UDSALG - Klik her og se de mange gode tilbud

Tastatur med ledning

Mangler du et tastatur til din PC eller bærbare? Med fx et USB tastatur er det nemt at tilslutte og begynde brugen. Se det store udvalg hos avXperten.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Tastatur med ledning

Logitech USB Tastatur (nordisk) K120
Logitech USB Tastatur (nordisk) K120
149 DKK
107 DKK
Køb demo
Logitech USB Tastatur (nordisk) K120

Kurvet mellemrumstast
Spildsikkert

Læs mere 2 stk på lager
Demovare - Spar 28%
 Tilstand: Fejlfri vare. Emballage åbnet

Hvilket tastatur skal jeg vælge?

Hos avXperten.dk har vi masser af tastaturer med forskellige tilslutningsmuligheder - men hvilket passer bedst til mig? Få gode råd i videoen her.

USB tastatur, se det store udvalg

Uanset om du bruger dit tastatur til professionelle opgaver i forbindelse med dit arbejde eller skriver på mere privat niveau, er det overordentligt vigtigt, at du har et tastatur, der er behageligt at skrive på.

Der kan være mange grunde til, at du er på udkig efter et nyt tastatur. Tastaturer kan blive slidte og til sidst gå i stykker, hvorfor der skal et nyt til. Det kan også være, at du har fundet ud af, at det tastatur du bruger ikke opfylder dine behov på tilfredsstillende måde. Tasterne larmer måske for meget, tasterne er for små – eller hele keyboardet er for småt. Du skriver måske også om aftenen og har set fordelen ved at have et tastatur med lys i tasterne, hvilket er en stor behagelig, når mørket sænker sig.

Når du skal vælge nyt tastatur kan du med fordel købe et tastatur med USB tilslutning. Ældre tastaturer var sædvanligvis monteret med et kabel med rundt stik til montering på bagsiden af en stationær computer – og kunne således kun bruges til denne.

Et tastatur med USB tilslutning er mere fleksibelt. Det anvender – som navnet siger – USB tilslutningen på enhver computer. Når tastaturet tilsluttes installerer det sig selv – og er klar til brug med det samme.

Brug samme USB tastatur til flere computere

Mange har sikkert oplevet at have et tastatur, som var rigtig behageligt at skrive på – og som man havde vænnet sig til. Disse tastaturer var ofte tilsluttet en stationær computer. Tiderne har imidlertid ændret sig, idet flere og flere bruger bærbare computere – laptops – og måske slet ikke har en stationær computer mere.

Mange laptops har tastaturer, der ikke er behagelige at skrive på i længere tid. Mange af dem er ikke ergonomisk korrekt udformede, da de skal passe ind i det flade design, der kendetegner en moderne bærbar computer. På nogle modeller er tastaturet – og selve tasterne – for små, så det blive en trættende oplevelse, at skrive i længere tid.

I vores store udvalg kan du finde netop det tastatur, der passer til dine behov. Ved at vælge et tastatur med USB tilslutning er du sikret, at dette tastatur kan bruges til flere forskellige computere. Hvis du for eksempel har siddet og skrevet på en stationær computer ved skrivebordet, kan du have lyst til at fortsætte arbejdet på en bærbar computer et helt andet sted.

Dette kan du gøre med det USB tastatur, som du er glad for og skriver bedst på. Du tager bare tastaturet med og tilslutter det til den bærbare, hvorefter du fortsætter arbejdet på netop det tastatur, der passer dig bedst.

USB tastaturer – størrelser og funktioner

I vores udvalg finder du USB tastaturer i forskellige farver, størrelser og med forskellige funktioner. Har du for eksempel ikke det store behov for numerisk tastatur, kan du finde modeller, der fremtræder minimalistisk i størrelse – men ikke i ydelse. Et sådant tastatur er måske den bedste makker til en mindre bærbar computer – eller er måske det rigtige valg, hvis pladsen på bordet er begrænset. Det er selvfølgelig også nemmere at have med, såfremt du ønsker at transportere det.

Har du større behov, hvor størrelsen på tasterne, selve tastaturets størrelse og et indbygget numerisk tastatur er vigtige, er valgmulighederne mange. Hvis det er et sådant tastatur, du vælger, har du sikkert et vist behov for, at slidstyrke og stabilitet er i højsædet. Vores modeller er testet til at klare mange millioner anslag pr. tast, så der er ingen grund til at begrænse udfoldelserne på grund af tastaturet.

Nogle af vores USB tastaturer har indbygget lys i tasterne. Det er er stor fordel for mange – og har du først prøvet det, vil du sandsynligvis ikke kunne undvære det. Selv om du måske skriver blindskrift, er det er stor behagelighed at kunne kaste et hurtigt blik på tasterne og sikre sig, at hænderne er placeret rigtigt, når skriveriet genoptages efter en pause.

USB tastaturer til arbejde og spil

I vores udvalg finder du også USB keyboard til spillefuglen. Vi fører flere USB gaming tastaturer, der er specielt egnet til krævende computerspil. Disse tastaturer er særdeles robuste har utrolig kort responstid, hvilket forbedrer spiloplevelsen og dine vinderchancer.
De er selvfølgelig lige så gode at skrive på, som andre tastaturer, så her kan du kombinere både arbejde og fritid med ét og samme tastatur.

Skal tastaturet bruges på en offentlig eller privat arbejdsplads, hvor sikkerheden er i højsædet, kan USB tastaturer fås med en indbygget kortlæser. Herved sikres at kun personer med godkendt chipkort, kan logge ind og anvende tastatur og computer.

Alle vores USB tastaturer leveres med nordisk layout, hvorfor du er sikret, at de er udstyret med de rigtige taster til brug i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Skal du på et tidspunkt have ny computer, kan du vælge netop den model, der indeholder alt det, du har brug for – uden at skulle gøre dig overvejelser om tastaturets størrelse og ergonomi. Du kan nemlig tilslutte det USB tastatur, der har i forvejen og er glad for. Hermed er du sikret samme behagelige og gode skriveoplevelse, som du kender i forvejen.

Et tastatur med USB tilslutning giver flere fordele. Du er sikret en lynhurtig responstid via USB kablet, så her opstår ingen forsinkelser under tastningen. Samtidig installerer tastaturet sig selv, når det tilsluttes – og det er klar til brug med det samme. Tilslut USB tastaturet til flere forskellige computere og skriv på denne måde på netop det tastatur, som er dit foretrukne, uanset hvor du befinder dig – og uanset hvilken computer du anvender. Tag tastaturet og den bærbare computer med på weekend eller i sommerhuset – og skriv på samme behagelig måde, som du gør hjemme eller på arbejdet. Se også vores gamer varianter af tastaturer ved at klikke lige her: https://www.avxperten.dk/gaming-tastatur/


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007