Logitechs nye Earbuds: Former sig efter dit Øre!

Logitechs nye Earbuds: Former sig efter dit Øre!
Billede af de nye Logitech G FITS fra logitechg.com
1. februar 2023 kl 13.32
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Den schweiziske tech gigant har udgivet nye earbuds i et helt nyt format. Disse earbuds hedder “Logitech G fits”.

Logitech G FITS er de første gaming-grade trådløse earbuds, og ikke nok med det, så kan de også forme sig efter øret.

Logitech rykkede for nogle år tilbage ind på gaming markedet under brandet Logitech G, og har tidligere lavet Logitech headsets til Playstation og Xbox konsollerne.

Nu har de taget skridtet videre og har udviklet earbuds der via Lightspeed og Bluetooth kan producere lyd i høj kvalitet til gaming.

Lightform: Earbuds med stor fleksibilitet

Logitech G FITS er de første earbuds til at have funktionen Lightspeed trådløs, som blandt andet skaber god stabil forbindelse med en høj kvalitet af lydoutput, samt en lang batterilevetid.

Det er muligt at bruge Logitech G FITS til PC, Mac, Playstation 4 og 5, Nintendo Switch og Android enheder via Lightspeed gennem USB-A eller USB-C. Her vil batterilevetiden være op til 7 timer. Ved brug af Bluetooth udvides batterilevetiden til 10 timer.

Logitech G FITS sikrer at det er en behagelig oplevelse at have earbuds i. De kan nemlig tilpasse sig enhver øreform, så de sidder perfekt i øret. De har her brugt en teknologi, som hedder Lightform technology, som Logitech har patent på.

Det kan lidt sammenlignes med de populære “memory foam” puder som mange bruger i dag, da disse nye earbuds former sig efter ørets form når du indsætter dem.

De er fremstillet af en blød type plast, som kan tilpasse sig løbende, også selvom andre personer bruger dine earbuds.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg