WiZ Connected

WiZ Connected er en serie af trådløse WiFi pærer, flotte filament pærer og sensorer. Styr belysning i dit smarte hjem direkte fra en app på din telefon.

Filtrér
Sortering

Læs mere om WiZ Connected

Mere om WiZ Connected

I denne kategori kan du finde WiZ Connected Smart Home enheder. WiZ byder på et stort udvalg af prisvenlige pærer, lamper, sensorer og tilbehør, der kan skabe den rette atmosfære i hjemmet. Produkterne er enkle at montere og bruge og kræver kun Bluetooth eller Wi-Fi netværk.

Det er super enkelt at komme i gang med WiZ. Sæt fx en WiZ LED pære i din lampe, download den intuitive WiZ app og styr belysningen fra en app på din telefon. WiZ leveres med både Wi-Fi og Bluetooth, hvilket gør det endnu lettere at parre lysene med din mobil.

Med WiZ kan du hurtigt automatisere lyset, så du fx vågner op til lys eller pæren slukker automatisk om natten. WiZ enheder understøtter stemmestyring via Amazon Alexa, Google Home eller Siri. Du kan også få en universel WiZmote fjernbetjening, som gør det let at styre lyset og programmere dit favoritlys til hvert værelse. WiZ motion sensor kan automatisk tænde lyset som du ønsker det, når du kommer ind i rummet.

WiZ Connected byder på et bredt udvalg af trådløse Wi-Fi og Bluetooth Smart Home enheder, der kan kontrolleres i serie eller hver for sig, og styres fra din telefon uden at du skal til at tilkøb ekstra enheder.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007