VR briller

Virtual Reality briller giver dig en unik mulighed for at leve dig ind i en helt ny virtuel og tredimensionel verden. Spil og se videoer på en helt ny måde.

Læs mere om VR briller

Se vores store udvalg af Virtual Reality briller her!

Her hos avXperten kan du finde et stort udvalg af Virtual Reality briller. Virtual Reality briller, også kaldet VR briller eller VR box briller i daglig tale, er ”det nye” inden for teknologiens verden. VR briller har tiltrukket sig meget opmærksomhed og popularitet verden over inden for de seneste par år – og Danmark er ingen undtagelse.

Her hos avXperten tilbyder vi flere forskellige Virtual Reality briller til gode priser, så du nemt kan komme i gang med at opleve en helt ny verden af virtuelle muligheder uden at det skal koste en mindre formue.

Oplev et helt nyt univers med Virtual Reality briller

Virtual Reality briller giver dig en helt unik mulighed for at opleve et helt nyt univers, hvor det stort set kun er fantasien der sætter grænser. Med VR briller får du en oplevelse af at træde ind i en helt anden verden, virkelighed eller univers – og så kan du endda gøre det hvor som helst. De fleste mellemklasse VR briller er nemlig ledningsfrie og nemme at transportere med sig, da de drives af din smartphone. Du kan derfor nemt tage dine VR box briller med dig på farten, hvis du eksempelvis gerne vil have dem med hjem til venner og familie, med på ferien, eller udendørs hvis du gerne vil have lidt frisk luft, mens du lever dig ind i et helt nyt og spændende univers.

Hvad er forskellen på high-end og mellemklasse Virtual Reality briller?

Der findes i dag flere forskellige modeller af Virtual Reality briller – nogle mere avanceret end andre. Der findes både high-end VR briller med egen indbyggede skærm der kræver en kraftig computer for at fungere, og som derfor ikke er specielt transportable samt mellemklasse og lavklasse VR briller, der kun kræver en smartphone og dermed nemt kan bruges, hvor end du befinder dig.

Prismæssigt er der ofte stor forskel på high-end Virtual Reality briller og mellemklasse/lavklasse Virtual Reality briller. De fleste forbrugere vil dog nemt kunne være tilfredse med et par mellemklasse VR briller, da de sagtens kan give en fantastisk og medrivende oplevelse i et virtuelt 3D univers. Du kan derfor uden bekymring vælge et par mellemklasse VR box briller, hvis du gerne vil opleve et helt nyt og spændende virtuelt univers til en god og rimelig pris.

Hvordan fungerer Virtual Reality briller?

Som navnet antyder, er VR briller en speciel form for brille. Hvis der er tale om et par mellemklasse Virtual Reality briller, fungerer de på den måde, at du indsætter din smartphone i brillen. Herefter vil din smartphones skærm blive bruges til at vise forskelligt indhold på en helt ny og unik måde. Virtual Reality briller er udviklet på den måde, at der vises to billeder på din telefons skærm, når du spiller et VR spil eller ser en VR video med brillerne. Dette sikrer, at hvert øje i sig selv kun ser på ét billede, når du tager brillen på, hvilket skaber en virtuel tredimensionel verden. Dermed kan en smartphone i samspil med VR box briller skabe en medrivende virtuel 3D verden, som du kan opleve og udforske.

De mellemklasse VR box briller du kan finde på markedet i dag er alle nemme at bruge, da du blot skal vælge, hvad du vil opleve i den virtuelle verden, indsætte din smartphone og derefter tage brillen på for at træde ind i den virtuelle verden.br>
Mange af de nyere modeller af Virtual Reality briller har en medfølgende fjernbetjening, der styres ved hjælp af Bluetooth. Denne fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at kunne interagere med den virtuelle verden, mens du har VR brillerne på. Typisk vil der være flere forskellige knapper, som har forskellige funktioner. Der findes dog også stadig mange Virtual Reality briller på markedet, der fungerer uden en medfølgende fjernbetjening. Her vil du normalt skulle vælge, hvad du vil se eller spille, inden du tager brillerne på.

Kan min smartphone bruges sammen med Virtual Reality briller?

Generelt set kan de fleste smartphones bruges sammen med et par Virtual Reality briller. Der kan dog i visse tilfælde være forskel på de forskellige VR briller i forhold til, hvilke smartphones der er kompatible med brillen. Nogle Virtual Reality briller er for eksempel udviklet specifikt til en bestemt type af smartphone eller til et bestemt mærke. Omvendt findes der også rigtig mange Virtual Reality briller der er kompatible med langt de fleste nyere smartphones på markedet.

Inden du køber et par VR briller her hos avXperten, kan det være en god ide at læse nærmere omkring de specifikke Virtual Reality briller, som du kan finde i vores udvalg. Her vil det nemlig være beskrevet, hvilke smartphones der kan bruges sammen med de forskellige VR box briller. Du vil også i mange tilfælde kunne finde information om, hvor stor din smartphone kan/bør være for at passe sammen med et par VR briller fra vores udvalg.

Hvad kan man bruge Virtual Reality briller til?

Virtual Reality briller kan bruges til mange forskellige sjove og spændende ting. For eksempel kan de bruges i samspil med mange typer af spil, der er udviklet specielt til at fungere med VR briller. Dette åbner op for en helt ny og medrivende måde at spille spil på. Når du spiller et spil med VR briller på, får du nemlig en unik mulighed for selv at blive en aktiv del af spillet.

Virtual Reality briller kan desuden bruges til at se VR film, almindelig film, videoer og serier på Netflix, YouTube og lignende streamingtjenester. Alt efter hvilken app du bruger til at se film/serier/videoer med, vil du eksempelvis i nogle tilfælde kunne få oplevelsen af at sidde i en biograf eller en sofa, mens indholdet afspilles inde i VR brillen.

Virtual Reality briller giver dig en unik mulighed for at leve dig ind i en helt ny virtuel og tredimensionel verden. Med et par VR briller fra avXperten kan du spille spil og se film og serier på en helt ny og medrivende måde. Kombinér dine VR briller med din smartphone og kom hurtigt og nemt i gang. De fleste smartphones er kompatible med de mellemklasse Virtual Reality briller, der findes på markedet i dag. Hos avXperten.dk finder du et stort udvalg af Virtual Reality briller til gode priser, der passer til de fleste.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
30 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007