avXperten

XLR Adapter (XLR Hun - XLR Hun) - Sweex

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Med denne XLR Hun Adapter kan du fx koble et XLR kabel med Hanstik til en forstærker eller højttaler der også har XLR Han stik.

Denne XLR Adapter (XLR 3-Pin Hun til XLR 3-pin Hun) fra Sweex er sort.

Med denne adapter er det også muligt at samle 2 stk. XLR kabler med Hanstik til et længere kabel uden tab af kvalitet. På denne måde kan du benytte de kabler du allerede har fremfor at skulle købe nye længere kabler.

Det robuste stik i trykstøbt zink sikrer en fast og solid forbindelse mellem enhederne.

XLR adapteren har 2 indbyggede låse til forebyggelse af utilsigtet frakobling.

Denne Sweex XLR adapter er konstrueret med henblik på brug med forstærkere, musikinstrumenter og mikrofoner. XLR kabler er en type lydkabler der oftest findes på professionelt og semiprofessionelt musik-og lydudstyr. En del mikrofoner og musikinstrumenter benytter XLR stik til at forbinde til forstærkere eller lignende.

Denne adapter er balanceret så man sikrer at kvaliteten af lyden fra XLR kabler føres videre gennem Jackstikket. 3-pins XLR er det mest almindelige XLR stik og standarden for balancerede lydsignaler i musikindustrien. Med XLR kabler er det muligt at sende strøm fra forstærkeren til højtalere og andet udstyr der kobles til.

Sceneserien fra Sweex omfatter en bred vifte af stik og kabler af overlegen kvalitet. Den udgør en komplet løsning til ledningsføring, der både dækker korte og lange afstande. På denne måde kan du producere de ultimative studieoptagelser eller udføre en uforglemmelig sceneoptræden i enhver tænkelig situation.

Tilslut instrumenter, mikrofoner, forstærkere og et væld af andre enheder til enhver (semi)professionel musikpræstation, der kræver en fantastisk og solid lydgengivelse. Sceneløsningen fra Sweex omfatter også kabler og stik til tåge- og boblemaskiner, lysshows og meget mere. Dette vil fuldende dit sceneshow med specialeffekter, der vil få publikum til at tabe kæben.

Specifikation:
- Type: XLR Adapter.
- Tilslutning 1: XLR 3-pin Hun.
- Tilslutning 2: XLR 3-pin Hun.
- Farve: Sort.
- Udvendigt materiale: Metal.
- Stikudformning: Lige.
- Materiale: Nikkel plateret.

Varenummer: 15431

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg