avXperten

OTG USB 3.1 Nøgle 64 GB Nitro Plus (USB-C/USB) Strontium

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Kompakt OTG USB nøgle med både USB-C og USB-A stik. Denne USB 3.1 nøgle har et praktisk design med drejeligt dobbeltstik, så den kan bruges i både computere og mobiltelefoner.

Strontium Nitro Plus USB 3.1 med 64 GB hukommelse og op til 150Mbps overførselshastighed.

USB 3.1 tilslutningen giver mulighed for utroligt høje overførselshastigheder. Denne kompakte men kraftfulde USB nøgle fra Strontiums Nitro Plus serie har en læsehastighed på 150Mbps og skrivehastighed på 100Mbps.

Denne OTG USB nøgle fra Strontium har 1x USB-A 3.1 (Han) SuperSpeed+ og 1x USB-C 3.1 tilslutninger. USB 3.1 er bagud kompatibel med tidligere standarder.

OTG står for On-The-Go. Det er en funktion, der gør det nemt at bruge USB sammen med elektroniske enheder, der ikke naturligt understøtter USB, som fx Smartphones, tablets eller andre enheder, der bruger Micro USB tilslutning og som understøtter OTG.

Med sin kompakte størrelse og effektive performance er denne USB nøgle perfekt til smartphones og tablets, GPS, HD-videokamera og mange andre enheder.

Strontium Nitro Plus OTG USB 3.1 USB nøglen kan gemme og dele digitalt indhold som fx film, billeder og musik fra dine OTG understøttede enheder med fantastisk overførselshastighed ved hjælp af dets dobbelte USB-C og standard type A USB 3.1 stik. Det bruges til højhastigheds data lagring og overførsel mellem OTG kompatible enheder.

USB 3.1 bliver også kaldt SuperSpeed+ og har en teoretisk hastighedsgrænse der er fordoblet i forhold til USB 3.0.

Specifikation:
- Lagerkapacitet: 64 GB.
- Læsehastighed: 150 Mbps.
- Skrivehastighed: 100 Mbps.
- Tilslutning 1: USB 3.1 (type A) Han.
- Tilslutning 2: USB-C 3.1 Han.
- Farve: Metal/Sort.
- Størrelse (L x B x D): 36,50 x 12,00 x 7,00 mm.
- Vægt: 3 gram.
- Fil format: exFAT.

Varenummer: 14902

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort