyndelsen af 2000’erne har USB teknologien sat sig på markedet for fysisk dataover-førsel. USB er den mest udbredte grænseflade for forbindelse mellem en lang række teknologier som computere, printere, eksterne harddiske og telefoner. USB står for Universal Serial Bus og er i dag standarden for de kabler, vi benytter til både dataoverførsel og forbindelse mellem computer og eksterne enheder.

Du kan altså både benytte USB til at overføre data til din eksterne harddisk, til at modtage data fra en ekstern enhed, eller til at slutte din printer til din computer. Vi benytter stort set alle USB kabler i vores hverdag, nogle til at forbinde computere med eksterne enheder, andre til at oplade deres telefon eller overføre data fra en kilde til en anden.

USB 3.0 A og B

USB 3.0 A er 112 mm bredt og 4,5 mm højt, imens USB 3.0 B er blot 8 mm bredt og til gengæld 10,44 mm højt. Micro A- og B stik er 12,2 mm brede og blot 1,8 mm høje. USB 3.0 B-stik har en an-den form end de tidligere USB stik, så USB 3.0 B-stik passer ikke til tidligere versioner af USB ind-gange. Men USB 3.0 type B indgange er designet således, at USB 2.0 og USB 1.1 kan passe i USB 3.0 B-indgange.

Type A har den samme form, som tidligere USB stik, men en højere dataoverførsels-hastighed og et markant lavere energiforbrug. Det er dog ikke al software, der fungerer med USB 3.0. Men hvis du har enheder, der er lavet til at benytte USB 3.0 er det bare om at komme igang.

USB 3.0 og strømbesparelser

Når du benytter USB 3.0 går det utroligt stærkt og er virkeligt strømbesparende. Enhedsbe-lastningen ved USB 3.0 er steget til 150 mA. En enhed der er korrekt konfigureret kan tegne op til seks enhedslaster og det giver en belastning på op imod 900 mA. Det er mere end 80 % mere end USB 2.0 og betyder, at du hurtigere kan oplade dine enheder med USB 3.

Den minimale drifts-spænding faldt også fra 4.4 til 4 V, og det er også positivt på elregningen, fordi det sparer energi. Et eksempel på hvor flere og flere benytter USB 3.0 kabler er i forbindelse med opladning af deres telefoner. Det går meget hurtigere at komme tilbage på fuld power, end det har gjort tidlige-re.

Vi har de bedste USB 3.0 kabler

Vores professionelle medarbejdere er altid med på de nyeste trends inden for IT og tech, og derfor har vi selvfølgelig et flot udvalg af USB 3.0 superspeed kabler til dig. Med de nye USB 3.0 kabler kan du altså sikre dig en højere overførselshastighed end tidligere. Du sparer også strøm og tid på opladninger, når du benytter USB 3.0 superspeed kabler, og det gør bare hverdagen nem-mere.

Tovejsdataoverførslen er også praktisk, og hjælper dig til at kunne effektivisere dine arbejdsgange, og bruge din tid på andet, end at vente på dataoverførsler. Du skal finde ud af, hvil-ken generation af USB stik og kabler, din computer fungerer sammen med, før du vælger hvilken generation af USB kabler, du skal benytte. Hvis du er i tvivl, er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde netop det produkt, du står og mangler og gerne vil finde.

Bliv opgraderet med et USB 3.0 kabel – den lynhurtige udgave af den traditionelle USB teknologi. Et USB 3.0 kabel kan bruges til mange forskellige ting; dog skal man være opmærksom på, om ens computer og USB enhed er optimeret til USB 3.0 teknologien. Et USB 3.0 kabel overfører data 10 gange så hurtigt som et almindelige USB kabel – det er især smart, når du bruger en ekstern harddisk til back up og fillagring.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007