Nu er fejlen fikset i Elden Ring

Nu er fejlen fikset i Elden Ring
Pressebillede fra Elden Ring
24. marts 2022 kl 14.06
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Så er der godt nyt til alle, der gamer det ultrapopulære Elden Ring. Skaberne fra Bandai Namco har opdateret spillet, så det ikke længere crasher uden grund.

Elden Ring er et af de mest hypede spil i år. Vi har allerede skrevet, at det topper de fleste lister med mange millioner solgte spil siden udgivelsen for tre uger siden.

Den seneste tid har der været flere eksempler på sociale medier, hvor gamere har dokumenteret, at Elden Ring-spillet pludselig stopper på deres PC uden årsag.

Nu har det vist sig, at fejlen skyldtes hackere, som lykkedes med at fange andre spillere i en uendelig dødsspiral inde i multiplayer.

Elden Ring gav derefter en fejlmelding, og det var umuligt at vende tilbage til sit spil.

Det virker igen

Selvom nogle spillere havde held til at overkomme fejlen ved at teleportere sig selv lynhurtigt, har mange desværre mistet dyrebar tid, fordi de blev fanget i den onde spiral.

Men nu er der godt nyt. Fejlen er nemlig fikset, og forhåbentligt er din karakter i sikkerhed, når du spiller Elden Ring næste gang.

Spiludviklerne fra Bandai Namco meddeler nemlig, at defekten er løst i den nyeste opdatering. 

Desuden er der heller ikke længere problemer med Nepheli Loux, Endure Ash of War samt at komme ned fra Bestial Sanctum, meddeler Bandai Namco.

— Læs også: Elden Ring har allerede solgt 12 millioner spil

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg