Alle køb kan byttes til 15. marts 2024 - Bestil senest 20. dec kl 20.30 og få pakken før jul!

Webcam cover

Webcam cover der sikrer dit privatliv mod hackere. Med et webcam cover kan du sikre dig, at linsen er dækket, når du ikke bruger dit webcam.

Filtrér

Læs mere om Webcam cover

Maxlife Webcam cover - 3-pack
Maxlife Webcam cover - 3-pack
Maxlife Webcam cover - 3-pack

Velegnet til alle tablet- og laptop-kameraer
Velegnet til Smartphone kameraer

Læs mere På lager
Sandberg Webcam Privacy Cover (3x2,8cm)
Sandberg Webcam Privacy Cover (3x2,8cm)
Sandberg Webcam Privacy Cover (3x2,8cm)

Sørg for dit kamera er privat når det ikke bruges
Måler 3x2,8 cm

Læs mere Fjernlager
Levering: 12-20 hverdage
Senest 2. januar 2024

Dæk dit webcam med Privacy Matters webcover.

Se en video om hvorfor det er smart at dække dit webcam til med et wevcover, når du ikke bruger det.

Webcam cover - dæk linsen når du ikke bruger kameraet

Her på siden finder du vores udvalg af webcam covers, som du kan bruge til at dække linsen på dit webcam, når du ikke bruger kameraet.

I mange nyere smartphones, computere og laptops er der webcams, og du tænker nok ikke over at dit webcam faktisk kan registrere hvad du laver foran din laptop eller din telefon.

Mange myndigheder rundt omkring i verden anbefaler at du dækker dit webcam til, når du ikke bruger det, og det skyldes at hackere og andre kan få adgang til dit webcam, uden din viden, og dermed følge med i hvad du foretager dig. 

Du kan let dække dit webcam med et webcam cover og dermed forhindre at andre kan følge med i hvad du laver, du kan læse mere om webcam cover herunder, hvor vi har samlet lidt nyttig viden. 

5 ting du skal vide om webcam cover

Når du kigger efter et webcam cover, vil du støde på mange forskellige modeller, i mange forskellige størrelse, tykkelser og med forskellige funktioner. 


Vi har herunder samlet lidt nyttig viden, som kan hjælpe dig til at vælge det bedste webcam cover til dit behov.

#1 - Funktion af et Webcam Cover

Dit webcam styres af programmer og indstillinger på din computer, uanset om du har en windows laptop eller en Apple Macbook.

Når du installerer en app på din computer skal du af og til godkende forskellige ting, som for eksempel at appen må bruge din placering, få adgang til dine billeder eller få adgang til dit webcam eller telefonens kamera.

Hvis du blindt giver adgang til at alle apps må bruge disse ting, så risikerer du en enormt stor adgang til dine private oplysninger, det er du sikkert allerede klar over, så langt så godt.

Når du nu har givet adgang til at en app må bruge dit webcam, så kan appen i princippet tage billeder eller optage dig og dine gøremål, uden din viden og når du ikke selv har bedt om det. 

Det er her at webcam coveret kommer ind i billedet, for hvis du er nødt til at have givet appen tilladelse til at bruge dit webcam, men ikke ønsker at appen skal bruge det ubegrænset, har du mulighed for at dække dit webcam til med et cover. 

Et webcam cover beskytter mod at dit webcam bruges til at spionere på dig og det er lettere at bruge end at skulle sætte et stykke tape på hver gang. 

Webcam coveret kan oftest blot skydes ind over dit webcam med brug af en finger og dækker hele det indbyggede webcam.

Coveret sidder ofte fast med en selvklæbende tape, som ikke efterlader mærker, hvis du fjerner coveret igen. 

#2 - Størrelse af Webcam Cover

Når du vælger dit webcam cover er det vigtigt at du sørger for at finde den rigtige størrelse, for selvom de fleste modeller af webcam covers ikke er ret store, så er udformningen af skærm, placeringen af webcam og din laptops ramme omkring skærmen, ofte forskellig fra model til model.

Det betyder at der på nogle modeller af laptops, er rigtig god plads rundt om det indbyggede webcam, mens der på andre ikke er ret meget plads, før skærmen begynder. 

Vælger du et webcam cover der er for stort, kan du derfor risikere at det går ned over billedet på skærmen, og det kan være lidt irriterende at arbejde med. 

Derfor bør du vælge et cover der lige præcist dækker dit webcam, men ikke er så stort at det dækker andre ting på din skærm.

#3 - Tykkelse af Webcam Cover

Et indbygget webcam i en laptop er ofte placeret i toppen af skærmen og det vil være her du placerer webcam coveret.

Du skal dog være opmærksom på at de fleste laptops lukkes ved at lægge skærmen ned og tastaturet, så denne slutter tæt sammen med tastatur delen, og det kan give udfordringer hvis du har et for tykt webcam cover.

Hvis dit webcam cover er tykkere end ca. 1 mm. kan du risikere at du kan ødelægge din skærm, hvis skærmen lukkes ned med for stort pres.

Du bør derfor finde det tyndest mulige webcam cover for at sikre dig mod dette, og er du så heldig at have en laptop, hvor der er nogle afstandslister, der betyder skærmen ikke lukkes helt tæt til tastaturet, så har du lidt mere frihøjde til webcam coveret. 

#4 - Farve og udsmykning af Webcam Cover

Webcam covers fås i alverdens farver og designs, så der er god mulighed for at finde et der passer til din individuelle stil.

Du kan også selv udsmykke coveret med eksempelvis logoet fra din arbejdsplads eller en sticker med et billede af børnene.

Webcam coveret kan under alle omstændigheder hurtigt blive en del at dit personlige udtryk på computeren, og være et lille stykke udstyr du sjældent lægger mærke til.

#5 - Derfor skal du dække Webcam med et cover

Hvorfor er det nødvendigt at dække dit webcam til og er det virkelig så farligt at andre kan se mig?

Måske er du ikke en særlig privat person, og har ikke noget imod at andre ser dig i morgenkåben om morgenen når du tjekker mails, og nej, så er det ikke så farligt.

Men hvis du gerne vil være herre over hvem der ser dig hvornår, og hvordan, så er det at dække dit webcam til, en øget sikkerhed for at du ikke iagttages uden du er klar over det. 

Hvis du sidder og tænker over hvad fremmede et eller andet sted i verden kan bruge billeder af dig i morgenkåben til, så vil du nok blive overrasket over hvor mange der er villig til at betale penge for at vide alt om din adfærd og dine rutiner.

Dette gælder både i forhold til produktudvikling, markedsføring og mere lyssky aktiviteter.

Viden om almindelige mennesker er guld værd for rigtig mange virksomheder, og der er ikke mange grænser for hvor langt de vil gå, eller hvor lavt. 

Sidder du ved din arbejdscomputer på din arbejdsplads kan eventuelle konkurrenter spionere på dig, dine kolleger og virksomheden som helhed, ved at kigge gennem dit webcam.

Derfor er det en god idé at dække dit webcam til med et webcam cover. 


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007