avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Super hurtigt camoufleret vildkamera med integreret LCD-skærm, med en udløsertid på kun 0,8 sek.

Praktisk camoufleret vildtkamera, der optager både video og stilbilleder. Hvad end du er jæger og ønsker at optimere din jagt ved at kunne studere dyrenes bevægelsesmønstre og rutiner eller du er naturentusiast der ønsker billeder og video af det uforstyrrede dyreliv, så er dette camouflerede vildtkamera den ideelle løsning.

Med den medfølgende rem er det let at montere kameraet i et træ eller lignende og camoufleringen gør at ingen ser kameraet. Kameraet har en integreret LCD-skærm der gør det utrolig let at kontrollere at der et sat op som man ønsker det og dækker det ønskede område.
Kameraet er udstyret med en CMOS sensor som man også bruger i digitale kameraer og tager billeder på op til 8 mega pixel og optager video i 720p. Kameraet har en 14mm linse der er en god vidvinkel, der giver en god dækning af landskabet og giver nogle flotte landskabsbilleder.

Kameraet har en indbygget bevægelsessensor og kan indstilles at tage fra 1-3 billeder hver gang det registrerer bevægelser og optage videosekvenser på 5 til 60 sekunder hver gang der registreres en bevægelse. Billeder og video gemmes på et SD kort i kameraet (medfølger ikke), så man kan studere dem efterfølgende. Kameraet er utroligt strømeffektivt og kan køre i op til 6 måneder på et nyt sæt alkaline batterier.

Kameraet er udført i vejrbestandigt materiale og har en IP44 klassificering, så det tåle at sidde ude i alt slags vejr. Kameraet leveres med monteringsrem, fjernbetjening med ledning og USB kabel til at koble det til computeren.

Funktioner:
- Integreret LCD-display for fantastisk brugervenlighed
- Lille størrelse og camouflageprint, så det falder i ét med omgivelserne
- Bredt bevægelsesregistreringsområde på 100°
- 8 MP opløsning for billeder af fremragende kvalitet
- Udløsertid på 0,8 sek. så kameraet aktiveres i det helt rigtige øjeblik

Specifikationer:
- Skærm Mål: 1.0 Tommer
- Kapslingsklasse: IP54
- Maks. opløsning: 8 Megapixels (3264x2448)
- Grænseflade: USB
- Lagringstype 1: microSD
- Battery type: 4x AA
- Billedchip: CMOS
- Følerområde: 15 m
- Følervinkel: 100 °
- Indgangsspænding: 5 VDC
- Megapixel: 8 MPixel
- Nattesyn: 8 meter
- Operativ Temperatur: -20 - 60 °C
- Viewing angle: 49 °

Varenummer: 9913

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort