HBO Max vælger dit afsnit via shuffle

HBO Max vælger dit afsnit via shuffle
Pressebillede fra HBO
24. marts 2022 kl 10.11
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

De utallige valgmuligheder på streamingtjenesterne gør det ofte svært at vælge en serie. Nu hjælper HBO Max dig. Via en ny shuffle-funktion, som vælger dit afsnit.

Du genkender måske følelsen af at flade ud på sofaen. I færd med at finde den helt rigtige serie på streamingtjenesten, som du kan slappe af til. 

Det kan være en lang proces at vælge, når der er så mange forskellige muligheder.

Flere streamingtjenester har derfor de senere år eksperimenteret med en shuffle-knap, som tager valget for dig.

Nu lancerer HBO Max også en shuffle-funktion, som vælger en tilfældig episode iblandt 45 af deres mest populære serier som Friends, Curb Your Enthusiasm eller South Park.

Klar på computeren

HBO Max har allerede gjort den nye shuffle-funktion tilgængelig. I første omgang virker den dog kun, når du streamer fra din computer:

"For at teste og lære vores brugeres præferencer bedst muligt, udruller vi her i begyndelsen kun shuffle-funktion på computere. Vi følger udviklingen og håber at udvide den nye feature til tablets, smartphones og tv-appen hen ad vejen", siger en talsperson fra HBO Max.

Andre streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime har også allerede eksperimenteret med shuffle-funktioner, der sparer dig for hovedpinen ved at vælge, hvad du skal se. 

Her vælger de fra hele streaming-kataloget, mens HBO Max altså i første omgang kun vælger episoder fra nogle af deres mest populære serier.

— Læs også: Snart kan du streame gratis serier på YouTube

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg