avXperten

Sweex - Virtual Reality 3D briller

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Sweex Virtual Reality briller med fire-vejs justerbare linser. Sæt din smartphone fast på disse Virtual Reality briller, og fordyb dig i en VR- eller 360 graders film eller spilleverden.

Virtual Reality brillen har et elegant design i sort og sølv.

Brillen har justerbare linser og en ergonomisk foring, der garanterer en perfekt pasform og en imponerende brugeroplevelse.

Det er nemt at montere din smartphone. Du åbner frontpanelet på brillen og tilpasser holderen i brillen til størrelsen på din smartphone. Placer telefonen og luk frontpanelet igen. Så er du klar til at opleve VR og 360 graders videoer fra fx YouTube.

VR appen eller din VR video viser 2 billeder på skærmen af din telefon. Når du tager brillen på, sikrer brillen, at hvert øje ser på kun det ene billede. På den måde kan man sammen med telefonen og sammen med VR-brillen skabe en virtuel 3D verden.

Virtual Reality brillen er strålingsbeskyttet, med nanobelagte linser til beskyttelse af øjnene. Du kan justere linserne 4 steder, så du får den helt rpæcise placering.

Brillen har et brugervenligt design, der er kompatibelt med de fleste smartphones. Den har ergonomisk foring og et behageligt hovedbånd for en perfekt pasform.

Specifikation:
- Anvendelse: Med Smartphone.
- Type: Virtual Reality Briller.
- Farve: Sort/Sølv.
- Materiale: Plastik.
- Platform type: Android / iOS.

Varenummer: 14388

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg