avXperten

Apple USB-C strømforsyning 29W (MJ262Z/A)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Uge 34)

Originalt Apple produkt.

29 W USB Type C-strømadapter (Model: Apple MJ262Z/A)

Med denne Apple 29 W USB-C-strømadapter kan man hurtigt og effektivt oplade en MacBook med USB-C stik hjemme, på kontoret eller rejsen. Denne 29 W USB-C strømforsyning er kompatibel med alle MacBooks som har en USB-C-port, og kræver et USB-C-opladningskabel (sælges separat).

Et USB-C stik understøtter USB 3.1.
USB 3.1 bruges bla. af Apple i deres MacBooks. Med USB 3.1 forsvinder behovet for en strømforsyning til en PC eller MAC som vi kender dem i dag.

USB 3.1 kan levere helt op til 100W ved 20 Volt, dette gør at eksterne strømforsyninger med forskellige stiktyper som vi kender i dag stort set forsvinde fra markedet og blive erstattet af en universal USB 3.1 strømforsyning.

En anden stor fordel ved et USB 3.1 stik er at kablet er vendbart, det vil sige at USB 3.1 stikket ikke kan sættes forkert i en USB port.

Forøgelsen af ben har også betydet, at der kan tillades større strømme i USB 3.0 stikket. Hvor USB 2.0 kan levere op til 500 mA, kan USB 3.1 levere op til 100 Watt ved 20 Volt, eller 60 Watt ved 12 Volt. Dette vil i eliminere behovet for eksterne strømforsyninger, der tidligere var nødvendige.

USB 3.1 stikket til computeren ligner et lightning stik som er kendt fra Apple enheder eller et Micro HDMI stik, men det skal dog siges at USB 3.1 ikke er kompatibel med nogle af delene.

Varenummer: 10451

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg