USB-C Grafikkort

USB-C grafikkort er den perfekte løsning, hvis du har en computer, der ikke har en HDMI eller VGA port. USB-C findes også som adaptere til VGA og HDMI.

Filtrér
Sortering

Læs mere om USB-C Grafikkort

USB C grafikkort

Et USB C grafikkort er let at installere og kræver ikke, at du åbner din computer og selv forsøger, at lave nye indgange. Det er nærmest en umulig operation, og det er derfor, du har brug for et eksternt USB C grafikkort. Med et eksternt USB C grafikkort kan du opnå en ekstremt høj opløsning af HDMI kvalitet. Det gør det også muligt, at tilslutte flere skærme til din computer. - Også selvom, der er tale om en lille computer. Det er praktisk, hvis du arbejder med grafisk arbejde eller med lydproduktion.

Du kan nu opnå en meget bedre arbejdsplads og skærmopløsning, end du er vant til. Der er ingen grund til at gå ned på gear, når det er så let at lade være. Med et USB C grafikkort har du et grafikkort, du både kan bruge til din nuværende computer og til din computer i fremtiden. Det skyldes, at USB C vil blive verdens førende USB standard. Derfor er det en god investering allerede i dag. - Og da kortet er bagudkompatibelt, kan du altid forbinde dit USB C grafikkort med tidligere generationer fra USB standarden.

USB C standarden

USB C vil i fremtiden være den førende USB standard, som vi vil finde i alle vores enheder, både laptops, telefoner og tablets. Du kan allerede i dag finde USB C indgange på de nyeste MacBooks og en række iPads. USB C indgangene er 8,4 mm bredde og 2,6 mm høje. USB C kabler kan overføre data ved ekstreme hastigheder, og det er særligt vigtigt, når vi taler HDMI og VGA kvalitet.

Høj skærmopløsning kræver godt gear. USB C er en voldsomt effektiv standard. Selvom stikket og kablerne ser små og flade ud, er hastigheden oppe på op mod 1.250 MB/s. Det er en stigning på 100 % siden den seneste USB standard. USB C kan levere 100 watt ved 5 ampere og 20 volt, og derfor er micro USB C langt foran de andre kabler på markedet. Endelig sparer du endda strøm, når du benytter USB C.

HDMI kvalitet er bedst

Den mest populære og førende teknologi til at få bedst mulig kvalitet, er helt klart HDMI. HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. Med HDMI kvalitet opnår almindelige mennesker maksimal kvalitet i hjemmet, og med USB C grafikkort kan du nemt og prisvenligt opnå denne høje kvalitet. - Uanset hvilken computer du har. Hvis du skulle stå i en situation, hvor du ikke kan benytte USB C, har vi en række adaptere, der kan hjælpe dig. Det kan godt betale sig, at købe gear til USB standarden allerede i dag, fordi det helt sikkert bliver fremtidens USB standard. Både når det gælder tilslutning af eksterne enheder, dataoverførsler, strømforsyning og endda daisy chaining. - Serieforbindelser hvor vi kobler flere USB C enheder sammen.

USB C grafikkort til grafisk arbejde

På arbejdspladsen kan du også få brug for et USB C grafikkort. Hvis du eksempelvis arbejder med grafik er det alfa og omega, at du har en optimal skærmopløsning. Der er ingen grund til at gå på kompromis med dit arbejdes kvalitet, fordi standarden for computerporte har ændret sig. - En forandring man ofte er glad for, fordi vi får mindre computere. Men også en forandring der kræver hjælp fra andre sider til at opnå de bedste resultater. Det er derfor, USB C grafikkortet er en optimal løsning til designere, grafikere og arkitekter.

USB C grafikkort til filmproduktion

USB C grafikkortet er også vigtigt, hvis du arbejder med produktion af lyd eller film. Med film giver det nærmest sig selv, at du har brug for den bedst mulige skærmopløsning. Desuden er det en fordel at kunne arbejde ved flere skærme samtidig, så du bedre kan klippe i filmen. Det er surt at arbejde med et levende billede og ikke kunne se, hvad der egentligt foregår. Når du arbejder med musikproduktion, har du ligeledes brug for flere skærme, så du kan se selve lydsporet på en skærm og mikseren på en anden.

avXperten går ikke ned på gear

Vi fører USB C grafikkort af høj kvalitet. Hos avXperten mener vi ikke, der er grund til at gå ned på gear - uanset om vi taler om hjemmet eller arbejdspladsen. Du kan se vores udvalg af USB C grafikkort her på siden og bestille hjem allerede i dag. Som altid står vores engagerede og professionelle team klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. Opnå HDMI eller VGA kvalitet med til USB C grafikkort og se forskellen.

USB-C grafikkort er den perfekte løsning, hvis du har en computer, der ikke har en HDMI eller VGA port. Det er tilfældet på mange nyere computere, fordi de er så tynde og lette at have med. Med et eksternt USB C grafikkort kan du få en VGA eller HDMI port, selvom de ikke er indbyggede i din computer. En række af vores USB C grafikkort har også andre typer af indgange fra tidligere generationer af USB standarden. Herunder USB 2.0 og USB 3.0. USB C standarden er den hurtigste USB standard, og derfor er den bagudkompatibel med tidligere versioner af USB indgange.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007