Apple overvejer at lave udlejning

Apple overvejer at lave udlejning
Pressebillede fra Apple
25. marts 2022 kl 12.45
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

I fremtiden kan du måske lease dine devices fra Apple i stedet for at købe dem. Amerikanske medier melder nemlig, at Apple overvejer at lave en udlejningsmodel.

Apple arbejder angiveligt på at lave en udlejningsforretning, hvor du kan leje din næste iPhone, Macbook eller iPad i stedet for at købe den til fuld pris. 

I stedet skal du blot betale et månedligt abonnement. Sådan lyder meldingen fra flere troværdige amerikanske medier i dag. 

Hvis Apples hardware-produkter bliver tilbudt som en abonnementstjeneste, passer det godt ind i den tendens, som har kendetegnet techgiganten over de seneste år.

Apple har i forvejen en række abonnementstjenester som Apple Music, Apple TV+, Apple News+, Apple Fitness+ osv.

Lej dit Apple-device

Hvordan kommer abonnementstjenesten så til at fungere, hvis det bliver en realitet? Tilsyneladende bliver det ligesom, når man leaser en bil.

Ifølge flere amerikanske medier er den månedlige abonnementspris ikke fastlagt, men de forestiller sig ikke, at det bliver nyprisen på produktet divideret med eksempelvis 12 eller 24 måneder.

I stedet spår Apple-kenderne, at abonnementet vil indeholde en mulighed for at opgradere til et nyere produkt. Altså at man for eksempel kan opgradere til den nyeste iPhone-model, når den bliver lanceret.

Flere muligheder

På den måde kan man introducere Apples produkter til folk, der måske ikke har mulighed for at købe det nye devices til fuld pris. 

Desuden vil det også give folk mulighed for at teste de nyeste produkter, inden man eventuelt køber det.

Amerikanske medier spår, at Apples abonnementsservice vil træde i kraft til næste år.

Betalingen vil sandsynligvis foregå via ens Apple ID-konto. Men ingen ved reelt, hvordan det vil komme til at foregå, hvis det bliver en realitet.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg