Netflix lancerer tre nye mobilspil

Netflix lancerer tre nye mobilspil
Pressebillede fra Netflix
23. marts 2022 kl 09.56
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Streamingtjenesten har vist en stigende interesse for mobilspil siden november sidste år. Nu lancerer de to nye mobilspil - et tredje er lige på trapperne.

Nu er der godt nyt til dig, der elsker Netflix. Streamingtjenesten er begyndt at tilbyde mobilspil, og det ser ud til, at det er en tendens, der fortsætter. 

Techgiganten har for eksempel købt spiludviklerfirmaet Next Games, og nu lancerer de tre nye mobilspil.

— Læs også: Netflix lancerer legendarisk Tekken-serie

Uddannelsesaspekt

Netflix udgiver et nyt mobilspil, der fokuserer på at lære gamerne om virkelighedens verden. Det sker i samarbejde med forskellige NGO'er fra hele verden.

Spillet "This is a true story" baserer sig på, at 771 millioner mennesker ikke har adgang til rent drikkevand.

Derfor stiller Netflix skarpt på problemstillingen ved at lade spillet foregå syd for Sahara, hvor man spiller en afrikansk kvinde, som hver dag skal gå langt efter rent drikkevand.

Spillet bygger på en række interviews med mennesker, som bor nær Sahara-ørkenen, hvor rent drikkevand er svært tilgængeligt. Derfor gælder det også om at overleve vanskelige sandstorme, fange krybskytter og bliver venner med en ged! 

Bekæmp zombierne

"Into The Dead 2: Unleashed" er et zombiespil, som Netflix snart udgiver. 

Her gælder det om at bekæmpe zombier for at redde sin familie. Spillet er action-packed, og der er en lang række forskellige fede levels.

"Shatter Remastered" er et retro-inspireret spil, som også lige er udkommet. Det er en relancering af Shatter-spillet, som udkom til Playstation 3 i 2009.

— Læs også: Netflix løfter sløret for ny Resident Evil-serie


E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg