avXperten

USB OTG kabel

USB OTG kabler er specialdesignede til at gøre det nemmere at bruge USB ved elektroniske enheder, der ikke naturligt understøtter USB. Dette kun for eksempel være tablet eller mobiltelefoner, der ofte anvender 30-pins tilslutninger eller USB micro. Et USB OTG kabel er nemt at bruge og understøtter USB OTG funktionen, der betyder USB On The Go, der tillader mobiltelefoner, tablets og lignende at fungere som host, så eksempelvis et USB stik eller lignende kan tilsluttes ens telefon.

USB On The Go kabler

Udover USB-kabler findes der også de mere specielle USB On The Go, eller ofte bare forkorte OTG. De er lavet til at gøre det nemmere for dig at bruge USB ved de elektroniske enheder, som ikke i forvejen understøtter USB. Det kan både være en tablet eller en mobiltelefon, da det ikke er alle mærker og typer, som understøtter USB. Et USB OTG kabel understøtter den funktion, der netop hedder USB OTG, og det betyder, at mobiltelefoner, tablets eller andre lignende enheder kan fungere som hos, så du for eksempel kan tilslutte et USB stik eller andet til din telefon.

Ligesom et USB-kabel, så er USB OTG kabler også nemme at bruge. Det kræver selvfølgelig altid, at man lige sætter sig ind i, hvordan det fungerer, men for de fleste vil det være rimelig lige til. Hvis du ikke er så vant til at bruge mobiltelefoner og kabler på denne måde, så er det nemt at lære, og når du først har prøvet det nogle gange, så er du hurtigt ekspert i at bruge det.

Mange anvendelsesmuligheder

Du kan altså bruge et USB OTG kabel til for eksempel at tilslutte et USB-stik til din mobiltelefon. Et andet eksempel er at du kan tilslutte et tastatur til en smartphone, hvis du skulle have brug for dette. Der er mange muligheder, og det er ikke sikkert, at du har brug for det hele, men så kan du bare bruge det efter dine behov. Det er en af de gode ting ved disse mobilkabler, at de er meget fleksible og kan bruges til mange ting, men du styrer helt selv, hvor meget og til hvad, du vil bruge dem til. Der er ingen regler, og det er nemt at bruge dem på forskellige måder.

Overfør strøm fra én enhed til en anden

Der findes også kabler, som kan bruges til at overføre strøm fra én enhed til en anden. Det er smart, hvis du kommer i en situation, hvor eksempelvis din mobiltelefon er ved at løbe tør for strøm, men du stadig har masser af strøm på din tablet. Du kan selvfølgelig vælge at oplade din mobiltelefon, men hvis du ikke lige er i en situation hvor det kan lade sig gøre, så kan du købe et kabel, som løser udfordringen. Vær opmærksom på, at det kræver, at den enhed, der skal fungere som oplader har OTG funktion, altså On The Go, på sin USB port. Ellers vil den ikke kunne sende strømmen til den anden enhed. Det er nemt at bruge og kan hurtig blive vigtig, hvis du er meget på farten.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg