avXperten

Vildtkamera 12 MegaPixel med SIM-Kort - König

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Ultimo August)
2149 DKK

Camoufleret vildkamera med integreret LCD-skærm og SIM-kort og MMS.

Praktisk camoufleret vildtkamera, der optager både video og stilbilleder. Hvad end du er jæger og ønsker at optimere din jagt ved at kunne studere dyrenes bevægelsesmønstre og rutiner eller du er naturentusiast der ønsker billeder og video af det uforstyrrede dyreliv, så er dette camouflerede vildtkamera den ideelle løsning.

Kameraet der har en indbygget bevægelsessensor kan indstilles at tage fra 1-3 billeder hver gang det registrerer bevægelser og optage videosekvenser på 5 til 60 sekunder hver gang der registreres en bevægelse. Billeder og video gemmes på et SD kort i kameraet (medfølger ikke), så man kan studere dem efterfølgende. avXperten.dk anbefaler at man bruger et Full size SD kort, og ikke et micro-sd kort med adapter.

Kameraet har også en MMS-/GPRS-funktion der gør det muligt at kameraet via GPRS-netværket kan sende billeder og video til din mobiltelefon.

Kameraet har indbygget infrarøde LED-dioder der sikrer skarpe billeder og video selv når det er mørk og kameraet er utroligt strømeffektivt og kan køre i op til 6 måneder på et nyt sæt alkaline batterier.
Med den medfølgende rem er det let at montere kameraet i et træ eller lignende og camoufleringen gør at ingen ser kameraet. Kameraet har en integreret LCD-skærm der gør det utrolig let at kontrollere at der et sat op som man ønsker det og dækker det ønskede område.

Kameraet er udstyret med en CMOS sensor som man også bruger i digitale kameraer og tager billeder på op til 12 mega pixel og optager video i 720p. Kameraet har en 14mm linse der er en god vidvinkel, der giver en god dækning af landskabet og giver nogle flotte landskabsbilleder.

Kameraet er udført i vejrbestandigt materiale og har en IP44 klassificering, så det tåle at sidde ude i alt slags vejr. Kameraet leveres med monteringsrem, trådløs fjernbetjening og USB kabel til at koble det til computeren og en antenne for at sikre det optimale sendeforhold til GPRS.

Funktioner:
- MMS-/GPRS-funktionalitet gør det muligt at sende billeder og videoer til en mobiltelefon.
- Når det er mørkt, sørger de integrerede infrarøde LEDer for skarpe stillbilleder med en opløsning på op til 12 MP eller video i 720p HD.
- Integreret LCD-skærm.

Specifikationer:
- Trådløs teknologi: GPRS
- Kameradesign: Miniatur
- Skærm Mål: 1.5 tommer.
- Kapslingsklasse: IP44
- Maks. opløsning: 720P
- Telekommunikationstype: GSM
- Grænseflade: USB
- Lagringstype 1: SD
- Battery type: 4x AA/LR6 8x AA/LR6
- Billedchip: 1/2.5CMOS
- Følerområde: 22.0 m
- Følervinkel: 50 Grader
- Indgangsspænding: 6 VDC
- Megapixel: 12.0 MPixel
- Nattesyn: 10.0 m
- Objektiv: 2.20 mm
- Operativ Temperatur: -20 - 60 Grader C
- Viewing angle: 60 Grader

Varenummer: 9914

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg