Vakuumposer

Her finder du udvalget af Vakuumposer.

Filtrér
Sortering
OBH Nordica 7956 Vakuumposer - 28x40cm (35-Pack)
OBH Nordica 7956 Vakuumposer - 28x40cm (35-Pack)
129 DKK
112 DKK
Køb demo
OBH Nordica 7956 Vakuumposer - 28x40cm (35-Pack)

28 x 40 cm
Gør at mad holder sig friskt længere

Læs mere 1 stk på lager
Demovare - Spar 13%
 Tilstand: Fejlfri vare. Emballage mangler
Beper RCO9003022 Vacuum Poser (22cmx6m)
Beper RCO9003022 Vacuum Poser (22cmx6m)
Beper RCO9003022 Vacuum Poser (22cmx6m)

22 cm x 6 m
Bruges i forbindelse med en vacuummasine

Læs mere Fjernlager
Levering: 10-14 hverdage
Senest 21. april 2023

Vakuumposer til bedre madopbevaring

Spar plads i fryseren, køleskabet, hylderne og mere ved at vakuumpakke maden i vakuumposer.

Når man vakuumpakker mad i vakuumposer sikrer man ikke bare en længere holdbarhed, men også mindre tab i kvaliteten end når det pakkes i fryseposer og lignede.

Hos avXperten har vi et stort udvalg af køkkenredskaber såsom: Kødhakker, citronpresser, knivsliber og pandekagemaskiner.

5 grunde til at opbevare mad i vakuumposer

Står du og overvejer om vakuumposer er værd at investere i istedet for fryseposer og lignede, så er der forneden præsenteret et par punkter som kan hjælpe dig med at træffe et valg.

Vakuumposerne bruge bedst sammen med vakuummaskinen, som du også kan finde på siden her. Med vakuummaskinen kan du suge luften ud af vakuumposerne og forlænge indholdets holdbarhed.

#1 Længere holdbarhed med vakuumposer

Vakuumpakket mad i vakuumposer kan ca. holde 3-4 gange længere end mad opbevaret i fryseposer og lignende.

Når vakuummaskinen suger alt luften ud af vakuumposen, så er der ikke noget ilt tilbage i vakuumposen til at der kan danne bakterier og mug, som er afhængige af ilt.

Af den grund vil der heller ikke opstå is i vakuumposerne når de bruges til at nedfryse madvarer osv.

#2 Vakuumposen kan holde til både varme og kulde

Vakuumposerne er praktiske da de kan holde til både varme og kulde. De kan derfor både nedfryses og koges.

Vakuumposerne er derfor perfekte til at opbevare suppe i dem, som kan nedfryses og smides direkte i mikrobølgeovnen når det engang skal bruges igen.

De fleste vakuumposer kan klare en temperatur imellem 55 - 70 grader. Der findes dog også særlige vakuumposer som kan tåle op til 120 grader.

#3 Vakuumposer er mere robuste end fryseposer

Vakuumposer er generelt tykkere end fryseposer og der går derfor sjældent hul i dem kontra fryseposer.

Hvis der prikkes hul i fryseposer vil der kunne komme luft ind og man kan risikere at der dannes mug og bakterier i maden.

Der er også en større chance for at der kommer frost inde i selve fryseposen, hvilket vil påvirke madens smag og konsistens.

Derfor er det en god idé at opbevare mad i vakuumposer, hvis det skal i fryseren. Så sikrer man også at madens kvalitet ikke forringes drastisk.

#4 Spar penge med vakuumpakning af mad

Vakuumposer bruges ikke blot til bedre madopbevaring. Der kan faktisk spares en del penge ved at begynde med at vakuumpakke sin madvarer.

Det er en god idé at handle ind i større mængder, når noget er på tilbud. Den mængde som ikke skal bruges kan evt. Nedfryses og opbevares i fryseren indtil man skal bruge det.

Da vakuumpakket mad kan holde meget længere i fryseren uden at at blive dårligt, så skal man ikke bekymre sig om det, som man ville have gjort hvis det var i fryseposer.

Så slipper man også for at skulle handle ind oftere og købe det til en dyre pris, fordi man skulle bruge det til aftensmaden eller lignende.

Vakuumposer kan genbruges så længe man vasker dem efter brug. Derved behøver man ikke længere at bruge penge på de mange fryseposer.

#5 Klip vakuumposerne efter den længde du ønsker

Når man køber vakuumposer så kommer de oftest i ruller på flere meter, så man selv kan klippe den længde af som man skal bruge til det der skal opbevares.

På den måde undgår man også at posen bliver for stor eller lille til det som skal opbevares og får den perfekte størrelse hver gang.

Vakuumpose rullerne er især praktiske hvis man skal opbevare eller tilberede længere udskæringer af kød.

Hos avXperten kan du få vakuumposer som allerede er klippet og er i en bestemt længde eller vakuumposer som du selv kan klippe efter dit eget ønske.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er vakuumposer?

Vakuumposer minder meget om fryseposer og bruges primært til opbevaring af fødevarer. Vakuumposerne bruges bedst sammen med vakuummaskinen til at vakuumpakke ting, så det får en længere holdbarhed.

Hvor længe kan mad holde i vakuumposer?

Vakuumpakket mad kan generelt holde meget længere end mad som er opbevaret i fryseposer og indpakninger. I fryseren kan vakuumpakket mad holde op til 3-4 gange længere end mad som ikke er vakuumpakket.

Hvordan vælger man den rette vakuumpose?

Der findes mange forskellige vakuumposer i forskellige størrelser og tykkelser. For at vælge den rette vakuumpose, kommer det an på hvad de skal bruges til da nogle vakuumposer bruges til specifikke opgaver som sous vide og dry-aged. Derudover er der også forskellige længder og bredder på vakuumposerne.

Er der forskel på vakuumposer?

Der er få forskelle på vakuumposer selvom de i virkeligheden kan bruges til det samme. Dog vil det altid være bedst at bruge vakuumposer af samme mærke som vakuummaskinen eller bruge vakuumposer som er egnet til det den skal bruges til. Skal man lave noget i sous viden, så er bedst at bruge vakuumposer som er egnet til sous vide, da disse vakuumposer kan tåle temperaturen i sous viden.

Type
0
0
Vælg alle
Størrelse
0
0
0
0
0
0
Vælg alle
Farve
0
0
Vælg alle
Brand
0
0
0
0
0
Vælg alle
Pris (kr)
Min:
Max:

 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Fragt fra 29 kr
E-mærket
Godkendt siden 2007