avXperten

Vogels Wall 2015 (Tilt) TV Ophæng - 17-26tm

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Vogels Wall 2015 (Tilt) TV Ophæng - 17-26tm
Længde: 14,1 cm
Højde: 14,1 cm
Min. afstand til væg: 5 cm
Tilt: 0-15 Grader
VESA: 75x75, 100x100
Max. Bærevægt: 20 kg
Farve: Sort

Vogels Wall 2015 er et utroligt lækkert og elegang vægbeslag til små TV og skærme, der understøtter VESA 75x75 og 100x100.

Vogels Wall 2015 er utroligt nemt at installere. Du skruer den ene del på væggen og den anden del på dit TV eller skærm. En smart låsesystem gør det nemt at klikke dit TV eller skærm fast på den del der er skruet fast til væggen. Har du brug for at tage dit TV ned igen, er der en smart udløsningsmekanisme der sikrer at du let kan løsne fjernsynet fra beslaget.

TV holdes sikkert på plads på væggen med kun 5 cm fra skærmens bagkant til væggen. Den ekstra afstand til væggen i forhold til andre lignende vægbeslag fra Vogels skyldes at Vogels 2015 kan tiltes eller vippes op til 15 Grader.

Ved at tilte din skærm kan du sikre den optimale synsvinkel til din skærm alt efter i hvilken afstand og højde du betragter skærmen. Og du kan også benytte tilt funktionen til at undgå irriterende genskin og refleksioner i skærmen.

Et vægbeslag tillader dig at hænge din fladskærm på væggen. Derved sparer du plads i forhold til at bruge en fod. Samtidig sikrer du et flot finish, idet at skærmen kan hænge på væggen som et billede.

Hvis du kombinerer Vogels Wall 2015 med aluminiums kabel bakker eller en anden form for kabel skjulere, som du også finder her på siden, kan du med et vægbeslag fra Vogels opnå et lækkert og stilrent look med et TV monteret på væggen og ingen synlige generende kabler eller lignende.

Dette vægbeslag er meget let at montere. Monteringen kan klares på under 10 min.
Vægbeslaget har en min. afstand fra væg på kun 5 cm, og er derfor meget egnet, hvis du ønsker at din fladskærm hænger så tæt på væggen som muligt.

Der medfølger komplet monteringspakke (skruer, møtrikker, rawplugs og naturligvis selve beslaget).

Vælg det rigtige vægbeslag:
Når du skal vælge det rigtige vægbeslag til dit TV, er det et par ting du skal være opmærksom på.
Størrelsen af dit TV i tommer er ikke det vigtige i forhold til at vælge et vægbeslag der passer til dit TV.

Det afgørende er om VESA målene på beslaget passer til VESA målene på dit TV.
VESA mål referer til afstanden mellem de 4 monteringshuller bag på dit TV. Afstande måles i mm.
Det betyder at hvis der er 60 cm mellem hullerne vandret og 40 cm mellem hullerne lodret – har dit TV VESA målet 600x400.
Alle vægbeslag der kan klare vægten af dit TV og understøtter VESA 600x400 vil fungere til dit TV.

Varenummer: 11747

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort