avXperten

XLR Stik Hun til indbygning (3-pin) - Sweex

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Løst XLR Stik 3-Pin Hun til indbygning i panel. Flot firkantet finish med sort nikkel plateret overflade.

Dette XLR stik kan du selv montere i fx højttaler eller mixerpult og lave dit eget XLR kabel.

Med dette XLR stik kan du koble et XLR kabel mellem instrument og forstærker eller lignende. Det robuste stik i trykstøbt zink sikrer en fast og solid forbindelse mellem enhederne.

Stikket er beregnet til montering i panel. Det har firkantet front med huller til skruer, så du let kan montere det.

XLR stikket har indbygget lås til forebyggelse af utilsigtet frakobling.

XLR stikket er konstrueret med henblik til brug med forstærkere, musikinstrumenter og mikrofoner. XLR kabler er en type lydkabler, der oftest findes på professionelt og semiprofessionelt musik-og lydudstyr. En del mikrofoner og musikinstrumenter benytter XLR stik til at forbinde til forstærkere eller lignende.

Sceneserien fra Sweex omfatter en bred vifte af stik og kabler af overlegen kvalitet. Den udgør en komplet løsning til ledningsføring, der både dækker korte og lange afstande. På denne måde kan du producere de ultimative studieoptagelser eller udføre en uforglemmelig sceneoptræden i enhver tænkelig situation.

Tilslut instrumenter, mikrofoner, forstærkere og et væld af andre enheder til enhver (semi)professionel musikpræstation, der kræver en fantastisk og solid lydgengivelse. Sceneløsningen fra Sweex omfatter også kabler og stik til tåge- og boblemaskiner, lysshows og meget mere. Dette vil fuldende dit sceneshow med specialeffekter, der vil få publikum til at tabe kæben.

Specifikation:
- Type: XLR stik 3-pin Hun.
- Stikudformning: Firkantet.
- Huller til skruer: Ja.
- Til: Montering i panel.
- Farve: Sort.
- Materiale: Nikkel plateret.

Varenummer: 15430

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg