DLSS i Windows 11: Giver dig Forbedret Billedopløsning!

DLSS i Windows 11: Giver dig Forbedret Billedopløsning!
Microsoft Baggrund - Via microsoft.com - Alle rettigheder forbeholdt Microsoft Corporation
21. februar 2024 kl 10.38
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Microsoft er i gang med at introducere deres egen version af NVIDIA DLSS, en såkaldt AI "super sampler" som hedder “Automatic super resolution”.

Den skalerer billedkvaliteten i visse applikationer og i nogle tilfælde kan ydeevne på maskinen stige, så du kan spille spil du før havde svært ved at køre optimalt.

Denne funktion vil muligvis blive introduceret i fremtiden hos Windows 11, og er blevet fundet i en testversion af den kommende Windows opdatering, så det er højst sandsynligt inden for meget kort tid at Microsoft lancerer det.

Fremtiden for “Super Samplers”

Super samplers skal ses at være i det værste tilfælde en måde at køre visse applikationer på og i bedste tilfælde give en dybere og bedre oplevelse af produkter.

De gør det nemlig muligt at forbedre kvaliteten af det, du ser på dine enheder betydeligt, uden at det kræver alt for meget af dit hardware.

Microsoft har allerede sat en deskription på funktionen: “use AI to make supported games play more smoothly with enhanced details.”.

Microsoft har stadig ikke annonceret hvilke spil kommer til at understøtte deres Automatic super resolution, men det kan tyde på at de vil starte med deres egne Xbox & PC titler som Sea of Thieves eller Starfield.

I fremtiden kan disse super samplers også være en måde hvor man giver små laptops som ikke er bygget til gaming en mulighed for det.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg