NVIDIA's AI-drevne innovationer: RTX Remix & RTX Video HDR!

NVIDIA's AI-drevne innovationer: RTX Remix & RTX Video HDR!
Billede: Spillet "Portal" med RTX Remix funktionen aktiv - via Nvidia.com - Alle rettigheder forbeholdt Valve Corporation og NVIDIA
31. januar 2024 kl 12.18
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

NVIDIA har konsekvent stået i spidsen for innovation, og defineret brugeroplevelser for millioner af forbrugere med deres verdenskendte GeForce grafikkort. NVIDIAs udforskning af AI-drevne teknologier inden for RTX-serien betyder et væsentligt spring fremad i udviklingen af brugeroplevelser.

Sammensmeltningen af kunstig intelligens “AI” og grafikbehandling har været en game-changer, hvilket har gjort det muligt for NVIDIA at forbedre brugeroplevelsen på usete måder.

NVIDIAs seneste fremskridt inden for AI-drevne teknologier, specifikt med fokus på deres RTX- og RTX Super-serie, og hvordan den omformer landskabet inden for visuel databehandling.

RTX Remix og RTX Video HDR

Udnyttelse af AI til at forbedre brugeroplevelsen, med fokus på NVIDIAS RTX-serie og de banebrydende teknologier, der vises i deres HDR Remix Studio Driver og RTX Remix-platform.

RTX Video HDR anvender “AI” til dynamisk at genskabe standard dynamic range (SDR) indhold i realtid til high dynamic range (HDR), RTX Video HDR bygger en bro mellem SDR og HDR indhold.

Resultatet er en mere fordybende og visuelt forbløffende oplevelse for brugere på tværs af forskellige applikationer, fra spil til videostreaming.

RTX Remix-platformen, introducerer et paradigmeskifte i grafisk tilpasning. Ved at udnytte platformen kan brugere nu skabe personlig grafik til deres yndlingsspil, hvilket tilbyder et niveau af tilpasning, som hidtil ikke har været set.

Friheden af grafisk tilpasning giver spillere og indholdsskabere, ofte betegnet som "moddere", mulighed for at forme deres visuelle oplevelse i overensstemmelse med deres præferencer.

RTX Remix giver moddere mulighed for at genskabe klassikerne med fuld ray-tracing, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, moderne fysisk baserede gengivelsesaktiver og generative AI-teksturværktøjer.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg