Rygte: Ny 300 TB SSD på vej!

Rygte: Ny 300 TB SSD på vej!
Billede af en SSD fra canva.com
8. marts 2023 kl 08.31
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Pure Storage, som er en producent af all-flash storage-enheder, forventer at der kommer en kapacitets stigning på deres egenudviklede Direct Flash Module solid-state drive på op til seks gange størrelse på deres nuværende enheder, hvilket betyder kapaciteter på op til 300 TB.

Pure Storage udtaler at de i kommende år vil tage deres konkurrencedygtige position på markedet for harddiske/intern lagring i PC ind i et helt nyt område. Derudover vil vi kunne forvente en række annonceringer om større drev størrelser, samt at vi i 2026 kan forvente en SSD med 300 TB lagerplads.

Vil søge mod andre teknologier for at nå 300 TB

For at nå en kapacitetsforøgelse på seks gange størrelsen på nuværende enheder i løbet af tre år, vil Pure Storage skulle stole på mere sofistikerede 3D NAND IC’er og andre teknologier.

Selvom Pure Storage’s planer om at øge kapaciteten på deres DFM-drev med op til seks gange størrelsen på nuværende enheder ser ambitiøse ud, er udviklingen af 3D NAND flash og hukommelses pakning teknologier i hastig udvikling.

Det ville derfor ikke være overraskende hvis det skulle lykkedes for nogle af producenterne indenfor harddiske/SSD’er, at overstige de 300 TB lagerplads inden for de kommende år, så du kan få masser af plads til din computer, eller din lokale NAS server i din virksomhed.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg