avXperten

XLR Adapter (XLR Han til 6,35mm Jack Han) Mono - Sweex

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Med denne XLR-Jackstik Adapter kan du koble dit XLR kabel til udstyr der benytter Jackstik, som fx en forstærker eller lignende.

Sweex XLR Adapter (XLR 3-Pin Han til 6,35 mm Jackstik Han Mono) i sort.

Robuste stik i trykstøbt zink sikrer en fast og solid forbindelse mellem enhederne.

Denne Sweex XLR adapter er konstrueret med henblik på brug med forstærkere, musikinstrumenter og mikrofoner. XLR kabler er en type lydkabler der oftest findes på professionelt og semiprofessionelt musik-og lydudstyr. En del mikrofoner og musikinstrumenter benytter XLR stik til at forbinde til forstærkere eller lignende.

Denne adapter er balanceret så man sikrer at kvaliteten af lyden fra XLR kabler føres videre gennem Jackstikket. 3-pins XLR er det mest almindelige XLR stik og standarden for balancerede lydsignaler i musikindustrien. Med XLR kabler er det muligt at sende strøm fra forstærkeren til højtalere og andet udstyr der kobles til.

Sceneserien fra Sweex omfatter en bred vifte af stik og kabler af overlegen kvalitet. Den udgør en komplet løsning til ledningsføring, der både dækker korte og lange afstande. På denne måde kan du producere de ultimative studieoptagelser eller udføre en uforglemmelig sceneoptræden i enhver tænkelig situation.

Tilslut instrumenter, mikrofoner, forstærkere og et væld af andre enheder til enhver (semi)professionel musikpræstation, der kræver en fantastisk og solid lydgengivelse. Sceneløsningen fra Sweex omfatter også kabler og stik til tåge- og boblemaskiner, lysshows og meget mere. Dette vil fuldende dit sceneshow med specialeffekter, der vil få publikum til at tabe kæben.

Specifikation:
- Type: XLR Adapter.
- Tilslutning 1: XLR 3-pin Han.
- Tilslutning 2: 6,35 mm Jackstik Han
- Stereo/Mono: Mono.
- Farve: Sort.
- Udvendigt materiale: Metal.

Varenummer: 15423

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg