Webcam cover

Webcam cover der sikrer dit privatliv mod hackere. Med et webcam cover kan du sikre dig, at linsen er dækket, når du ikke bruger dit webcam.

Læs mere om Webcam cover

Webcam cover (3 stk) Sort - Nedis
 2 Anmeldelser
Webcam cover (3 stk) Sort - Nedis
Webcam cover (3 stk) Sort - Nedis
 2 Anmeldelser

Velegnet til alle tablet- og laptop-kameraer
Antal: 3

Læs mere Varen er på lager

Dæk dit webcam med Privacy Matters webcover.

Se en video om hvorfor det er smart at dække dit webcam til med et wevcover, når du ikke bruger det.

Hvad er et webcam cover?


Et webcam cover eller en webcam skjuler er navnet på et lille produkt som bruges til at dække linsen på dit webcam når det ikke er i brug.


Den primære årsag til at covers til dit webcam eller din telefons kamera er blevet populære, er grundet den viden man har fået omkring online sikkerhed.


Man kan nemlig i teorien ikke vide hvem der ser med når dit webcam ikke er afdækket.


Hackere kan nemlig tilslutte sig dit webcam og se hvad du foretager dig, også selvom du ikke selv har givet adgang.


Med et smart webcam cover kan du blot slide en dækkende skinne henover dit webcam når det ikke er i brug, og på den måde vide dig sikker på at ingen kigger med.


Man har set de helt store tech-giganter som Mark Zuckerberg gøre brug af noget så primitivt som et stykke tape, og mange har fundet det alarmerende at en person som beskæftiger sig så meget med teknologi og sociale medier ikke føler det er sikkert at lade hans webcam stå udækket.


Hvis man vil have en billig og effektiv løsning til at føle sig mere sikker når man bruger sin computer med webcam, er en smart webcam skjuler en nem løsning.


Se vores udvalg af smarte webcam covers lige her på siden, husk du både kan få de smarte covers til din computers webcam samt din smartphones kamera.


Føl dig mere sikker med en webcam skjuler


Hvis du er en af dem som er en smule skeptisk når det gælder teknologi og overvågning, så burde du overveje at tilføje en webcam skjuler til din PC eller smartphone.


Chancen for at du bliver overvåget gennem dit webcam må nok siges at være temmelig lille, men der er dog sager hvor personer er blevet overvåget og afpresset grundet hackere og andre uvedkommende som har fået adgang til deres webcam.


Dette er også grunden til at store chefer som fx den nævnte Mark Zuckerberg vælger at være på den sikre side, da man aldrig ved hvem der sidder i den anden ende.


Når det kommer til teknologi er det utrolig vigtigt altid at være på den sikre side, især når det gælder online sikkerhed.


Dine oplysninger kan nemt blive stjålet hvis du ikke passer på, og det samme gælder diverse klip som kan blive optaget hvis en hacker får adgang til dit webcam og det ikke er dækket.


Du kan selvfølgelig altid blot sikrer dig at ingen kigger med hvis du slukker helt for strømmen til dit computersetup.


Hvis du dog ikke altid slukker din PC er en webcam skjuler en god løsning, hvor du blot kan dække for dit webcam når det ikke er i brug.


Sørg altid for at have den rette online sikkerhed og vær altid skeptisk for diverse spammails osv.


Brug et webcam cover for at være 100% sikker på at ingen følger med i dit privatliv, selvom du tror dit webcam er inaktivt.


Forskellige typer webcam covers


Et webcam cover findes både til computere, men faktisk også i en variant som passer til en smartphone.


Webcam covers til computeren kan som regel bruges både på indbyggede webcams i bærbare computere, eller på eksterne webcams som du tilslutter til din stationære computer.


Du kan også få et universal webcam cover, som passer både til computerwebcams og mange smartphone kameraer.


Husk altid at tjekke om dit valg af webcam cover kan bruges til den enhed du ønsker, det er nemlig ikke alle webcam covers som passer til alle typer webcams eller smartphones.

Med et webcam cover sikrer du dit privatliv mod uønskede hackere, der kan bruge kameraet i din computer til at spionere på dig. Med et webcam cover kan du sikre dig, at kameraet kun virker, når du bruger det. Når du ikke bruger det, kører du en lille klap hen foran kameraet, så linsen er dækket. På den måde sikrer du dig mod hackere og andre som du ikke ønsker skal kunne bruge dit kamera mod dig. Find også smarte iPad covers til børn i vores store sortiment.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 14.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007