iPhone 12 afsløring udsat? - Apple Product Event 2020

Apple afholder i morgen, tirsdag d.15. September, et Product Event for deres nye produkter. 

Grundet situationen i verden lige nu har de fleste firmaer nok oplevet problemer i deres supply chain og Apple er ingen undtagelse. 

Derfor er der lidt spekulationer på om de nye iPhone modeller vil have en optræden her, eller om Apple i stedet holder yderligere et Product Event i oktober. 

Vi har kigget på hvad Apple muligvis offentliggøre på eventet i morgen og på hvad de måske holder tilbage, du kan læse det hele herunder.  

Det forventer vi at Apple afsløre

Apple har førhen udgivet deres nye iPhone modeller i slut september, men i år må vi vente lidt længere.

Vi har allerede fået en udmelding fra Apple´s CFO om, at udgivelsen af de nye iPhones er blevet nogle uger forsinket grundet verdenssituationen.

Nogle analytikere regner med en udskydelse af offentliggørelsen af de nye iPhones og forventer at se en afsløring af fire nye iPhone modeller engang i oktober i stedet for d.15 september.

Det forventes at mindst en af de nye iPhone 12 modeller vil have 5G egenskaber, hvis da ikke dem alle. 

Det bliver den første iPhone-model, der kan koble sig til det nye ultra hurtige netværk.

Selv om det forventes, at alle de nye modeller understøtter 5G, er der muligvis forskel på om det er hurtig 5G eller langsom 5G som modellerne kan trække.

Der er spekulationer på om kun den største og dyreste af modellerne vil understøtte det hurtigste 5G.

For mere info om 5G kan du læse vores indlæg om det nye netværk her.

Der er forventninger om, at eventet d.15 september kommer til, at fokusere på udgivelsen af nye Apple Watches samt en afsløring af en ny række iPads.

Derudover er der spekulationer på om Apple muligvis løfter sløret for smartwatches i forskellige prisklasser, en mindre HomePod højtaler, og måske de første over-øret høretelefoner fra Apple.

Der er indikationer på, at Apple vil erstatte sin Apple Watch Series 3, som nu er 3 år gammel og derfor tydeligt viser sin alder i forhold til nyere smartwatches.

Det forventes at det nye series 6 ur, vil inkludere mere avancerede sundheds egenskaber end tidligere Apple Watches.

Kan du ikke vente på udgivelse af de nye Apple Watches, eller ønsker du et billigere smartwatch, så finder du her et lækkert udvalg. Se også et udvalg af iPhone covers her.

Blandt de nye iPads som forventes at blive offentliggjort til eventet, er en ny iPad Air, som forventes at minde om en iPad Pro med et større display og Face ID til at erstatte finger-sensoren.

Derudover vil den nye iPad Air muligvis være understøttet til Apple´s Magic Keyboard case til iPad Pro, så man kan få en forbedret oplevelse til iPad Air.

Er du spændt på at se om den nye iPhone 12 serie bliver offentliggjort til eventet, eller glæder du dig til at se, hvilke andre nyheder Apple har i ærmet, så kan du se med d.15 september, når eventet bliver live streamet. 

Eventet bliver streamet på Apple's hjemmeside kl. 19.00 dansk tid. 

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg