USB-C til VGA kabel

Disse USB-C til VGA bruges fx til at tilkoble din computer til en ældre skærm. USB-C kan ikke vendes forkert og er derfor nemt at tilslutte computeren.

Filtrér

Læs mere om USB-C til VGA kabel

USB-C stik til VGA stik

VGA stikket er efterhånden en ældre type stik. Det blev udviklet af IBM helt tilbage i 1987, og har siden været en fast bestanddel af et computer set-up, hvor VGA har været standard for overførsel af billede mellem PC og PC-skærm.

VGA har en ret lav opløsning og farvedybde, men der er stadig mange enheder, der har stikket, så derfor er denne adapter et godt valg, hvis du gerne vil koble en enhed med VGA stik til din nye computer med USB-C. USB-C er en nyere form for det klassiske USB-A stik og det findes som standard på mange nyere computere. USB-C kan ikke vendes forkert og er derfor nemt at tilslutte computeren.

I denne kategori finder du USB-C til VGA kabel. Disse USB-C til VGA bruges fx til at tilkoble din computer til en ældre skærm. VGA eller Video Graphics Array er en teknologi til overførsel af video. VGA kabler bruges primært mellem en computer og PC skærm.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007