Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Velcrobånd

Smart velcrobåndi forskellige farver til at få styr på kabel spaghetti. En kabelbinder er en lille velcro strip, som du binder rundt om kablerne.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Velcrobånd

Velcrobånd til ledninger

Hvis der er noget vi ikke kan lide her hos AvXperten, så er det om noget kabelrod. Selvom det er noget af det værste, så kan det til tider være svært at undgå i et moderne hjem, hvor en lang række elektroniske enheder skal have strøm.

Ganske vist er der flere og flere enheder, der ikke bruger ledninger, men langt de fleste gør altså stadig. Dette inkluderer ting som en router, fjernsyn, højttalere, spillekonsoller, afspillere og lignende. Alt det kan meget let resultere i et værre kabelrod.

En af de letteste og billigste måder at løse kabelrod på er ved hjælp af velcrobånd. Velcrobånd kan bruges til at binde flere ledninger sammen, så de forbliver samlet og ikke bliver indviklet.

Man kan oven i købet benytte velcrobånd i forskellige farver, så man let kan holde styr på, hvilke ledninger, der hører sammen.

Velcrobånd i farver

Som nævnt tidligere, så kan du kategorisere og holde styr på dine ledninger ved hjælp af velcrobånd i farver. Det smarte ved farverne er, at du kan dele alle dine kabler op efter, hvilke, der hænger sammen. De kan hver især få deres egen farve, så du altid har styr på, hvad der hører til hvor.

Ikke alene er det super smart, det er voldsomt nemt. Det eneste du skal gøre er at tage velcrobåndet med den ene hånd, ledningerne med den anden, og herefter stramme velcrobåndet rundt om kablerne, indtil de sidder tæt og fast.

Gentag processen et par gange alt efter, hvor lange kablerne er. Ideelt set bør du påføre et velcrobånd for hver 30-40 centimeter, således at ledningerne er samlet og strammet hele vejen igennem.

Du bør selvfølgelig overveje grundigt, hvorvidt det overhovedet er vigtigt for dig at kategorisere og samle specifikke ledninger. Hvis svaret er ja, så skal du også overveje, hvilke ledninger, du mener hører sammen.

Ligegyldigt hvad du beslutter dig for, så er en ting helt sikkert. Du slipper for kabelrod!

Velcrobånd i alle længder

Hvis du har mange ledninger, der oven i købet er i forskellige størrelser, så bør du måske overveje at købe en helt rulle med velcrobånd. Fordelen ved en rulle er, at man selv kan bestemme længden. Man klipper blot den længde, man har brug for.

Omvendt vil man også have masser af det til rådighed, så man kan være helt sikker på, at man har nok til alle ledningerne, både i bredden og længden.

I denne kategori kan du finde velcrobånd. Smarte velco kabelbindere i forskellige farver til at få styr på kabelrod.

Velcrobånd er en lille velcro strip, som du binder rundt om kablerne og strammer sammen, så kablerne er samlet. Med et kabelbinder af velcrobånd er det let at justere størrelse, så båndet er bundet helt stramt om ledningerne. Du kan købe velcrobånd i faste mål eller på rulle, som du kan klippe af efterhånden som du bruger det i den længde du skal bruge.

Du kan også få velcrobånd i forskellige farver, så det bliver lettere at holde styr på kablerne.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007