avXperten

USB-C til Micro USB adapter (Belkin) Sort

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Belkin USB-C til Micro USB adapter i slank og kompakt sort design.

Smart adapter til hvis du ønsker at tilslutte en Micro USB enhed til overførsel af data, synkronisering eller opladning til din computer med USB-C udgang.

Der er ingen grund til at kassere dine Micro USB kabler selvom du har fået ny computer med USB-C stik. Denne lille bærbare adapter konverterer Micro USB signalet til USB-C.

Denne Belkin adapter er perfekt til synkronisering og opladning op til 12 Watt. Opladningen foregår ved op til 5 V / 2,4 A / 12 W.

Belkin USB-C til Micro USB adapteren har et diskret og kompakt design, og den er let at tage med rundt i tasken. På den måde har du altid en adapter ved hånden.

Dette kabel er certificeret af USB-IF og opfylder alle elektriske, mekaniske og miljømæssige standarder, hvilket sikrer en overlegen brugeroplevelse.

USB-IF er en non-profit organisation bestående af virksomheder, som letter udviklingen af USB produkter af høj kvalitet og overensstemmelsestest.

USB-IF medlemmerne er producenter af enheder, der benytter USB, som fx Apple, HP, Intel og Microsoft. USB-IF blev dannet for at skabe en supportorganisation og et forum for udvikling og ensartethed for USB formatet.

Specifikation:
- Stik 1, type: USB Micro 2.0 (USB type B) hun.
- Stik 2, type: USB-C han.
- Farve: Sort.
- Effekt: 12W.
- Strømstyrke: 2,4A.
- Spænding: 5V.

Varenummer: 15178

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg